martes, abril 29, 2008

PARTIDOS JORNADA 4 de mayo 2008

CAU EL TELÓ DE LA LLIGA

Cau el teló de la lliga amb una jornada podem dir atípica pel pont, no sabem com la gent estarà ja de cansada despres de 25 intenses jornades, més de 7 mesos de competició i també molta tensió. L’última jornada ens depara els desplaçaments del Senior A i Jovens, el senior A per quedar campió necessita que Escolapias perda en sa casa contra Morvedre B, el partit es juga el dimecres 30, per la qual cosa quan el senior A jugué el diumenge per la vesprada en Xirivella, ja sabrem el resultat i si tenim alguna opció de quedar campions. El mateix succeix a Jovens, que juga diumenge per la vesprada en Alcora, i per assolir la segona plaça, necessitem que el Morvedre C perda a sa casa davant el Liexa-Aldaia, el partit es juga dissabte per la vesprada, i possiblent sapiam el resultat. No cal dir que necessitem la victòria i que punxen els nostres rivals, cosa improbable, però de coses més grosses s’han vist en el món del bàsquet. A casa, en este cas al Poliesportiu juguen el senior B front el Manises B, partit important per a finalitzar en la setena posició, la mateixa que l’any passat i que seria tot un èxit pels de Jaume, el mateix que el Junior per defendre eixa meritòria sisena posició, els juniors juguen contra el Morvedre un equip molt aguerrit però que no es juga pràcticament res, ja que té assegurada la quarta plaça des de fa moltes jornades. Els cadets tenen una doble confrontació davant el CSA Carcaixent, primer el dimecres a casa i el dissabte tornaran la visita a Carcaixent en partit ajornat de la primera volta. Els cadets també estan lluitant per aconseguir la tercera posició, amb la qual cosa es repetiria la classificació de la temporada passada.

Cal afegir que tant el senior B, com l’equip Junior s’acomiaden dels partits oficials esta temporada. Reconeiximent des d’ací a molts dels jugadors de l’equip junior que el dissabte lluiran per última vegada la samarreta de l’equip: Sento, Victor, Novisky, Cristian, Juanma... s’acomiaden de l’equip. També s'acomiada del equip l'entrenador José Aracil. Gràcies per la bona temporada realitzada.

El senior A, el Jovens i els cadets, continuaran jugant, al quedar inscrits en la Copa Federació que començara el cap de setmana del 9 de maig, el dimecres 30 d’abril és el sorteig. Ja informarem dels equips que ens han caigut en sort.


CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU - C.S.A. CARCAIXENT
Campo: CATARROJA - POLI.MUNIC.. CRTA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
30/04/2008
19:30

CADET NP1 GRUP E
C.S.A. CARCAIXENT - C.D. BERENGUER DALMAU

Campo: CARCAIXENT - PABELLON MUNICIPAL. AVDA. GERMANIES, S/N (Carcaixent)
03/05/2008
12:00


SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" - C.B. MANISES "B"

Campo: CATARROJA - POLI.MUNIC.. CRTA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
03/05/2008
16:30


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU - C.B. MORVEDRE

Campo: CATARROJA - POLI.MUNIC.. CRTA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
03/05/2008
18:30


SENIOR PREFERENT GRUP A
C.B. XIRIVELLA "B" - C.D. BERENGUER DALMAU "A"
Campo: XIRIVELLA - PABELLON MUNICIPAL. C/ HUERTA, S/N (Xirivella)
04/05/2008
17:00


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
CONFIAL L´ALCORA B.C - JOVENS BERENGUER DALMAU
POLIDEPORTIVO MUNICIPAL ALCORA . CTRA. ONDA, S/N (Alcora)
04/05/2008
18:30