domingo, octubre 31, 2010

RESULTADOS JORNADA 31 de octubre 2010

ELS JUNIORS VENCEREN AL LÍDER REQUENA
El protagonistes del cap de setmana són sense dubtes els juniors gran partit el d'ells on derrotaren al fins a hui líder el Requena, els nostres jugaren un bon partit i sino haguera segut per xicotes detalls la diferència haguera segut prou més amplia, el 63-58 no reflexa la superioritat dels nostres. L'altra sorpresa agradable vingué dels cadets que varen ser capaços de guanyar a domicili, a pesar del Halloween, en partit jugat diumenge a les 10h en Burjassot, horari prou intempestiu. Les males notícies vingueren les equips senior, els tres naufragaren en els seus respectius compromissos a pesar de jugar contra equips assequibles sobre el paper, els tres equips despres de cuatre partits han aconseguit una victòria per tres derrotes. Cal seguir treballant sobre tot en els entrenaments per a millorar el joc dels equips i per tant millorar en la classificació.

L'equip de la jornada no podia ser altre que el JUNIOR per la seua victòria contra el Requena.

JUNIOR PRIMERA ZONAL GRUP C
BAIXENS C.D. BERENGUER DALMAU -63- JUVENTUD REQUENA-58-
-
30/10/2010
16:30
Por Adrián Osma:
Victoria importantisima del junior 63.58 frente al Requena.
El resumen de partido es muy sencillo, contra individual nos fuimos en el marcador claramente teniendo ventaja de mas o menos entre 12 y 15 puntos. Luego fallamos canastas fáciles, contrataques, tiros... pero bueno una defensa nuestra aceptable y la renta que obtuvimos fue suficiente para ganar a este rival que seguro que estará, espero que con nosotros, arriba en la tabla. Quiero destacar que este partido si estuvimos los 40 minutos metidos en él y no tuvimos una gran empanada como por ejemplo en Turis. Esta es la linea a seguir para ser campeones. Próxima semana descansa el junior a si que iremos preparando el partido contra el Monte-sion que ahora mismo con Utiel son los rivales a batir. A por ellos
SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
BAIXENS - C.D. BERENGUER DALMAU B -69- DEPORTIVO NAZARET ´A´-70-

-
30/10/2010
18:30
Por Jesús Karnisovas:
Partido disputado hoy en la Caja de las sorpresas, ante un rival veterano y que saco una victoria importante para su casillero, ritmo lento que nos contagiamos en seguida, y una zona durante todo el partido, mas dos triples al final del partido les hizo llevarse dos puntos de oro. Dos equipos que al final de la temporada se estaran jugando el descenso.
La semana que viene mas, Basket Comenius.
SENIOR PREFERENT GRUP A
GRUPO BOSTON C.E. GRAU CS -75- BAIXENS JOVENS BERENGUER DALMAU-67-
-
30/10/2010
18:30
Por Àlex "Plata" en el FORO ACB:
Derrota nuestra en Castellón, llegamos cuando faltaba 5 minutos para empezar el partido, dicen que han cambiado de pabellón hace un mes y medio pero en federación no lo refleja o algo asi.. luego en el partido 1º cuarto horrible,22-8 creo,calentando 5 minutos algo normal.. el resto partido ya no habia escusa, defensa floja y fallando canastas abajo, eso sí ,los árbitros MALISIMOS (no quiero decir que hayamos perdido por ellos,porque no ha sido asi) pitaron lo que quisieron, porque que caiga un jugador de Castellon fuera de la pista con balon y no pitar fuera o en salida de contraataque cojer a un compañero mio abrazandolo casi y no pitar antideportiva es de mirar.. y ellos estaban enfrente de las jugadas pero nada, solo pitaban bien los pasos y poco mas, lo hicieron fatal para los 2 equipos. Lo único positivo es que perdiendo de 22 maquillamos a 8 puntos tan solo.

CADET IR ZONAL GRUP C
BURJASSOT C.B. -38- BAIXENS-C.D. BERENGUER DALMAU-45-
-
31/10/2010
10:00
Segon partit de la competició IR ZONAL CATEGORIA CADET, GRUP C, disputat al PAVELLÓ de Burjassot.

BURJASSOT C.B.: 35 (0 TRIPLES, 16 DE 2 i 6/19 en TLL) 22 faltes personal, eliminat jugador nº17 L.Sancho.
BAIXENS CD BERENGUER DALMAU: 45 (0 TRIPLES, 17 DE 2 i 11/29 en TLL) 19 faltes personals, sense eliminats

PARCIALS: 11-10, 12-14, 12-3 i 3-18.

Partit amb una primera part totalment igualada, on el Berenguer li valgué fer el seu joc interior amb Carles, Robert,Jaume i Jonatan, mentre el Burjassot jugava la carta del contraatac ràpid, al final del primer temps mínim avantatge a favor del Berenguer 23-24, en el tercer quart el Burjassot va eixir molt més concentrat, en canvi el Berenguer començà a fallar en atac i el desconcert en defensa va anar en augment, el resultat va ser un parcial de 12-3 a favor dels locals que pareixia que seria definitiu. Però en l’últim quart es canviaren els papers un Berenguer molt concentrat en defensa, propicià fàcils contraatacs, que sumat a l'encert en els tirs lliues 6/8 i les personals de l’equip rival, va fer que el partit es decantara al seu favor per 38-45.

Jugaren i anotaren: Carles 12p, 4f, Kike 0p, 0f, Jonatan 2p, 2f Llebre 0p, 2f, Vicente 9p 2f, Manu 0p, 1f Maiky 6p, 1f Robert 6p, 4f, Miquel 0p,2f, Jaume 6p, 0f, i Carlos 4p, 2 faltes.

Partit jugat a hora prou intempestiva, diumenge a les 10h, afortunadament es va atrassar l’hora, pròxim partit en el Pavelló de Catarroja a les 12h del disabte contra el Monte-sion de Torrent.

L’MVP és per al jugador Maiky, que quan més malament estava el partit, revolucionà l’últim quart anotà el que encara no havia fet ningú dos tirs lliures consecutius, jugà al contraatac, defengué pressionant als bases contraris provocant pèrdues i encara va rebre un fort colp del qual va quedar commocionat retirant-se durant un minut per tornar a la canxa per jugar el minut decisiu del partit, així que amb tot mereiximent l’MVP és per a MAIKY.