lunes, marzo 06, 2006

RESULTADOS JORNADA 21 LIGA 2005-2006

¡¡5 GRANDES VICTORIAS 5!! EL POLI ARENA FUE UNA VEZ MAS CANCHA INEXPUGNABLE


De espectacular podemos catalogar la jornada para los equipos del Berenguer los cinco equipos han vencido holgadamente a sus rivales. El equipo infantil fue el primero en entrar el liza este sábado, y realizó un buen partido contra EMD de Utiel, equipo mucho mas físico que el nuestro, pero los infantiles imprimieron un gran ritmo y dominaron el partido con claridad (52-34), a continuación los cadetes doblegaron al Expobar Gandia "B" en un partido sin historia donde quedó plasmada nuestra superioridad (59-39), y continuamos líderes e imbatidos del grupo. Por la tarde los juniors a pesar del viento vencieron al AD Pilar "B" por 78-49, continuamos segundos en el grupo. A la misma hora y en La Florida el senior A vencia al Bàsquet Alzira por 76-63, en un partido bastante cómodo, los senior A a falta de solo cinco partidos, prácticamente tiene el ascenso a autonómica conseguido y van con paso firme hacia la consecución del campeonato. Finalmente el senior B derrotó al CD Nazaret por 78-69 victoria que nos hace seguir teniendo esperanzas para eludir el descenso y donde tuvieron una gran actuación tres jugadores juniors (Iván, Andreu y Pablo)

Elegir el equipo de la semana, una vez mas sigue siendo difícil, aunque todos los equipos han tenido una magnífica actuación. Nos inclinamos por el equipo INFANTIL, al ser la primera victoria en esta nueva fase, y por la recuperación en el juego exhibida


INFANTIL NP2 CONSOLACIÓN
C.D. BERENGUER DALMAU 52 E.D.M UTIEL 34

POLIDEPORTIVO MUNICIPAL CTRA DE LES CORREGUDES, S/Nº CATARROJA
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : AMARILLA Pantalón : AMARILLO
Día :04/03/2006
Hora: 10:00:00

EL BERENGUER EMPIEZA CON BUEN PIE

EL Berenguer realizó un buen partido ante un buen rival, que tenia mucha mas envergadura que los nuestros. Los infantiles del Berenguer jugaron con mucha rapidez y desarbolaron una y otra vez la defensa del Utiel. Salimos en rápidos contraataques muy bien dirigidos por Quique y por Iván. Mención aparte fue la actuación de Vicente que hizo gala de su apodo Abbio-Step consiguiendo 3 triples (record de momento del Berenguer infantil) en definitiva se pudo observar una notable mejoria respecto a los últimos partidos. Lo que hace albergar esperanzas para esta nueva fase de la competición.

MVP ABBIO por sus triples



CADETE NP2 GRUPO A
C.D. BERENGUER DALMAU 59 EXPOBAR GANDIA “B” 39

POLIDEPORTIVO MUNICIPAL CTRA DE LES CORREGUDES, S/Nº CATARROJA
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : MORADA Pantalón : MORADO
Día :04/03/2006
Hora: 12:00:00

EL BERENGUER SIGUE IMPARABLE


PENDIENTE DE CRÓNICA



JUNIOR PREFERENTE GRUPO B
C.D. BERENGUER DALMAU 76 EL PILAR "B" 49
POLIDEPORTIVO MUNICIPAL POLIDEPORTIVO MUNICIPAL CATARROJA
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : AZULCELEST Pantalón : AZULMARINO
Día :04/03/2006
Hora: 16:30:00


EL VENT FOU PROTAGONISTA

CD BERENGUER DALMAU 76 (0 triples, 34 de 2, 8/27 TL) 9 faltes personals, sense eliminats.

AD PILAR “B” 49 (2 triples, 22 de 2, 1/5 en TL) 25 faltes personals, eliminats jugador nº7 V. Ferré, nº12 Auflamunt T i nº Burgla S.

