lunes, marzo 20, 2006

RESULTADOS JORNADA 23 LIGA 2005-2006

EL SENIOR A CONSIGUE EL ASCENSO A 2ª AUTONÓMICA

JORNADA FALLERA

La notícia de la semana es el ascenso automático del senior A a la categoria de segunda autonómica, a falta de tres jornadas para la conclusión de la liga, el ascenso ya está conseguido y falta solo la primera posición del grupo. El partido contra el Racó Tapeo-Olleria, se disputó en la pista del polideportivo municipal, que una vez mas fue talismán para los equipos del Berenguer, aunque con un ambiente frio, el resultado fue 57-42. Los juniors derrotaron al Óptica Clérigues de Benifaió (70-85) en un partido donde apenas se notaron las importantes bajas, la victoria muy trabajada y nos permite continuar segundos en la clasificación. La mala noticia vino de parte del senior B que cayó derrotado en Riba-roja ante el colista, por 83-80. Las bajas se notaron muchísimo y además tampoco se pudo contar con el refuerzo de los juniors, por coincidencia de horarios. Una vez mas el jugar en fallas ha trastocado todos los planes de partidos y entrenamientos de la semana. Puesto que estos no se abordan con la misma mentalización y además se producen numerosas ausencias de jugadores por diversos motivos.

Los equipos cadete e infantil tuvieron jornada de descanso por las fiestas falleras.

El equipo de la semana es el SENIOR A por su victoria contra el CB Olleria-Racó del Tapeo, con la cual se consigue a falta de tres jornadas para la finalización de la liga matemáticamente el retorno a la categoria de segunda autonómica.

EL BERENGUER CUMPLIÓ PESE A LAS AUSENCIAS

ÒPTICA CLÉRIGUES BENIFAIÓ: 70 (4 triples, 24 de 2, 10/20 TL) 22 faltes personals eliminat jugador nº8 J. Vicente

CD BERENGUER DALMAU 85 (1 triples, 33 de 2, 16/23 TLL) 15 faltes personals, sense eliminats

PARCIALS: 19-27, 19-24, 16-12 i 16-22

Partit que venia marcat per les absències de tres dels nostres exteriors Iván, Josep i Jesús. S’hem presentat en Benifaió amb sols 5 jugadors amb fitxa junior, i el reforç dels cadets, però el Berenguer ha pogut resoldre prou bé, el compromís. En el primer quart és quan s’han començat a adquirir les diferències a favor del Berenguer que després al llarg del partit hem anat administrant. En un quart amb molt d’encert del Berenguer, per part de Marcos, Andreu i Sento 19-27, el segon quart ha sigut més equilibrat encara que finalment ha dominat també el Berenguer, destacant el jugador nº13 del Benifaió A.Ull que ha fet 18 dels 19 punts del seu equip, al descans s’arriba amb 38-51, malgrat la tercera personal de J. Francisco. En el tercer quart el Benifaió s’apropa fins a 8 punts 51-59. Pel Berenguer, se comencen a fallar cistelles fàcils i a perdre balons, però tres cistelles providencials al contraatac de Sento (autor de 6 punts dels 12 del Berenguer en el quart) han mantingut la diferència en el marcador retallada finalment amb un triple sobre la botzina (54-63) l’últim quart ha continuat la mateixa tònica amb el Berenguer controlant el partit que ben dirigit per Marcos i amb el domini del rebot defensiu per part d'Andreu i Pablo, hem arribat al final del partit amb el definitiu 70-85.

El Berenguer ha resistit la difícil jornada fallera, en un duel de bases anotadors, espectacular el base de Benifaió nº 13 A. Ull, autor de 41 punts, no l’hem pogut parar i ens ha causat molts problemes. Per la nostra part destacar el gran partit ofensiu de Marcos 34 punts i molt bona la seua direcció d'equip. El magnífic partit de Sento tant en defensa, com en atac autor de 14 punts, en poc més de dos quarts, el jugador cadet, sens dubte, ha realitzat el millor partit amb l’equip junior, i la seua feina no era fàcil. Els altres jugadors en la seua línia: Andreu i Pablo aportant punts encara que no haja sigut el seu millor partit. Jorge, J.Francisco i José Félix fent la feina defensiva. Així i tot el Benifaió ens ha creat algun problema en el rebot ofensiu i hem tingut algunes pèrdues de balons prou incomprensibles.

Anotaren segons acta: Marcos 34p, 4f, Andreu 18p, 2f, Sento 14p 1f, Pablo 12p 3f J. Francisco 4p, 3f, J.Félix 3p, 1f i Jorge 0p 1f.

Incidències: No vingueren: Josep per motius fallero-musicals, Jesús per motius laborals i Iván de vacances en Andorra.

MVP: MARCOS 34 punts, a més de dirigir magistralment l’equip durant els quaranta minuts del partit. Sense oblidar el bon partit de SENTO.