martes, marzo 04, 2008

RESULTADOS JORNADA 2 de marzo 2008

EXCEL·LENTS PARTITS DELS JUNIORS i CADETS

Esta setmana hem tornat a repetir els resultats de l’ultima setmana, tres victòries per quatre derrotes. Els derrotes venien de la mà de l’aleví, contra el CB Xàtiva, els xativins foren millors sobre la canxa, a pesar de l’entusiasme i les ganes dels nostres xiquets. Dels júniors contra el Italgres Vila-real, però en este cas caiguem amb la cara molt alta davant el segon equip de la lliga, que sols ha perdut dos partits, a pesar de les absències ja conegudes per tots, els nostres es conjuraren i varen fer un dels millors partits de la temporada, partit que sols es va decidir en l’últim minut. No tan bon partit va ser el del sènior B, que caigué en La Florida contra el CB Sedaví “C” els de Jaume van fer un mal partit, el diumenge rectificaren guanyant al Picanya Bàsquet U-23, en partit ajornat per la pluja en el seu dia, esta Victoria ens assegura, de moment, la novena posició en la classificació. El Jovens perderen el partit decisiu per la segona plaça, front al Morvedre “C”, ara continuem en la tercer posició, però la lluita per l’ultima plaça d’ascens serà molt forta.

Les victòries vingueren, a part de la dels sènior B del diumenge, de la qual ja hem parlat. Del sènior A, que continua pel bon camí, la derrota del CB Altura en Escolapias ens deixa pràcticament ja, en autonòmica, a l’espera del matx pel campionat de proper 15 de març en Escolapias B. L’altra victoria, va ser la dels cadets, front al CB Tavernes “A” partit molt treballat i jugat de poder a poder, la baixa de Fèlix, sancionat va servir com a revulsiu, per fer un gran partit. Al final els nostres tingueren més encert i s’emportaren el partit, davant un Tavernes que sols havia perdut fins a hui tres partits. La victoria ha de servir als cadets, per continuar millorant, i intentar aconseguir eixa tercera plaça amb la qual repetiríem la bona classificació del l’any passat.

El infantils ajornaren el seu partit, que es disputarà el pròxim dimecres dia 5 de març, a l9h.

No és normal que el guardó de l’equip de la setmana recaiga en un equip que ha sigut derrotat. Però esta setmana anem a fer una excepció. Pel seu magnífic joc exhibit contra el Vila-real, segon classificat i que apunt estigueren d’emportar-se el partit. Malgrat les absències i desercions, el mal joc del mes de febrer, les derrotes i els problemes haguts, l’equip de la setmana és el JUNIOR, esperem que el bon joc continue la pròxima setmana en Benicàssim.

12:00

Partit corresponent a la jornada 15 dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E. Disputat al Poliesportiu de Catarroja.
PARCIALS: 23-11, 11-11, 10-15 i 14-10

CD BERENGUER DALMAU: 58 (2 triples, 21 de 2 i 10/27 en TLL) 20 faltes personals, sense eliminats

CB TAVERNES “A”: 50 (4 triples, 14 de 2 i 10/26 en TLL) 22 faltes personals, eliminat jugador nº11 S. Galera.

El Berenguer ha vençut al CB Tavernes “A” en un gran per part dels dos equips, que han demostrat de sobra la seua posició en la taula. El partit ha començat de forma espectacular per al Berenguer anotant el cinc primers atacs, front a cap dels rivals, el parcial de 11-0, després la cosa s’ha igualat fins arribar-se al 23-14 al final del primer quart. En el segon ha hagut igualtat total amb moltes imprecisions per les dos bandes errades en els tirs lliures, i amb cistelles fàcils, al descans s’ha arribat amb una diferència de 9 punts a favor del Berenguer, 34-25. Al inici del tercer quart la tònica a continuat igual amb avantatges a favor del Berenguer al voltant de 10 punts. Però un parcial de 9-0 amb dos triples inclosos, fa que s’arribe a l’ultim quart amb un ajustat 44-40. Que s’ha vist neutralitzat a falta de 8 minuts pel final amb empat a 44-44, a partir d’ací el Berenguer ha defès millor, i el principal no ha errat en els tirs lliures 51-44 a falta de 5 minuts. El Tavernes encara a tingut la seua opció amb un triple que deixava el marcador amb 54-50, però una cistella de Fernando i els tirs lliures posteriors de Navarro sentencien el partit en l’últim minut.
En resum bon partit de tot l’equip sobre tot per l’actitud molt lluny de la que es va observar a les dos desfetes d’Alginet, bona defensa i en atac gran encert sobre tot en el primer quart, malgrat la baixa forma en atac, preocupant d’alguns dels jugadors clau.
Pel Berenguer jugaren i anotaren:
Nº4 Fernando 5p, 4f nº5 Sergi 18p, 3f, nº6 Santy 7p, 3f, nº7 Hector 1p, 1f, nº8 Frank 3p, 4f, nº9 Sergio 17p, 3f, nº11 Jorge 0p 0f, nº12 Jordi 5p, 1f i nº14 Àlex 2p, 1f

Incidències: Faltaren a la cita per diversos motius: Blas, Tiko i Dani. Félix estigué al partit, complint la seua sanció, la pròxima jornada ja podrà jugar, després de la seua absència durant tres partits. Molta calor a la pista del Poliesportiu, sol radiant i absència total de vent. Amb esta victòria continuarà la lluita per la tercera posició del grup entre el Berenguer, Tavernes “A” i Alginet “B”

18:30

Partido jugado de forma muy irregular, que aprovecho el Morvedre para jugar a su ritmo y que siempre dominó en el marcador, merced a su acierto en momentos clave.Nosotros lo intentabamos, con cambios de defensa, pero ellos se mostraban comodos en su cancha y con muchos recursos ofensivos, todo jugador que salia aportaba cosas. Justo ganador el Morvedre porqué jugó mejor que nosotros.