viernes, marzo 21, 2008

RESULTADOS JORNADA 16 de Febrero 2008

LA LLIGA HAURÀ D’ESPERAR FINS EL FINAL

La primera derrota esta temporada del senior A front a l’Escolapias “B” complica el campionat, de tota manera continuem depenent de nosaltres mateixos i els sis partits que queden seran vertaderes finals, l’ascens a autonómica es podria aconseguir matemàticament la próxima jornada. Els altres equips del Berenguer compliren sobradament, els equips que estaven tocats anímicament com el senior B i Juniors obtingueren la victoria el senior B davant el líder Alcasser C, partit espectacular on els juniors tingueren una destacada actuació. Els juniors també derrotaren al Alcàsser posant fi a la ratxa de derrotes. Pel matí els cadets guanyaren al CB Asegrup en un partit prou còmode pels nostres. L’única victoria a domicili vingué de la mà dels jovens en la sempre difícil canxa del Colegio Alemán el partit va ser molt igualat i es va decidir en els últims minuts.

El pròxim cap de setmana no hi haurà jornada, per motiu de la Setmana Santa. Reprendrem l’activitat el cap de setmana del 29-30 de març encara que els equips del JDGV tindrán jornada de descans.

L’equip de la setmana és el SENIOR B, venien de ser apallisats en el Colegio Alemán la jornada passada, tenien nombroses baixes, i així i tot van derrotar al líder, que sols havia perdut dos partits.



CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU -61- C.B. M.B. ASEGRUP -46-

-
15/03/2008
12:00

Partit corresponent a la jornada 16 dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E. Disputat al Poliesportiu de Catarroja.

PARCIALS: 21-10, 13-10, 18-10 I 9-16

CD BERENGUER DALMAU: 61 (0 triples, 27 de 2 i 5/27 en TLL) 18 faltes personals, sense eliminats.

CBMB ASEGROUP: 46 (3 triples, 14 de 2 i 9/19 en TLL) 18 faltes personals, sense eliminats

El Berenguer ha guanyat al CBMA Asegroup de Benifaió en un partit que ha jugat a ràfagues, amb un gran joc en el primer quart que ha decidit pràcticament el partit. Però també amb un pèssim joc en l’últim quart. El Berenguer ha eixit decidit a sentenciar el partit des de primer hora i així ha sigut, de la mà de Félix (13 punts en el quart) s’han marcat les diferències fins al 21-10. En el segon quart ha baixat la intensitat del joc, i l’anotació, més que tot per les errades en el tirs lliures, al descans s’arriba amb 34-20 pel Berenguer. En la represa el Berenguer ha tornat a imposar el seu joc fins arribar a la màxima diferència 52-27, en l’últim quart el CBMB ha reaccionat davant la desídia i el mal joc del Berenguer, i el jugador nº7 del Benifaió agafant la responsabilitat, amb el partit ja resolt, s'han retallat les diferències fins al 61-46 final.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
nº4 Fernando 5p, 0f nº5 Sergi 6p, 3f, nº6 Santy 13p, 3f, nº7 Hector 5p, 3f, nº8 Frank 4p, 3f, nº9 Sergio 2p, 3f, nº11 Jorge 0p 1f, nº13 Félix 26p, 2f, nº14 Àlex 0p, 0f, nº15 Blas 0p, 0f.

Incidències: Bon oratge, pel Berenguer no jugaren per diversos motius: Jordi i Tiko.
Ara tindrem 15 dies de descans per les Falles i la Pasqües.


