martes, mayo 04, 2010

RESULTADOS JORNADA 2 de Mayo 2010

FINAL DE LA LLIGA

Efectivament esta és l'ultima jornada pel equips federats de la lliga 2009-10, una jornada atípica ja que sols participen els equips federats. Els cadets han acabat ja la seua competició, i els infantils i els alevins tenen jornada de descans. És atípica també pel tancament del PAVELLÓ MUNICIPAL, el dissabte 1 de maig i l'ocupació del mateix el diumenge pel matí. Això obliga als JOVENS a disputar el seu partit al POLIESPORTIU MUNICIPAL (POLIARENA) que després de un any tornarà a rebre un partit oficial i al mateix temps retornar al nostres oritgens. El senior A jugarà el seu partit a Valencia, concretament al Pavelló de Benicalap, el diumenge a les 16,30h. El Senior B i els Juniors finalitzaran la lliga en Turis i en Alaquàs respectivament.

RIVALES TROFEO FEDERACIÓN:
JOVENS: TAVERNES "B", PICKEN CLARET "B" y BASQUET SILLA.
JUNIORS: CB SAX y CB PICASSENT


JUNIOR PRIMERA ZONAL GRUP C
SPORTIU-XE ALAQUAS -30- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU-45-

Campo: PAB MUNI BOVALAR. C/ JAIME I, S/N (Alaquàs)
-
02/05/2010
10:15

Finalmente hemos quedado cuartos, a un paso del ascenso a preferente (puesto que Pilar B no puede subir) la derrota del Paterna B frente al Silla nos deja en las puertas de preferente, el equipo cierra la liga con un balance de 13 victorias por 7 derrotas. El equipo jugará el Trofeo Federación

SENIOR PREFERENT GRUP B
BAIXENS - JOVENS BERENGUER DALMAU -42- N.B. TORRENT-61-

Campo: POLI MUNI CATARROJA. POLI MUNI CATARROJA (Catarroja)
-
02/05/2010
12:00

Después de muchos apuros se ha conseguido la permanencia, a falta de una jornada. El partido del domingo era intrascendente. El balance es bastante pobre con solo 7 victorias (5 de ellas fuera de casa, en casa solo se han conseguido 2 victorias) por 19 derrotas. Veremos lo que nos depara el trofeo federación en el cual estamos inscritos.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP B
BALONCESTO TURIS -50- BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU B-69-

Campo: PAB MUNI TURIS. C/ RAMON Y CAJAL, S/N (Turís)
-
02/05/2010
12:00

Partido donde el senior "B" era campeón desde hace dos jornadas, con un balance de 19 victorias y 3 derrotas, en casa han ganado todos los partidos, se ha conseguido el ascenso a primera zonal. Ahora solo espera la fiesta de la Petxina para recoger el trofeo.

SENIOR AUTONÒMICA GRUP A
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU A -77- CASTELLO INICIATIVES-ALMASSORA-59-
Campo: PAB MUNI BENICALAP. PAB MUNI BENICALAP (Valencia)
-
02/05/2010
16:30

Dependiamos de que Onda perdiera contra del Lliria, cosa que no sucedió con lo que el triple empate, entre el Picken Claret, Onda i Baixens nos deja séptimos en la clasificación, con un balance de 15 victorias frente a 11 derrotas