martes, marzo 11, 2008

RESULTADOS JORNADA 9 de Marzo 2008

QUE DIFICIL ÉS GUANYAR FORA!

S’ha demostrat en esta jornada com és de complicat guanyar lluny del Poli-Arena. Dels cinc equips que es desplaçaven sols els cadets i per estret marge pogueren emportar-se la victòria. En canvi els dos equips que jugaven a casa guanyaren amb molta comoditat i solvència, malgrat els rivals que estaven ben classificats. El sènior A derrotà Morvedre “B” , el sènior A, aconseguix així la 19a victòria, un pas més cap l’ascens a autonòmica. El Jovens obtingué una molt bona victòria davant el Godella, on l’equip es va retrobar a sí mateix, la victòria ens servirà per continuar una setmana més en eixe tercer lloc. L’únic equip que guanyà a domicili, com ja s’ha dit van ser els cadets, en Algemesí, en un mal partit, que no es va decidir fins al final, pel major encert i la millor qualitat dels del Berenguer, els cadets continuen amb la lluita per la tercera posició.
Els equips que van ser derrotats foren el sènior B, molt mermat per les lesions, les sancions i el no poder comptar amb els reforços dels júnior. L'equip caigué àmpliament en el colegio Alemán, i causant una molt pobra impressió. El junirs patiren la cinquena derrota consecutiva, cosa que no passava des de la temporada, 2002-03La derrota esta vegada fou en Benicàssim davant el Benicense que no ens va donar opció, l’equip anà molt limitat amb sols cinc jugadors en edat júnior, encara que comptaren amb el reforç de tres jugadors cadets, l’absència d’Abel es va notar, i la part positiva fou el debut de Fèlix. Continua la mala ratxa dels júniors, una llàstima perquè l’equip havia fet una gran primera volta amb molt bon joc, però en esta segona volta s’ha enfonsat, esperem que en este últim tram de la lliga on el calendari és més propici, es produisca la necessària reacció, encara que la categoria està ja salvada. Els infantils com era de preveure perderen contra el Picanya Bàsquet, els nostres feren un molt bon partit, en comparació amb el partit de Catarroja, i posaren amb molts problemes al líder del grup, llàstima del pèssim partit de Catarroja, perquè sinó hauríem tingut alguna opció de classificar-se, als infantils els resten ja sols dos partits, i la seua aspiració és aconseguir eixa meritòria segona plaça del grup. Finalment els alevins perderen en Picassent en un partit on hi hagueren els seus més o menys, no podem dir que els nostres jugaren un bon partit i d’ací la derrota.

L’equip de la setmana és el JOVENS per la seua apabullant i important victòria davant el Godella, esperem que la moral puge i continuen treballant per aconseguir almenys la plaça d’ascens a preferent.

ALEVÍ NP2 VALENCIA 2a FASE GRUP 7
PICASSENT -49- C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -42-
-
08/03/2008
09:00

HEMOS PERDIDO EN PICASSENT POR 49 A 42.
PARTIDO QUE SE PODRÍA HABER GANADO, PERO CON TANTOS TIROS "A DONDE VAYAN", FALLANDO 12 TIROS LIBRES DE 16, ES IMPOSIBLE.
ANOTADORES: ENRIQUE, 9; GACELILLA, 7; ALAIN, 6; RAUL MARCELO, 5; YERAI, 5; JUAN, 4; JOSEP, 2; IVÁN, 2 Y MARCOS 0. NO ME GUSTÓ LA ACTITUD DE ALGUNOS DE NUESTROS JUGADORES AL ACABAR EL PARTIDO, NEGÁNDOSE A DAR LA MANO A LOS RIVALES Y ECHÁNDOLES AGUA DE UNA BOTELLA.

CADET NP1 GRUP E
AUTO SELECCIO-C.B. ALGEMESI -51- C.D. BERENGUER DALMAU -59-

-
08/03/2008
09:30

CB ALGEMESÍ: 51 (2 triples, 21 de 2, 3/18 TLL) 22 faltes personals, eliminats jugadors nº4 J. Borrás, nº6 S. Girer i nº8 J. Llorca

CD BERENGUER DALMAU 59 (3 triples, 21 de 2, 11/27 TLL) 16 faltes personals, sense eliminats.