SENIOR PRIMERA GRUP A
C.B. COLEGIO ALEMAN 'B' -51- JOVENS BERENGUER DALMAU-63-
-
15/03/2008
16:30

Partido dificil donde el resultado no refleja lo sufrido, un arbitraje penoso de un solo colegial y encima colaborador (chico joven que pito contra el escolapias en casa).
El partido comenzo con muchos errores, poco acierto en tiro, jugando a su ritmo y con muy poca motivacion colocandose por delante el colegio Aleman.
Partido muy duro debido a la tolerancia del arbitro permitiendo demasiados contactos, hubieron varias tecnicas,incluyendo una descalificante al base del equipo contrario por agarra a Marcus por el cuello y otra agresion a Gitano, pero estaba Queso de guardaespaldas, asi que no problem.(Dani siempre se meten con el pequeño eee)
Partido que en los ultimos minutos conseguimos solucionar a base de dos o tres contraataques y de circulacion de balon.
Hace falta mas mentalidad y mas entrenes, hay que ganar la liga. MOTIVACION, CONCENTRACION... todo lo que dice el Doctor
Asi que animo y a entrenar que es por donde se empieza a hacer las cosas.


SENIOR SEGONA GRUP C

C.D. BERENGUER DALMAU "B" -70- C.B. ALCASSER "C" -61-

-
15/03/2008
16:30

Parciales: 8-20, 20-4, 17-18, 25-19

Despues de nuestro lamentable partido la semana pasada ante el Colegio Alemán, afrontábamos el partido contra el líder del grupo, el Alcasser C (con sólo dos derrotas en liga), con la moral baja y numerosas ausencias.
El primer cuarto parecía confirmar los peores pronósticos ante el gran acierto exterior del Alcasser (4 triples en el cuarto) que contrastaba con una pobre anotación local y un mal porcentaje en tiros libres. 8-20 de parcial.
En cambio en el segundo cuarto todo cambió: la anotación del Alcasser se paró en seco (con mejores ajustes en nuestra defensa zonal) y nuestro ataque empezó a producir buenas situaciones de 1 vs 1, incluso el acierto con dos triples (de Víctor y Jesús) en este cuarto nos permitió no solo remontar los 12 puntos de desventaja sino llegar al descanso 4 arriba (28-24).
Ya en la segunda mitad conseguimos contrarrestar la mejora en la anotación del Alcasser y no perdimos en ningún momento la delantera en el marcador, a pesar de momentos críticos como el 38-38 (minuto 8 3º cuarto) y el 57-54 (minuto 6 4º cuarto). En el último cuarto resultaron vitales dos triples consecutivos de Sento cuando el Alcasser más apretaba en el marcador con sus mejores jugadores (9 y 15) de nuevo metidos en el partido y uno más de Víctor entrando en el último minuto.




FENOMENAL el trabajo de todo el equipo, se volvió a disfrutar jugando al baloncesto y mención especial para los Juniors que nos reforzaron en el partido: Víctor, Sento, Jose Felix y Cristian (fenomenal en su debut con el Senior B) y por supuesto los más veteranos que estuvieron fantásticos.


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU -62- C.B. ALCASSER-45-
-
15/03/2008
18:30

Retrobament dels juniors amb la victòria després de cinc derrotes consecutives, bon partit per part de tots en general, tornaren a l'equip Abel i Sento, després de les absències de la setmana passada, i debut de Félix a casa. El partit es complicà un poc quan l'Alcàsser en el tercer quart s'apropà a sols sis punts, però el Berenguer tornà a posar les coses en el seu lloc.



SENIOR PREFERENT GRUP A

C.B. ESCOLAPIAS "B" -97- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -91-
-
15/03/2008
19:00

Derrota contra Escolapias en un gran partido de baloncesto; desde aquí felicitar al equipo rival por su victoria merecida. Para mi equipo, enhorabuena por el esfuerzo, por darlo TODO en la cancha; aprender de los errores, y seguir creciendo como equipo. Amunt, y a por la liga!!!

Crònica de KOBE:
El cas és que escolapias guanya perquè va fer una millor 2ª part i tingué un gran encert en % de tir (de camp i lliures). en quan als arbitres crec que deixaren de pitar algunes personals en moments importants que podrien haver canviat les coses, però ja contàvem amb la pressió que sobre l´arbitratge exerceix eixe camp. no obstant al meu parer, no jugàrem bé perquè la defensa no va ser prou agresiva i permetérem moltes cistelles fàcils. no sentenciàrem quan ho podiem haver fet i baixàrem el nivell a la 2ª part.


EQUIP DE LA SETMANA
SENIOR B