JOVENS BUSCA LA PRIMERA PLAÇA DEL GRUP I ELS JUNIORS DESCANSEN

Campo: PAB MUNI BENICALAP. C/ CASTELLONET, S/N (Valencia)

PICKEN CLARET “B”: 60 (5 TRIPLES, 13 DE 2 i 19/25 en TLL) 18 faltes personals, sense eliminats.

BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU: 74 (3 TRIPLES, 29 DE 2 i 7/11 en TLL) 21 faltes personal, eliminat jugador nº14 Sebas Bautista.

PARCIALS: 19-20, 13-16, 19-19 i 9-19.

Partit que enfrontava als dos primers classificats i imbatuts del grup B.
Hem començat prou desencertats errant tirs fàcils i donant moltes facilitats en defensa el que ha fet que el Picken dominara en el minut 5 per 11-4, hem anat refent-se poc a poc fins igualar el marcador i posar-se per davant al final del quart 19-20. El segon quart ha sigut d’igualtat absoluta amb intercanvi de cistelles fins que hem pogut obrir una xicotetes esquetxa en el marcador 30-36, fins arribar al descans amb 32.36. En la represa el Picken ha eixit molt fort i amb una zona ens ha sorprés en tingut uns moments de feblesa, cosa que han aprofitat els local per posar-se per davant 46-42. Hem sabut reaccionar a temps i de nou s’hem posat per davant fins arribar al final del quart amb 51-55, en l’ultim quart hem defés molt bé i amb un parcial de 2-14 hem decidit el partit a pesar de l’eliminació de Sebas i de l’encert dels tirs lliures finals del locals.

Jugaren: Gino 25p, 2f, Aarón 3p, 1f Elias 2p, 2f, M. Angel 4p, 1f, Marcos 15p, 3f Sebas 0p, 5f (eliminat) Víctor 2p, 2f, Iván S 10p, 3f i Iván A 13p, 1f.