jueves, octubre 04, 2007

El pabellón cubierto de Catarroja abrirá en enero

ADA DASÍ/ CATARROJA
El pabellón cubierto de Catarroja abrirá sus puertas el próximo mes de enero, tal y como ha anunciado el alcalde de la localidad, Francisco Chirivella, “una vez se apruebe el presupuesto y se dote la partida destinada al mismo”. Chirivella explica el retraso en las obras por las exigencias del Consistorio para mejorar las instalaciones. “No existe ningún problema”, declaró el primer edil. El alcalde también ha recalcado que se ha modificado el proyecto inicial para cubrir las necesidades de la localidad con la incorporación de tres nuevas salas que acogerán todas las actividades que actualmente se realizan en la Casa de la Cultura.

Fuente: Las Provincias




JJ (Foro CDBD)
4/10/2007 16:33

Vaig a dir el que mes o menys sé, perquè he investigat i el que he pogut indagar per internet:
Sols he tingut una font oficial i coindicix en un 100% amb el que hui ix en Las Provincias, fins a Gener no hi ha pavelló.

A partir d'ací:

PRIMER: S'ha sol·licitat La Florida pels dissabtes per la vesprada. De moment és impossible perquè està ocupada, per Florida Handbol-CONSUM, l'equip de la Universitat propietària dels pavelló, juga en primera autonòmica valenciana i utilitza el pavelló una vegada cada 15 dies. El Florida Handbol-CONSUM Juga a les 18 hores els dissabtes, el que fa impossible pràcticament qualsevol partit de bàsquet (o com a molt amb horaris molt ajustats, començar a les 16h o a les 20h). A més segons les meues informacions hi han altres actes pels dissabtes per la vesprada, la qual cosa jugar a la Florida seria de forma intermitent. La veritat molt complicat.

SEGON: No s'ha demanat La Florida dissabtes pel patí per a que pogueren jugar els equips de base: alevins, infantils i cadets. Florida-Handbol té un equip cadet en Iniciació al Rendiment, supose que jugarà dissabtes pel matí, encara el soteig està ja fet, però els horaris no han eixit en la web de la federació, seria vore, si podriem compatibilitzar el seu horari amb el dels nostres equips de base. S'hauria de demanar i vore.

TERCER: Les xiques del CATARROJA FS, futbol-sala segons la web de la federació de futbol, van a jugar en La Florida diumenges a les 10h, recordeu que fa dos anys si el B volia jugar en La Florida tenia que posar-se d'acord amb elles, cosa que no pogué ser. Podria algun equip jugar diumenge pel matí, dsprés d'elles. Desconec si elles es paguen el lloguer de La Florida o corre a càrrec de l'Ajuntament. Sols dir que mentre nosaltres jugarem els partits en el poli-arena, en la semana de festes, elles jugaren el mateix dia en Florida.

QUART: El pavelló pràcticament està acabat, partits de bàsquet es poden jugar. Les cistelles estan instal·lades i la canxa pintada almenys la central. La infraestructura, taula, banquetes, cronòmetre (per sino van els marcadros la tenim) la podria posar el club, perquè la tenim. Ara quan es parla de dotació, podria ser de material o podria ser de personal (els conserges o el personal de manteniment i neteja) d'ahí esperar al gener per aprovar el presupost (segons LP). Desconec la situació dels vestuaris, en maig estava ja tot fet solts faltava els bancs i les perxes, no se si estan donades ja d'alta de l'aigua i funcionen les calderes. També pel llibre de festes he sabut que enguany anava a haver volei, desconec si l'empresa ha arribat a bon port de moment no han entrenat en el poli. Pero de segur que també hauran demanat el pavelló. En la web de la federació de volei de moment no consta cap equip de Catarroja. Encara que els calendaris de cadets i infantils encara no han aparegut.


Foto exterior Pabellón Municipal 13/10/2007

Açò és tot el que sé, si algú sap alguna cosa més, que es puga dir (que no siga confidencial) que la diga.

La situació és prou greu, perquè de no haver solucions els equips federats van a passar-se més de mitja lliga jugant al poliarena, amb el que això suposa, d'inconvenients.