miércoles, abril 09, 2008

RESULTADOS JORNADA 6 de Abril 2008


HUIT DE HUIT

Sinó recorde malament és la primera vegada esta temporada que els set equips aconseguixen la victòria en la mateixa jornada, a més si tenim amb compte que el divendres el junior va jugar el seu partit ajornat contra Escuelas Pías A i també va guanyar, les victòries aconseguides apugen a huit. A falta de quatre jornades per a que s’acabe la competició els equips del Berenguer estan lluitant per aconseguir pujar llocs en la classificació o conservar-los.

Els dos equips que es desplaçaven fóra, tenien compromisos complicats però s’emportaren els dos la victòria, el senior A malgrat les absències i sense poder comptar amb els reforços del Jovens (encara que sí de Huertas del B) vencé en la sempre difícil canxa del Don Bosco, i el Jovens va fer el mateix en Castelló, contra el Grupo Boston, sempre és bonic guanyar, però si és fa en un pavelló per a 5000 espectadors, i on este estiu jugà la selecció Espanyola de Bàsquet (amb Gasol, Calderón, Rudy i Cia) com és el Ciutat de Castelló la satisfacció és doble. Els dos equips amb estes victòries mantenes intactes les seues aspiracions de quedar campions el senior A i aconseguir eixa tercera plaça que dona accés a preferent.

En els partits que es jugaren a Catarroja, hi hagué de tot, el bon joc dels juniors contra Escuelas Pias el divendres 71-48 i contra el Moncada el dissabte 68-31. El disgust dels nostres alevins perquè el seu rival, el Barrio del Cristo no es va presentar, i després de tants dies d’inactivitat els nostres xiquets tenien moltes ganes de tornar a jugar. El mal joc dels cadets davant un fluix Tavernes “B” 73-17, dels infantils 39-32 front a un Meliana que es va aprofitar dels nostres errors, els infantils s’acomiadaran de la competició la pròxima jornada, han sigut segons de grup. Finalment el senior B va fer un partit molt dolent i el Massamagrell a punt va estar d’emportar-se la victòria de La Florida, el partit es va guanyar (54-52) per dos tirs lliures convertits per Robert a falta de un segon.

L’equip de la jornada es el JOVENS, per la seua victòria contra el Grau de Castelló, equip que encara que mal classificat, pràcticament el dissabte el condenarem al descens, en La Florida ens van tindre contra les cordes. I a més ja ho hem dit una victòria al Ciutat de Castelló sempre val la pena.


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU -71- ESCUELAS PIAS "A"-48-

-
04/04/2008
18:00

Partido jugado en la tarde del viernes y correspondiente a la jornada 10 de la liga y que fue en su dia aplazado (por dos veces a causa de la lluvia) esta vez si que se pudo jugar.

Parciales: 24-13, 19-9, 14-14 i 14-12
Anotadores: Miguel 0p, Cristian 0p, Juanma 4p, Segio 2p, Félix 7p, Abel 9p, Victor 12p, Sento 16p, Santy 10p i Novisky 11p
Gran primera parte del Berenguer que con gran juego doblegó al ESCUELAS PIAS, 43-22. Dominado el rebote, saliendo al contrataque y realizando una gran defensa, muy buen trabajo por parte de todos. La segunda parte fue mucho mas igualada, y Escuelas Pias legó a recortar las diferencias aproximandose hasta los 14 puntos de diferencia, pero el Berenguer reaccionó hasta llegar a esos 23 puntos de diferencia con los que acabó el partido.


INFANTIL NP2 VALENCIA 2a FASE GRUP 1
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -39- B.C. MELIANA -32-

-
05/04/2008
10:00


ALEVÍ NP2 VALENCIA 2a FASE GRUP 7
C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD - BARRIO DEL CRISTO
-
05/04/2008
11:00

EL BARRIO DEL CRISTO NO ES VA PRESENTAR, AIXINA QUE JUGAREN DOS EQUIPS EL BERENGUER ROIG, CONTRA EL BERENGUER BLAU, QUE SERVÍ D'ENTRENAMENT


CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU -73- C.B. TAVERNES 'B' -17-
-
05/04/2008
12:00

Partit corresponent a la jornada 17 dels Jocs Esportius de la Genralitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E. Jugat al poliesportiu de Catarroja amb bon temps.

PARCIALS: 15-0, 15-8, 21-3 i 22-6

CD BERENGUER DALMAU: 73 (3 triples, 30 de 2, 4/16 en TLL) 13 faltes personals, sense eliminats.

CB TAVERNES “B”: 17 (0 triples, 7 de 2 i 3/13 en TLL) 11 faltes personals, sense eliminats.

