martes, octubre 02, 2007

CAVALLERS, VA DE BO


De normal així comencen les partides de pilota valenciana als trinquets, el nostre esport autòcton. La frase ho diu tot, la Lliga comença per als nostres equips federats, este cap de setmana, darrere queden ja els entrenaments, la preparació física, les tàctiques, les xarrades tècniques, la presentació de les fitxes, els nous equipatges (als equips que els haja tocat) i els partits amistosos, tot ja a punt per començar la competició oficial.
Bueno tot NO, ens falta una canxa digna on jugar els partits, anem a començar la lliga on la començarem fa 10 anys en el Poli-arena, en espera de la finalització del Pavelló o que les negociacions entre l’Ajuntament i La Florida arriben a bon port.

A pesar de tot començarem amb quatre equips federats, els més jovens: cadets, infantils i alevins hauran d’esperar un poc més fins el 27 d’octubre, quan començaran les competicions dels JDGV.

Les novetats d’enguany també estan en el canvi de colors del sènior A i Jovens que passaran a jugar de BLANC com a primers colors.

Els equips que entraran en competició este cap de setmana, amb els seus objectius són:

El SENIOR A, per primera vegada està en el grup de preferent amb els equips de la zona Nord, el grup on la meitat són equips de la província de Castelló, sense dubte l’objectiu principal és l’ascens a la categoria autonòmica, encara que l’empresa no va a ser gens fàcil, perquè el grup és bastant complicat i cal recordar que sols aconseguiran l’ascens els dos primers classificats. Encara que el bon ambient i les noves idees dels entrenadors D.Lucas i Jorge són un factor important.

El JOVENS, també ens ha tocat el grup Nord, l’equip buscarà la consolidació i sobre tot el creixement esportiu de la millor generació de la història del bàsquet catarrogí. La primera zonal ha de ser una bona pedra de toc, per a ells i estem segurs que si els estudis i les lesiones ho permeten al final estaran dalt.

El SENIOR B molt renovat, i amb una mescla de joventut i veterania, buscarà consolidar-se en els lloc alts de la taula classificatòria en una categoria on l’experiència es un grau. Afortunadament el grup no té desplaçament llargs, encara que esportivament és un dels més complicats de la segona zonal. I com no Jaume posarà tota la seua saviesa en conjuntar a l’equip.

Finalment l’equip JUNIOR retorna a la categoria preferent, amb nou tècnic José Aracil, l’equip compta amb jugadors, molt experimentats, que ja coneixen la categoria preferent, des que eren cadets, Sento, Víctor i José F. però també amb gent de primer any bastant inexperta i els reforços dels tres cadets. L’objectiu és consolidar-se en la categoria i no passar “apuros”. També ens ha tocat el grup Nord amb 7 desplaçaments a la província de Castelló, que complica la cosa més. I el primer viatge per començar a Benicarló.

¡¡¡ÀNIMS BERENGUER¡¡¡