lunes, octubre 29, 2007

RESULTADOS JORNADA 28 de octubre 2007

SENIOR A i JOVENS GUANYAREN EN LA FLORIDA

Resultats dispars pels equips del Berenguer, per una part, treballades victòries del senior A, que és l’únic equip que ens queda imbatut, i del Jovens, en dos partits molts semblats de resultat, 14 punts a favor del Berenguer, 76-62 i 78-64, contra el CB Onda i el Esportiu Xe d’Alaquàs, respectivament.

Per altra part, clares derrotes dels altres equips el senior B en Natzaret, en un partit prou dolent del Berenguer. També derrota del Junior per 76-46 en Don Bosco contra possiblement el millor equip de la categoria, llàstima d’eixe fatídic tercer quart on se’n van anar totes les nostres possibilitats. Els cadets tampoc pogueren aconseguir la victòria en el seu debut oficial esta temporada, el CB Alginet A va ser superior al llarg de tot l’encontre i es va emportar el partit per 39-56.

Els infantils i alevins tingueren una jornada de tecnificació el dissabte pel matí de cara a la imminent entrada en competició el pròxim el 10 de novembre.


FOTO DE FAMILIA CATEGORIES INFERIORS: CADET, INFANTIL, ALEVI

Indicar que els partits del dissabte per la vesprada es disputaren en el pavelló de La Florida, afortunadament ja que estigué tota la vesprada del dissabte plovent, i s’hagueren tingut que suspendre en cas de disputar-se en el Poli-Arena.

El equip de la setmana és el JOVENS per la seua victòria davant l’Esportiu Xe i pel seu espectacular primer quart a la Florida. L’Equip del mes d’octubre és el SENIOR A, ja que es l’únic equip que continua invicte després de les tres jornades de lliga disputades.


JDGV CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU 39 - GUILLEN ALGINET "A" 56

27/10/2007
12:00

El Berenguer ha caigut derrotat en la primera jornada de la lliga cadet NP1, per el CB Alginet A, que ha demostrat ser millor equip i tindre millors individualitats. També s’ha notat la falta de rodatge del Berenguer pel que respecta als esquemes i també a la defensa.

Parcials: 9-17, 14-12, 8-12 i 8-15

CD BERENGUER DALMAU: 39 (0 triples, 17 de 2 i 5/23 en TLL) 24 faltes personals, sense eliminats

CB ALGINET A: 56 (1 triple, 21 de 2 i 11735 en TLL) 14 faltes personals, sense eliminats.

En el primer quart ja el CB Alginet ja ha mostrat la seua superioritat en el rebot i sobre tot en el contraatac, on ha acabat amb una diferència de 8 punts 9-17 que ja no hem pogut recuperar en tot el partit. En el segon quart en reaccionat i hem jugat un poc millor de la mà de Félix i Santy en atac hem reduït les distàncies fins a sols sis punts al descans 23-29. Però en el tercer quart no hem pogut apropar-se en el marcador i el quart a sigut més igualat, fins al 31-41. En l’últim quart i en el partit ja trencat l’Alginet ha anat ampliant les diferències poc a poc mentre nosaltres s’hem perdut la concentració i també hem errat moltíssims tirs lliures.

Anotaren segons acta: Sergi 2p, 4f, Santy 12p, 4f, Frank 0p, 4f, Sergio 6p, 0f, Jordi 1p, 2f, Félix 16p, 1f, Àlex 2p f, Blas 0p, 1f i Tiko 0p, 3f.

INCIDÈNCIES: No assitiren al partit Héctor lesionat en el turmell, Jorge i Ismael. Lamentable el percentatge de tirs lliures 5/23 que tindrem que millorar i molt. Abans del partit s’ha fet la foto de família dels equips de les categories inferiors del Berenguer,: Cadets, infantils i alevins. Bona assistència de públic i el partit es disputà a pesar de l’amenaça de pluja.


SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU 78 - SPORTIU-XE 64

27/10/2007
16:30

Victoria en casa 78 a 64 ante un alaquas muy correoso y que nunca dio el partido por perdido.
Fantastico el ambiente en el pabellon,muchisima gente y apoyo durante todo el partido,demostrando , que con unas instalaciones asi ( osea, pabellon ) la aficion va a venir a vernos ya que pueden sentarse y ver comodos un partido de basket.
Para el partido de hoy contabamos con bajas importantes ,la ya sabida de sparrow, mas steve y Pachon lo cual ha condicionado todo el partido la forma de jugar, ya que solo teniamos un pivot nato , Pao , que se ha lesionado la espalda durante el partido ( esperemos que no sea nada ).
Tuvimos que jugar muchos minutos en zona para cerrar el rebote ante la falta de centimetros, asi lo hicimos los 2 primeros cuartos y sacamos varios contraataques claros ,funcionando tambien la linea exterior, consiguiendo de esta manera ventajas por encima de los 10 pts que siempre mantuvimos. La segunda parte probamos la individual ,pero la lesion de Pao y el estar jugando peresovic tambien con problemas lumbares, nos obligaba nuevamente a refugiarnos en la zona, que con buena actitud defensiva nos llevo con ventaja en el marcador hasta el final.

Muchisimo por mejorar sobre todo los entrenes,que es donde se preparan los partidos y ,como ya sabeis,esta semana solo entrenaron 2 jugadores.

Anotadores: Brown 22p, Gitano 17p, Coquito 15p, Peresovic 8p, Ming 6p, Barbosa 3p, Calçon 2p, Fideo 2p, Abel 2p, Victor 1p30% de tirs lliures (3/10) i 7 triples. Para la AFICION un 10.


SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" 76 - C.B. ONDA - MOIDECAR BURRIANA 62

27/10/2007
18:30

Lo más importante, el resultado (76-62).
El partido parecía fácil (41-27) al descanso, pero el fatídico 3er cuarto nos acercó demasiado en el marcador. Sólo unos cinco minutos finales (17 -9) nos permitieron ganar engañosamente de 14. A destacar que el nº 5 del Onda nos clavó 5 triples y un total de 23 puntos, y su nº 8, además de cogernos multitud de rebotes, nos obsequió con 24puntos.

La semana que viene, el sábado y a altas horas de la noche, a Segorbe DE ROJO.
Por cierto, exquisito el detalle de las estrellas de oro de 24 quilates del nuevo uniforme BAIXENS-ARMANI. Dentro de nada os veo desfilar los modelos de Baixens en las mejores pasarelas de España.

Han anotado: Kobe, 22; Sergio y Juan, 11 cada uno; Baixens, 10; Emiliano, 9; Salva, 7: Marcos, 4; Lucas, 2 y Elías y Dani no se han estrenado.


JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.B. DON BOSCO 76 - C.D. BERENGUER DALMAU 46

28/10/2007
12:00



SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. NAZARET "B" 66 - C.D. BERENGUER DALMAU "B" 46

-
28/10/2007
16:30

Parciales: 18-16, 18-9, 18-15, 12-6

Inapelable derrota ante el Nazaret al que habiamos ganado en su Torneo de 12 horas (2 veces) y en Pretemporada. Pero hoy el partido fue completamente diferente. Nos superaron en todos los aspectos: tiro, rebote, defensa...
Al acierto del rival se sumaron nuestros errores muchos de ellos tontos (pisar 5 veces la lineas laterales y los campo-atras por ejemplo).

Agradecer a Abel y Victor que vinieron a reforzarnos despues de su duro partido matinal.
Hay que continuar trabajando: Martes a entrenar y el proximo rival el Cambridge House.

ANIMOS ¡¡¡


EQUIP DE LA SETMANA
JOVENS

EQUIP MES OCTUBRE
SENIOR A