El Berenguer ha vençut fàcilment al CB Tavernes “B”, en un partit on el joc no ha sigut massa bo, i on el Berenguer no ha mostrat tot el seu potencial, hem jugat a mig gas i moltes vegades pensant en altres coses, el que s’ha traduït amb algunes pèrdues i falta d’encert en el tir.
El primer quart ha sigut desequilibrant, ja que els de Tavernes no han fet cap punt en canvi el Berenguer sols ha fet 15 punts, sobre tot de baix del tauler on Félix ha fet valer la seu superioritat. El segon quart ha sigut el més igualat de tots 15-8 els rivals han despertat un poc i han encistellat amb més fluïdesa, al descans s’ha arribat amb el marcador de 30-8. En la represa la superioritat del Berenguer ha sigut manifesta i encara que jugant malament les diferències han anat augmentant. En l’últim quart cal destacar l’anotació de Hector que ha fet 13 punts en el quart amb triple inclós.
Amb este resultat el Berenguer suma una victòria més en espera del difícil compromís la pròxima jornada, contra el segon classificat el CB Genovés, partit que es jugarà diumenge a les 12h en el pavelló de Genovés.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
Nº4 Fernando 5p, 2f nº5 Sergi 12p, 1f, nº6 Santy 6p, 1f, nº9 nº7 Héctor 19p, 0f, nº8 Frank 3p, 4f Sergio 4p, 1f, nº11 Jorge 0p, 3f, nº12 Jordi 3p, 0f nº13 Félix 18p, 0f, nº14 Àlex 3p 1fnº15 Blas 0p, 0f i Tiko 0p, 0f.

Incidències: El Berenguer per primera vegada en esta temporada tenia la banqueta completa amb els 12 jugadors, el que va impedir que debutaren els infantils Borxa i Erdogan. Jugaren tots els jugadors, estigué a la banqueta animant als companys, el jugador de l’equip junior Sento i per primera vegada l’acta del partit es va fer a dos colors.


SENIOR SEGONA GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -54- TECTON HÁBITAT MASSAMAGRELL ALTERNATIVA -52-
-
05/04/2008
16:30



JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU -68- FDM MONCADA CB -31-

-
05/04/2008
18:30

PARCIALES: 22-6, 15-10, 15-8 y 16-7
ANOTADORES: Miguel 5, Cristian 4, Juanma 0, Sergio 2, Félix 14, Abel 11, Victor 16, Sento 0, Santy 6 y Novisky 10
El partido comenzó con un claro dominio del Berenguer que salió decidido a sentenciar el partido, y al final del primer cuarto la ventaja era de 22-6. De nuevo el contrataque fue la pieza clave, sumado a ello la superioridad en el juego interior del Berenguer. Los otros cuartos ya fueron mas igualados aunque siempre con superioridad el Berenguer. El Moncada con solo seis jugadores dió siempre la cara y peleó hasta el final. En resumen una nueva victoria en nuestro campo donde el equipo realiza un juego brillante y espectacular, lástima que luego cuando jugamos a domicilio nuestro juego baje muchos enteros.
En resumen buen partido donde jugaron todos los jugadores en especial los no habituales y tambien los tres jugadores en edad cadete. Muy buena dirección de Victor, y anotando 16 puntos y en defensa labor intimidarora de Abel con 5 tapones y muchisimos rebotes.


SENIOR PRIMERA GRUP A
GRUPO BOSTON A -49- JOVENS BERENGUER DALMAU -84-

-
05/04/2008
18:30
Desplazamiento a priori muy complicado debido a las bajas (manu, pachon, queso, gitano y no contar con sparrow) y que el rival se jugaba mucho pues de perder se complicaban la permanencia.
Salimos fuertes y un primer cuarto con mucho acierto, que marco el resto del encuentro, 9 a 25 a nuestro favor, gracias a un buen tiro exterior. Al meter canastas de fuera ellos cambiaron a individual, dejando huecos que fueron muy bien aprovechados por nuestros pivots.
En la segunda parte nos relajamos un poco, ya que la ventaja era grande, pero recuperamos nuestro juego y nos llevamos una victoria importante.
Ahora a tope para las 4 finales que nos quedan. Empezando por el proximo sabado que jugamos contra el lider y que vamos a por ellos en un pabellón que se espera la mejor entrada de la temporada.
Anotaron: Pao ming 8, Peresovic 21 (6 triples), Bobi 1, fideo 5, Marcus Brown 24, Coquito 12, Kalson 2 y Bufalo 15.


SENIOR PREFERENT GRUP A
C.B. DON BOSCO -45- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -57-

-
05/04/2008
19:00

Por David Lucas:
Victoria Senior A vs D. Bosco 57-45: partido LAMENTABLE, donde NO QUISIMOS imponer nuestro juego, ni en defensa ni en ataque.
Estuvimos 38 min sobre la cancha con INDOLENCIA y SIN ACTIDUD; lo normal es perder estos partidos poniendo tan poco por nuestra parte. Reflexionemos un poco, y trabajemos mucho.Os dejo el prólogo de un texto "olvidado" el sabado:Los equipos con éxito, tienen habitualmente cinco características fundamentales:
1. COMUNICACIÓN
2. CONFIANZA
3. RESPONSABILIDAD COLECTIVA
4. PREOCUPACIÓN POR LOS DEMÁS
5. ORGULLO

Por Kobe:
Victòria treballada contra el Don Bosco. Gran direcció de joc d´Antunez, que torna a estar com sempre i amb confiança, després d´una dificil lesió. Gràcies a Huertas, que sempre està ahí quan se´l necessita. El partit s´acabà quan "decidirem" defendre fort i amb tot.
EQUIP DE LA SETMANA
JOVENS