PARCIALS: 12-9, 11-11, 15-16 i 13-23

El Berenguer ha tingut que esperar fins als últims cinc minuts de l’últim quart per decantar el partit al seu favor, el CB Algemesí ha dominat en el marcador durant una bona part del partit, però al final les faltes, la millors defensa i l’encert del Berenguer han fet que s’emportarem el partit, això si amb moltes dificultats. El partit ha començat amb el Berenguer molt relaxat com és habitual, i l’Algemesí dominant el rebot ofensiu, fins a 10 rebots en atac en han agafat. Parcial de 8-2 d’inicial, després la cosa s’ha anat igualant més per acabar el quart amb 12-9 a favor del local. En el segon quart xicoteta reacció del Berenguer que fa que ens posem per davant 17-19, però de nou cometem errors infantils i imprecisions que fa que se’n anem al descans amb 23-20 de desavantatge. En el tercer quart tornem a posar-se per davant 29-31, 30-34 però de nou la precipitació i el mal joc fan que els de la Ribera acaben el quart amb dos punts per dalt 38-36. En l’ultim quart la tònica és la mateixa d’igualtat total, fins que el Berenguer trenca el partit amb un parcial de 11-0, per arribar al final del partit 51-59.

En resum partit prou dolent del Berenguer, on hem tingut moltes errades fàcils, no hem estat encertats en molts moments del partit i la nostra defensa ha sigut prou fluixa. Bona actuació de Navarro amb tres triples i 19 punts en total.

Anotaren segons acta: Fernando 10, Sergi 8p Santy 7p Frank 0p Sergio 19p Jordi 0p Félix 15 i Blas 0p

Incidències: No jugaren per diverses causes: Hector, Jorge, Àlex i Tiko. Jugarem per segona vegada esta temporada amb samarreta blanca, per coincidència de colors. Reaparició de Félix després de la sanció, on se li ha notat la inactivitat.

INFANTIL NP2 VALENCIA 2a FASE GRUP 1
PICANYA BASQUET -57- C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -40-
-
08/03/2008
10:15
Derrota contra el Picanya por 57-40 con un Berenguer que tuvo contra las cuerdas al rival mas difícil de toda la liga, empezamos ganando gracias a una defensa individual muy cerrada y saliendo al contraataque muy rápido, pero su presion sobretodo en el tercer cuarto (que ha sido el peor nuestro) junto a nuestra impaciencia nos llevo a una derrota muy orgullosa o como diria Suster no hemos perdido¡¡jejeje
Los cuartos fueron los siguientes (7-16, 18-6, 24-6, 8-12)

16:30
Volvimos a ganar en nuestra casa, contra uno de los equipos que nos derroto en la primera fase.
Empezamos con defensa individual, anulando su juego exterior (que tanto daño hizo en Godella), y saliendo rápidos al contraataque, pronto cogimos ventajas de mas de 10p que siempre manteniamos. Con un buen tiro exterior, y dominando el juego , las distancias eran cada vez mas grandes. Al final ellos dieron por perdido el partido y nos regalaron muchos puntos que nos vienen de maravilla para el basket average general.
PD Otra buena entrada en la Florida (muchos jovenes benjamines y sus familias) y despues de 3 meses reaparicion de peresovic que mejoró nuestro tiro exterior.

JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.C.D. BENICENSE -55- C.D. BERENGUER DALMAU -41-

-
08/03/2008
17:00
El Benicense ha derrotat al CD Berenguer Dalmau en partit disputat en el magnífic pavelló de Benicàssim. El Berenguer s'ha presentat amb nombroses absències (Sento, Abel, José, Juanjo) i sols cinc jugadors en edat junior i tres jugadors cadets. El partit ha estat dominat pràcticament des de el principi pels castellonecs que han dominat el rebot al ser superiors físicament. En l'ultim quart encara hem tingut los nostres opcions al apropar-se a 8 punts 46-38, però al final el Benicense ha tornat a mostrar la seua superioritat i s'ha emportat merescudament el partit.

PARCIALS: 14-11, 15-6, 15-12 i 11-12

Anotaren segons acta: Miguel 0p, Cristian 4p, Juanma 0p, Sergio 15p, Victor 8p, Santy 3p, José F. 5p i Félix 6p

SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -86- C.B. MORVEDRE "B" -69-
-
08/03/2008
18:30
Crónica por David Lucas:
SENIOR A CDBD 86 vs MORVEDRE 69: victoria ante un rival complicado que no lo puso nada fácil. Empezamos con defensa individual manteniéndola hasta el final del tercer cuarto, observándose mejores ajustes en la misma. En ataque se movió muy bien en posiciones exteriores, y nuestros hombres interiores hicieron daño. Cambiaron a zona al iniciar el tercer cuarto, y supimos romperla con nuestro contraataque y moviendo con acierto en estático. Buen partido, y a seguir trabajando para afrontar el resto de la competición.