PARCIALS: 25-14, 15-11, 13-14 i 23-10

El partit es presentava complicat davant un rival que és la revelació d’aquesta segon volta, i les absències de Josep i J.Francisco. A més si tenim en compte que es jugava al descobert i amb un fort vent inconvenient molt gran per al tir exterior i els tirs lliures. El Pilar ha eixit molt fort agafant un avantatge 5-9, i amb el colp a Marcos que s’ha tingut que retirar sagnat en el genoll i el dit. Iván ha tingut que fer de base ben secundat per Sento i Jesús, però poc a poc Andreu i Pablo han anat imposant la seua llei en el rebot tant ofensiu com defensiu la tercera personal de Jesús ha fet que tornara Marcos a la pista i el domini del Berenguer ha sigut clar fins arribar al 25-14 del primer quart, malgrat les cistelles fàcils fallades. En el segon quart el Pilar ha aconseguit retallar distàncies fins a un inquietant 30-25. El Berenguer ha reaccionat de la mà de J. Fèlix i Marcos i s’arriba al descans amb 40-25 a favor del Berenguer. La segona part comença amb la ja clàssica remuntada de l’equip contrari. I el Pilar s’apropa fins a 11 punts 46-35. Però a partir d’ací, a causa de l’eliminació per personals amb falta tècnica inclosa dels dos millors jugadors del Pilar, el Berenguer torna a agafar la iniciativa i s’arriba al final del quart amb 53-39. L’últim quart ja es de domini absolut del Berenguer on cada vegada les diferències van ampliant-se amb Iván i Jesús anotant al contraatac.

En resum nova victòria del Berenguer, davant un rival que ha lluitat molt i que ha donat sempre la cara. Cal destacar pel Berenguer l’esperit de lluita de tots i hui la cosa no era fàcil, les baixes de Josep i J Francisco, més Pablo ha jugat amb otitis i molt refredat, el colp de Marcos en el primer quart i les ràpides personals de Jesús. Han complicat prou el partit, però afortunadament els cadets Sento i J.Fèlix han fet un bon partit, així com Jorge. Iván i Andreu han tingut que jugar quasi tot el partit, complint a la perfecció, les tasques encomanades.

Anotaren segons acta: Andreu 21, Marcos 18, Iván 12, Pablo 8, Jesús 7, J. Félix 6, Sento 2, Jorge 2, Victor 0

Incidències: Partit jugat en la pista exteriors del Poliesportiu Municipal, amb unes condicions de fort vent que ha bufat durant tot el partit, el qual ha dificultat l'acció dels jugadors. Sento ha lluït per primera vegada esta temporada (en l’equip junior) el nº7. No han vingut Josep per motius fallero-musicals i J Francisco per motius acadèmics.

MVP: ANDREU espectacular partit hui, 21 punts junt a Pablo l’amo del rebot i un mate espectacular que ha posat en peu a tot el Poli-Arena i no content amb això ha contribuït d’una manera decisiva en la victòria del senior B contra el CD Natzaret.



SENIOR PREFERENTE GRUPO C
C.D. BERENGUER DALMAU "A" 76 BASQUET ALZIRA 63
PABELLON "LA FLORIDA" REI EN JAUME I, Nº 2 CATARROJA
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : NEGRA Pantalón : NEGRO
Día :04/03/2006
Hora: 16:30:00


EL BERENGUER DIRECTO HACIA AUTONÓMICA

PENDIENTE DE CRÓNICA



SENIOR PRIMERA GRUPO B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" 78 C.D. NAZARET "A" 69

POLIDEPORTIVO MUNICIPAL CTRA DE LES CORREGUDES, S/Nº CATARROJA
Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : BLANCA Pantalón : BLANCO
Día :04/03/2006
Hora: 18:30:00


SE GANÓ UNA NUEVA FINAL CON BUEN DEBUT DE IVÁN

PENDIENTE DE CRÓNICA