lunes, octubre 25, 2010

RESULTADOS JORNADA 24 de octubre 2010

EL SENIOR "A" ACONSEGUIX LA SEUA PRIMERA VICTÒRIA

La tercera jornada ens a portat el debut dels cadets, que van perdre el seu partit 47-49 davant el San José, l'equip que és pràcticament segur que anirà a més quan els jugadors comencen a agafar un poc d'experiència que sols s'agafa jugant partits. La notícia més important és la victòria del senior A davant l'Almassora 83-72 en un molt bon partit. Els juniors passaren per damunt del Turis 40-88, a la espera de compromissos més importants i pròxims. Les males notícies vingueren tant del Jovens que caigueren front el Torrent 59-62 i el senior "B" front el Mislata "B" 88-52.
L'equip de la setmana és el SENIOR "A" pel seu bon partit que representà la seua primera victòria en esta temporada.

CADET IR ZONAL GRUP C
BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU -47- SAN JOSE-49-
-
23/10/2010
12:00

Primer partit de la competició IR ZONAL CATEGORIA CADET, GRUP C, disputat en el NOU PAVELLÓ DE CATARROJA.

BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 47 (1 TRIPLE, 17 DE 2 i 10/29 en TLL) 24 faltes personals, eliminat jugador nº15 C. Belenguer.

CB SAN JOSE “A”: 49 (0 TRIPLES, 17 DE 2 i 15/35 en TLL) 27 faltes personals, eliminat jugador nº18 C. Roca.

PARCIALS: 11-8, 7-14, 11-10 i 18-17.

Primer partit de lliga del Berenguer y primera derrota, afrontavem el partit amb les baixes de quatre importants jugadors (Guille, Jaume, Kike i Carles) així i tot hem arribat al final del partit amb opcions clares per obtindre la victòria, però hem errat l’atac, ja que no hem pogut ni llançar a cistella. Hem començat el partit prou fort amb bona defensa i eixint al contratac per acabar el parcial amb 11-8 al nostre favor, en el segon quart San José ha jugat molt millor sobre tot al final del quart on amb un parcial de 0-9 ha decidit el quart i pràcticament també el partit el partit, amb 18-22 s’arriba al descans. Els altres quarts han sigut molts igualats arribant a una diferència màxima del San José de deu punts en l’últim quart 31-41, quan ja pareixia tot decidit el Berenguer ha reaccionat apropant-se cada vegada més en el marcador, la jugada final, amb 47-49 a falta de 8 segons, falta antiesportiva de San José, errem els dos tirs lliueres i la jugada posterior.

Jugaren i anotaren: Miguel 6p, 3f, Maiky 1p, 2f, Jonatan 1p, 3f, Llebre 1p, 1f, Vicente 21p (1 triple) 3f, Manu 0p, 1f, Robert 11p, 4f, Carlos 6p, 5 faltes (eliminat) José Maria 0p, 1f i Yerai 0p, 1f.

Debutaren en l’equip cadet els 10 jugadors que intervingueren en el partit i s’estrenaren oficialment amb el Berenguer Miguel, Jonatan, Vicente, Robert i Carlos. L’entrenador JJ Villanueva tornava a la banqueta del Berenguer cadet després de tres temporades d'absència i Àlex Monzó “Platà”exercí com ajudant, en absència dels capitans oficials Guille i Jaume assolí la capitania de l’equip Manu De la Fuente.

L’MVP del partit és en el seu partit oficial oficial per a VICENT pels seus 21 punts a pesar de l’última jugada i perquè va ser l’únic jugador dels dos equips que va aconseguir un triple, també Robert en el seu primer partit amb la camiseta del Berenguer ha fet molt bon partit amb 11p i molts rebots que han ajudat molt a l’equip. El pròxim partit serà el diumenge 31 d’octubre en el pavelló de Burjassot, a les 10h.

Por A. Osma:
Victoria del junior frente al Turis por 40 a 88. El partido tiene dos lecturas. Una primera parte muy buena, con una defensa espectacular (9 puntos) y la segunda, una defensa relajada y poco intensa (31 puntos). Entiendo que la ventaja era mucha,pero cuando venga un equipo puntero la relajacion no te vale, hay que estar con la misma intensidad desde el minuto 1 hasta el 40. Pero bueno otra victoria mas que nos hace tener un balance bueno, pero ahora esta semana viene uno de los lideres (Requena) y posible candidato al ascenso a preferente con lo cual ahora es cuando debemos de demostrar que somos mejores y mantener la concentracion e intensidad hasta el final. Enhorabuena al senior A por su primera victoria.