PRIMERA VICTÒRIA DE JOVENS i ESPECTACULAR PARTIT DELS NOSTRES ALEVINS

BAIXENS- CD BERENGUER DALMAU -87- C.B. XIRIVELLA-37-

Campo: 0-PAB MUNI CATARROJA. PAB MUNI CATARROJA (Catarroja)

28/11/2009
10:00

Brillante partido de nuestros alevines, que desplegaron un gran juego de conjunto basado en muy buena defensa y rápidos contraataques, perfectamente llevados por nuestros dos bases Josep i Raul, que brillaron con luz propia dentro del magnífico partido de los niños del Berenguer, que cerraron el acta faltando poco para terminar el partido.

CADET NP GRUP D
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -32- E.D.M. REQUENA-57-
Campo: PAB MUNI CUBIERTO. Avd. Excma. Diputación Provincial, 7. (Catarroja)

28/11/2009
12:00

Mal partido de nuestros cadetes, que aunque empezaron muy bien, poco a poco fueron perdiendo ritmo acabando totalmente superados por un Requena que supo aprovechar nuestras debilidades tanto en defensa, como en ataque.

JUNIOR PRIMERA ZONAL GRUP C
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU -64- BASQUET PATERNA ´B´-53-

Campo: PAB MUNI CUBIERTO. AVDA. EXCMA. DIPUTACIÓN, 7 (Catarroja)

Parciales 11-11, 19-15, 17-7, 17-11

Resultado engañoso, en un partido en el que nos ha costado dominar el juego ante un equipo visitante bien plantado en el campo con una defensa incómoda que nos ha creado muchas dificultades. Los dos primeros cuartos han sido igualados (30-26 al descanso), y nuestro juego era espeso en ataque y dando facilidades a sus pivots en ataque (su nº 14 nos ha metido 9 puntos seguidos en el segundo cuarto). La actitud defensiva en el tercer cuerto (que esta sirviendo de revulsivo en muchos partidos) ha sido clave para irnos +14 en el marcador al final del tercer cuarto. El Utiel ha seguido inquietando hasta el minuto 5 del ultimo cuarto donde se han puesto -9 . De ahí al final 13-2 de parcial a favor y +20 que no refleja lo trabajado de la vitoria final.

SENIOR PREFERENT GRUP B
C.B. SEDAVI - BAIXENS -68- JOVENS BERENGUER DALMAU-76-

Campo: PAB MUNI SEDAVI. FERNANDO BAIXAULI CHORNET, S/N (Sedaví)

28/11/2009
18:30

S'ha fet d'esperar, però per fi ha arribat la primera victòria de jovens, ha sigut patit fins l'últim minut, perquè Sedaví ens ho ha posat molt difícil. Hem eixit bastant mentalitzats i encara que hem tingut llacunes en el nostre joc hui hem pogut reaccionar a temps i s'hem emportat una victoria importantíssima, destacar el bon partit de Sebas i de Iván, que tornaven a jugar on durant moltes temporades ha sigut sa casa, amb 17 i 14 punts respectivament, i a tot l'equip especialment els que han gaudit de pocs minuts, que han estat animant a l'equip des de la banqueta, conscients de la importància del partit.

Parcials: 16-13, 14-14, 17-26 i 21-23

Partit jugat amb molta igualtat i moltes alternatives en el marcador, el partit começà amb uns minuts de tanteig on cap equip dominava el joc, per part nostra tinguerem moltes impressiocions traduïdes en 8 pèrdues al llarg del primer quart. El segon quart continuà amb la mateixa tònica, amb lleuger domini dels locals que aconseguiren una renda màxima de 6 punts 30-24, retallada al final amb el 30-27 amb el qual s'arribà al descans. En la represa continua la mateixa tònica i els locals aconseguixen el màxim avantatge 45-37. Però el Berenguer reacciona i amb un parcial de 16-2 aconseguix donar la volta al marcador i arribar a la fi del tercer quart 47-53, En l'ùltim quart fins el minut 6 es mantenen les distàncies augmentant-se 51-61, a falta de 5 minuts, però una encert des de la línia de 6,25 i la bona defensa dels locals estreten el marcador 62-64 a falta de dos minuts, posant-se per davant el CB Sedaví 68-66 a falta d'un minut, triple providèncial d'Abel a falta de 50 segons que ens posa per davant 68-69, bona defensa per part nostra, personal a Marcos i tècnica per protestar al jugador nº8 del Sedaví, aprofitem els 4 tirs lliures i 68-73 despres ells fan dues faltes més que aprofitem fins arribar al 68-76 final.

Jugaren i anotaren segons acta: Kike 0p, 0f, Jorge 4p, 4f, Abel 15p (1 triple), 1f, Elias 4p, 3f, Iván E 17p (2 triples), 4f Boby 0p, 0f, Jaume 0p, 2f, Iván N 2p, 3f, Miguel Àngel 0p, 3f, Marcos 17p (2 triples), 1f Sebas 14p (2 triples), 3f i Sergi 3p, 1f.

SENIOR AUTONÒMICA GRUP A
C.B. XIRIVELLA ´A´ -66- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A-74-
Campo: POLI MUNI RAMON SAEZ. C/ HUERTA, S/N (Xirivella)

MEJORES SENSACIONES
Partido muy igualado contra un Chirivella que no lo puso nada fácil en ningún momento. Vuelve a confirmarse que ningún partido será fácil de ganar fuera de casa, ya sea contra el primero o contra el colista. El partido se decidió en el último cuarto, donde se vieron los resultados de la perseverancia en la defensa, la actitud en el ataque (conseguimos no bajar la cabeza en el momento en que se fueron de 5 puntos en el marcador), y sobre todo la madurez al enfrentarnos a los árbitros (en otra época seguro que el colegiado hubiera hecho una escabechina con nuestro banquillo). Gran debut de los lesionados Andreu y Huertas, increíble Dani, imparable Damián, maravillosas la cestas de Kobe desde los 5 metros y gran rentabilidad la de los minutos de Salva, seguridad de Marcos en los contraataques y en los triples Y grande igualmente Juanito , que se despoja poco a poco del ritmo camerunés.Destacar la calma en el ataque del último cuarto, al pausar el partido de forma controlada y aguantar el balón según nuestros intereses. No obstante, tenemos que seguir mejorando la defensa desde la línea de los 6.25. Hacemos de oro a cualquier tirador que ronde por esa zona.
Parece que el espítiru de bloque del año pasado vuelve por Navidad. ¿Será verdad que el blanco nos sienta mejor...?

Crònica per Kobe:
Partit en la línia de Llíria, amb concentració i actitud en defensa els 40 minuts, serietat, cap en atac, i confiança en nosaltres mateixos; així serà molt complicat guanyar-nos. Cada partit estarem individualment més o menys inspirats, això no importa perquè som 12 i cada setmana tindrem a gent "on fire"; però el que no pot fallar mai és el bloc i l´actitud guanyadora i defensiva.
No cal recordar el que passà després de la victòria contra Llíria i el pont, no es pot repetir.