martes, junio 23, 2009

RESULTADOS JORNADA 21 de Junio 2009

JOVENS CAU ELIMINAT

Els Roqueros Che varen fer valer la seua condició de favorits i jugaren com en ells és característic amb molta veterania i ofici. I finalment s'emportaren l'eliminatòria, sobre tot en el primer partit on dominaren el joc interior i el nostre tir exterior no va estar encertat, i eixes van ser les claus d'una derrota per 9 punts que després va ser definitiva. El partit de tornada va ser molt més igualat i els Jovens van estar molt més centrats i encertats en el seu joc, però la diferència treta pels Roqueros en Catarroja ja era massa gran i al final no pogué ser. Malgrat l'eliminació, el Jovens ha realitzat una gran campanya amb el campionat de lliga i l'arribada a les semifinals del trofeu federació.

SEMIFINAL SENIOR PREFERENT TF09 IDA
JOVENS BERENGUER DALMAU -59- ROQUEROS CHE -68-
20/06/2009
18,30h

PARCIALS: 18-17, 13-18, 14-16 i 14-17.

Roqueros Che s'emportaren amb claradat el primer partit de les semifinals, gràcies al seu domini en el joc interior, que no va poder ser frenat pels homens del Berenguer, el primer quart va ser de tanteig amb una eixida fulgurant del Berenguer que gràcies al contratac i la defensa pressionat sorprengueren al Roqueros, 14-6 i 18-10, però els roqueros amb veterania comenáren a imposar-se a pesar del mímin avatatge del Berenguer al finalitzar el quart. En el segon quart l'equip visitant anà poc a poc imposant-se amb el seu joc pausat i de fort rebot, 31-34 al descans. En la repressa nova reacció del Berenguer que es torna a posar per davant 40-37 i 42-39, però en este moment els Roqueros reaccionen i amb les errades en el tir exterior dels locals, aconseguixen un parcial de 12-0 i es passa al 42-51 estos 5 minuts van ser claus i van ser els que decidiren l'eliminatòria. L'últim quart contiuà la mateixa tònica amb els Roqueros administrant la seua renda i augmentant-la 53-68, fins la reacció final del Jovens, acabant el partit en 59-68.

Pel Jovens anotaren i jugaren: Victor 6p, Iván Andreu 11p, Pere 3p, Jaume 0p, Iván Navarro 7p, Miguel Angel 0p, Marcos 26p, Sergi 6p, i Robert 0p. Estigueren a la banqueta encara que no jugaren Bobby i Àlex.

Estadísticas del partido según Sparrow:

SEMIFINAL SENIOR PREFERENT TF09 VUELTA
ROQUEROS CHE -71- JOVENS BERENGUER DALMAU -70-
21/06/2009
11:00h

PARCIALS: 21-17, 16-18, 17-17 i 17-18

Partit de tornada, jugat diumenge a les 11h, en el Pavelló del Col·lege públic José Senent de Massarrojos. El partit ha sigut més igualat que el d'anada, encara que el Roqueros ha dominat durant quasi tot el partit però sempre amb rendes mot curtes, i fins i tot el Jovens tingué l'opotunitat d'igualar leliminatòria al posar-se 7 punts dalt en el minut 5 del tercer quart. La constant del partit ha sigut l'gualtat 21-17 al primer quart i 37-35 al descans, amb el Roqueros sempre per davant, en la repressa el Berenguer es posa per davant 39-42 i posa un alarmant 40-47 en el marcador a falta de 15 minuts pels final, però les errades en els tirs lliures del Jovens, alguna decisió arbitral polèmica i una falta tècnica fan que els Roqueros en un minut tornen a tindre el matalàs de la tranquilitat 50-49, a partir d'ací el Jovens no reacciona i es produix l'intercanvi de cistelles que afavorix al roqueros, que s'emporten el partit al final per 71-70

Pel Jovens jugaren i anotaren: Victor 3p, Iván Andreu 14p, Elias 11p, Pere 2p, Jaume 0p, Iván Navarro 10p, Miguel Angel 0p, Marcos 26p, Robert 0p i Àlex Monzó 4p.

Roqueros Che jugarà la final davant el CB Enguera que eliminà al San José "B".