Local -> Camiseta : AMARILLA Pantalón : NEGRO
Visi. -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO

Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : NEGRA Pantalón : NEGRO
Hora: 18:30:00
Parciales por cuartos: 17-17, 11-9, 7-15, 15-20
Crónica: MEJORIA
Hablar de una nueva derrota del Senior B y del mejor partido (al menos el más serio) que hemos jugado en lo que llevamos de liga, parece a priori una contradicción, pero no lo es si tenemos en cuenta el nivel del rival (uno de los mejores de la categoría y seguro que en puestos de ascenso a final de temporada) y que mantuvimos una buen actitud y nivel de concentración durante prácticamente todo el partido.

El Yatova-Buñol (con algunos viejos conocidos del Berenguer) se presentó en Catarroja con algunas bajas por lesión, pero a pesar de ello un potente juego interior. Por el Berenguer los refuerzos de los juniors Andreu y Pablo que cuajaron un gran partido (comentario elogioso del entrenador del Yatova incluido), plantando cara a los pivots rivales a pesar de su juventud.
El primer cuarto empezó con un gran juego de nuestro equipo y con gran acierto exterior con Raul y Antonio de estiletes, tras la maxima ventaja local de 13-5, el Yatova igualo el encuentro al final del cuarto a base de tiros libres (17-17).
El segundo cuarto fue aún si cabe más igualado hasta llegar al descanso con 28-26 a nuestro favor.
Nuestros problemas para parar la transición ofensiva del Yatova se agudizaron en el comienzo del tercer cuarto y con el despertar ofensivo del nº 18 visitante (con 10 puntos casi consecutivos en el inicio del ultimo cuarto) el encuentro parecia sentenciado a falta de 6 minutos 39-55.
La actitud del equipo fué muy buena hasta el final, recortando la desventaja hasta los 9 puntos ante un rival que nunca perdió la serenidad.

Bajas: Jaume
Ausencias: Emilio y Alberto.
Juniors: Andreu y Pablo
Anotadores: Antonio 15, Nano 6, Raul 12, Jordi 7, Andreu 8, Pablo 2.
MVP: La mejor cara mostrada.

Más fotos del partido en nuestro álbum

En el descanso el Presidente del Club Jose Manuel Ballester entregó a Jordi Morales la placa-homenaje del 10º aniversario como socio fundador del club.

JUNIOR PREFERENTE GRUPO B
C.D. BERENGUER DALMAU 93 - NOU BASQUET TORRENT 81
PABELLON "LA FLORIDA" REI EN JAUME I, Nº 2 CATARROJA
Visi. -> Camiseta : NARANJA Pantalón : NARANJA
Parcials: 27-21, 30-26, 16-21 y 20-13.
CD BERENGUER DALMAU: 93 (7 triples, 29 de 2, 14/24 en TL) 19 faltes personals, eliminat Pablo.
NOU BÀSQUET TORRENT: 81 (6 triples, 27 de 2, 9/14 en TL) 25 faltes personals, sense eliminats.
Crònica:
Gran partit jugat hui al pavelló de La Florida, entre possiblement els dos millors equips júniors de l’Horta Sud. Tanteig molt alt a causa del ritme frenètic i del gran encert dels dos equips en el tir (en pocs partits es veuen 13 triples) i del gran joc d’atac sobre tot en la primera part (57-47) la segona, va ser més defensiva (36-34) perquè era impossible mantindre eixe ritme, també va ser molt igualada i jugada amb gran intensitat pels dos equips. El Torrent amb la seua defensa típica pressionat sobre tot el camp i el Berenguer alternant les seues zones tradicionals, amb la zona mixta. El partit transcorregué com tots els d’esta temporada amb moltes alternatives encara que el Berenguer dominà en el marcador quasi tot el partit, però sense poder anar-se’n, ni traure una important distància, el Torrent va aconseguir, fins i tot, empatar el partit (66-66) en el minut 6 del tercer quart i s’aproparen a 3 punts 76-73, a falta de 8 minuts per acabar el partit. Però a partir d’este moment i malgrat l’eliminació de Pablito, el Berenguer va apretar molt més en defensa, amb individual de Josep sobre el nº10 del Nou Bàsquet Torrent, jugador que portava tot el pes ofensiu del seu equip (25 punts, 3 triples) i dominant el rebot ofensiu i defensiu, aconseguirem traure 10 punts de renta a falta de 5 minuts pel final que van ser ja decisius.

Conclusió bon partit el de hui, continuem en la bona línia dels últims partits. La faceta anotadora sembla que és el nostre fort i anem millorant en defensa malgrat els 81 punts anotats pel Torrent. Marcos 41 punts (20 d’ells en el primer quart) això no es veu tots els dies (concetament des de la temporada 95-96, cap jugador junior havia arribat a superar la barrera dels 40 punts). Però també, gran defensa de Josep en l’últim quart sobre el jugador més ofensiu del Torrent a pesar dels 40 minuts jugats. Andreu y Pablo manant en el rebot, y bon complement defensiu i ofensiu, de Jorge, Jesús i J. Francisco. Sense oblidar als KDT’s Sento hui titular, Victor i J.Félix (molt bona l’apotació seua en defensa i en atac, amb triple inclòs durant el tercer quart)

Anotaren: Marcos 41, Andreu 18, Pablo 9, J.Felix 8, Josep 6, Jorge 4, Jesús 4, J. Francisco 3, Sento 0, Víctor 0.

Incidències: No vingué Iván per competició esportiva, per la qual cosa Jesús exercí de capità de l'equip. Molt bona entrada a La Florida, amb nutrida representació de l'equip de Torrent. I gran afició del Berenguer deixant-se vore per les grades els ex-juniors Jaume, Antonio i Xema. Alguns components dels equips cadets i senior B, les admiradores de l'equipet que no poden faltar mai, els pares i mares dels jugadors i gran quantitat d'amics. Que al final del partit han acomiadat als jugadors amb un fort aplaudiment.