martes, abril 15, 2008

RESULTADOS JORNADA 13 de Abril 2008

GRAN PARTIT DE JOVENS i DEBACLE DELS EQUIPS DE LES CATEGORIES INFERIORS

Si la jornada passada va ser excel·lent no podem dir el mateix d’esta, cinc derrotes per sols dos victòries. Tantes derrotes no ha sigut la tònica d’esta temporada, però esta jornada pot ser una excepció. De debacle hem catalogat en el titular l’actuació dels equips de base, i no potser menys els tres equips dels JDGV van ser clarament derrotats en els seus respectius desplaçaments, els alevins continuen en la seua tònica descendent de joc, els infantils en el seu últim partit van ser sorprenentment derrotats davant La Pobla que no havia guanyat cap partit i per vint punts, els cadets deixaren les seus esperances de passar a la següent ronda en Genovés, on van ser també superats per més de 20 punts de diferència, els juniors caigueren front el Escuelas Pias en un partit molt igualat però que al final caigué a favor dels col·legials. Lamentar la lesió de José F, i les absències d’Oliveira i Sento que mermaen molt l’equip, així i tot donarem la cara i estiguérem a punt d’emportar-se el partit.
El senior B caigué també per quatre punts en Picanya, 59-55 en un partit igualat i que els nostres no pogueren tindre el reforç sempre efectiu, dels juniors. Les bones notícies vingueren del Jovens que guanyà al líder Pràcticas d’una forma clara en un partit vibrant, els jovens podrien ser matemàticament de preferent si aconseguixen la victòria la pròxima setmana en Silla. Finalment el Senior A, va donar un nou pas cap al títol derrotant en La Florida al Borriana. El senior A la pròxima jornada juga un importantíssim partit en Altura, on pràcticament es decidirà la lliga.

L’equip de la setmana és JOVENS per la seua gran victòria davant el Pràcticas, perquè ha significat un gran pas per aconseguir l’ascens a preferent, i precisament contra el líder.

16:30
Muy buen encuentro contra el primer clasificado, con todos los alicientes que tienen los grandes partidos: Afición animosa, igualdad, lucha, tensión, final apretado...
Salimos muy mentalizados y con ganas de ganar, ya en la ida perdimos de 12 jugando muy bien (pero solo 7 jugadores) y queriamos demostrarnos que podemos ganar al mejor.
El primer cuarto fue una gozada de buen baloncesto, con un marcador muy ajustado y viendo acciones espectaculares por los dos bandos.El segundo acto lo empezamos mas flojos y el Prácticas nos recortó en el marcador, pero con varios ajustes, pudimos terminar mandando en el marcador.
Tras el descanso volvimos a salir fuertes y las terceras personales de hombres claves, no fueron impedimento para seguir con nuestro baloncesto (Al estar todos teniamos recursos muy variados)
El último cuarto, estuvo lleno de emoción y tensión, pero nadie perdió los nervios y supimos jugar esos minutos donde se deciden los partidos, con un gran baloncesto.
Al final VICTORIA, todos muy contentos y gran aplauso final a nuestros seguidores que nos ayudaron muchísimo y disfrutaron del espectáculo.

JUNIOR PREFERENT GRUP A
ESCUELAS PIAS "A" -61- C.D. BERENGUER DALMAU-56-
-
12/04/2008
17:00
Parcials: 17-16, 10-8, 18-16 i 16-16

Anotadors: Miguel 0p, Juanma 4p, Navarro 8p, Félix 12p, Abel 12p, Victor 6p, Santy 12p y Novisky 2p

Lesió de Noviski en el primer quart que esperem que no siga res i puga disputar els partits que queden fins el final de lliga. I absències de Sento i Oliveira.

SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -95- DPE BURRIANA -77-
-
12/04/2008
18:30
Victoria Senior A vs Burriana: tras un buen inicio, sobre todo en ataque en el primer cuarto, vivimos probablemente el peor cuarto de este año, con falta de concentración (grandes despistes), excesivo nerviosismo y falta de espiritu ganador... me quedo con la reacción posterior de todo el EQUIPO, apretando los dientes, y viendo una vez más que una defensa agresiva, es la que nos lo da TODO: rebote, contraataque, ánimo para afrontar el resto de facetas del juego... La cohesión y el convencimiento en lo que hacemos debe acompañarnos el resto de la temporada. Felicitar al Burriana por su gran partido, y desearle suerte en este tramo final.

CADET NP1 GRUP E
C.B. GENOVES -78- C.D. BERENGUER DALMAU -57-

-
13/04/2008
12:00

CB GENOVÉS: 78 (6 triples, 25 de 2, 10/21 TLL) 32 faltes personals, eliminat jugador nº 7 J. Llopis i nº12 J. Angel

CD BERENGUER DALMAU 57 (0 triples, 16 de 2, 25/49 TLL) 20 faltes personals, sense eliminats.

PARCIALS: 19-14, 24-13, 11-10 i 24-20

El CB Genovés ha derrotat al CD Berenguer Dalmau i pràcticament s’ha classificat com a segon del grup i accedirà a la segon fase, per la seua part el Berenguer ha perdut totes les possibilitat de classificació, i haurà de lluitar per aconseguir la tercera plaça. El partit ha sigut vibrant i amb un tanteig molt alt per a la categoria, el Genovés ha mostrat gran encert en el triples aconseguint-ne sis tres d’ells al començar el partit que és on han tret les diferències, també s’ha basat amb una defensa molt forta sobre els homens dels Berenguer, sobre tot els interiors que han rebut moltes faltes personals, el Berenguer ha tingut que anar 49 a la línia de tirs lliures, anotant 25 punts, una marca excel·lent per a la nostra mitjana de la temporada. La clau del partit ha estat en el segon quart on s’hem apropat fins a 2 punts 25-23, però un parcial de 18-4 ha decantat el quart pels de Genovés, després malgrat que la segona part ha sigut més igualada ja les diferències no han baixat a pesar dels nostres esforços, no hem pogut reduir les diferències.
En resum ho hem intentat, però no ha pogut ser, el Genovés ha sigut millor, per la nostra part corregir eixes llacunes que tenim tant en defensa com en atac que ens fan perdre molts balons i no fer una bona selecció de tir.

Jugaren: Fernando 17p 3f, Santy 10p, 2f, Hector 3p, 4f, Frank 0p, 3f, Sergio 14p, 4f, Jorge 0p, 0f Jordi 2p, 3f Félix 11p, 1f i Àlex 0p, 0f

Incidències: Partit matinal jugat al pavelló de Genovés, no vingueren per diversos motius: Blas, Sergi i Tiko. La setmana que ve tenim dos partits, dissabte contra Cullera i diumenge contra Carcaixent, els dos a les 12h.