martes, junio 30, 2009

NOTÍCIES BERENGUER JUNY

MVP's EQUIPS INFANTIL i ALEVÍ
El passat dissabte dia 27 en el transcurs de la festa de cloenda de les EEDD municipals, van ser elegits els jugadors MVP dels equips infantil i aleví de la present temporada. Els jugadors elegits ver votació entre els seus companys i els entrenadors varen ser: JAVIER CASES VERDEGUER "gacelita" de l'equip aleví i JUAN GUILLEM CHILET "guille" de l'equip infantils. Els trofeus acreditatius van ser lliurats el president del club. també va ser lliurat al jugador de major progressió de totes les categories inferior del club, nomenament que recaigué en el jugador integrant de la selecció valenciana i del nostre equip aleví MIQUEL ALFONSO MARTINEZ "el tornillo", que es trobava absent, per la qual cosa el trofeu va ser recollit pel seu entrenador Iván Navarro. En la Foto Javi MVP Aleví.


PARTIT PARES vs FILLS
Com a final de temporada, els equips alevins e infantils jugaren el tradicional encontre pares vs fills, que per primera vegada es diputava al pavelló municipal, el equip dels pares va estar dirigit pel president del club JM Ballester i els dels infantils-alevins pels seus respectius entrenadors els dos Ivans, que reforçaren l'equip, l'equip dels pares també tingué els seus reforços Pere entrenador de Jovens i Antonio entrenador dels cadets.

La notícia al periòdic digital local La Ciutat de Catarroja Ací



RECEPCIÓ MUNICIPAL
El pròxim divendres dia 3 de juliol, a les 20h, les autoritats municipals rebran al Jovens i als membres de la directiva en l'Ajuntament en acte de reconeixement de la consecució del campionat de senior preferent.

MIQUEL ABANDONA EL BERENGUER
El jugador de l'aleví, integrant de la selecció valenciana i MVP del major progressió 2009, Miquel Alfonso Martínez, per mitjan dels seus pares, comunicà la seua desvinculació del Berenguer per a la pròxima temporada. Miquel passarà a jugar en el CB Alginet, on militarà en el seu equip infantil "A", en la categoria d'Iniciació al Rendiment dels JDGV. Des del club li agraïm els servicis prestats, en les dues temporades que ha format part de les nostres files. I li desitgem molta sort en el nou camí que acaba d'emprendre.

ENTREGA DE TROFEUS
El proper dimarts dia 9 de juny, assistírem a l'entrega de Trofeus de la FBCV, per part del President de la Federació, Salvador Fabregat, els Jovens reberen el trofeu de Campió de Lliga de Senior preferent grup A.

La crònica al periòdic digital La Ciutat de Catarroja Ací

La crònica a la web de l'Ajuntament de Catarroja Ací


Fotos de l'acte al SPACE

ASSEMBLEA DE LA FBCV
El passat dissabte dia 20 de juny, tingué lloc l’Assemblea General de la FBCV, en l'Escola d'Ingenieria d'Alcoi, a la qual va assistir, el president del club J.M. Ballester. En ella es va aprovar el funcionament, presupost, categories respecte a la pròxima temporada 09-10

MVP's EQUIPS INFANTIL i ALEVÍ
El pròxim dissabte dia 27 en el transcurs de la festa de cloenda de les EEDD municipals, seran nomenats els jugadors MVP dels equips infantil i aleví de la present temporada. I també coneixerem al jugador de major progressió de les categories inferiors del CD Berenguer Dalmau.
.