lunes, marzo 13, 2006

RESULTADOS JORNADA 22 LIGA 2005-2006

EL SENIOR B SALVÓ LA JORNADA Y SE ROMPIERON LAS RACHAS VICTORIOSAS DE LOS CADETES, JUNIORS Y SENIOR A

La jornada ha sido poco propicia para Berenguer, puesto que solo el senior B consiguió la victoria. Las decepciones vinieron por parte los cadetes que perdían de 9 puntos en Guadassuar, perdiendo la imbatibilidad y el liderato. Los juniors caían derrotados contra un gran Horta Godella “B” en un vibrante partido y aunque mantenemos la segunda posición se complica mucho la clasificación para los play-off. Y la tercera decepción de la jornada nos la deparó el senior A que fue claramente derrotado ante el Villalonga-Gandia, segundo en la clasificación general, por 62-49 y que se coloca a solo dos victorias del Berenguer y con el básquet-average a su favor. En cambio la alegría vino de la mano del senior B que derrotó ampliamente al Mislata, nuevamente con la colaboración de los juniors: Andreu, Pablo e Iván. El senior B por primera vez desde la cuarta jornada (16 de octubre de 2005) sale de los puestos de descenso, y a falta de cuatro partidos la salvación está cerca, aunque posiblemente, habrá que luchar hasta la última jornada.

El equipo infantil que descansaba jugó un amistoso en la localidad de Alcàsser y salió derrotado por tres puntos.

El equipo de la semana está claro esta semana es el SENIOR B, puesto que fue el único equipo del club que consiguió la victoria, que además le permite momentáneamente salir de los puestos de descenso.

NO POGUÉ SER

CD BERENGUER DALMAU 82 (5 triples, 21 de 2, 25/39 TL) 26 faltes personals, 2 faltes tècniques a la banqueta, eliminats jugadors nº 11 Iván Navarro i nº15 Jesús Huertas.

L’HORTA GODELLA “B” 87 (5 triples, 22 de 2, 28/39 en TL) 31 faltes personals, 1 falta tècnica a la banqueta sense eliminats.

PARCIALS: 20-21, 23-19, 12-23 i 27-24.

Partit jugat amb gran intensitat pels dos equips, on L’Horta Godella “B” demostrà que es un dels millors equips de la categoria amb jugadors de gran tècnica individual i una defensa molt dura. La primera part va ser molt igualada amb escasses diferències en el marcadors a favor d’uns i altres. Amb gran encert per les dues bandes. El partit es decidí en l’inici del tercer quart, en 5 minuts el Godella trencà el partit amb un parcial de 17-0, amb tres triples del jugador nº 15 J. Llavata (jugador de la selecció valenciana cadet) i tres contratacs. El Berenguer ja no es pogué recuperar encara que es va posar a 6 punts a falta de 6 minuts pel final 70-76 i dos tirs lliures fallats per Pablo que ens haguera apropat més en el marcador. Els últims minuts esforços desesperats del Berenguer per retallar diferències, però l’eliminació d’Iván amb dues tècniques a la banqueta local 6 tirs lliures i reposició a falta de menys dos minuts decidixen el partit 74-87. L’últim minuts un triple de Josep i un 3+1 de Marcos en l’últim segon del partit, deixen marcador en el definitiu 82-87.

En resum bon partit malgrat la derrota que esperem que no afecte a la moral de l’equip, de cara als pròxims compromisos.

Anotaren segons l’acta: Marcos 36, Andreu 17, Iván 14, Pablo 7, Jesús 5, Josep 3, Sento 0, Jose Francisco 0 i Jorge 0

Incidències: No jugaren els cadets José Félix i Victor. Gran entrada y ambient de gala en la Florida.

MVP: MARCOS pels seus 36 punts.