martes, octubre 09, 2007

PARTIDOS AMISTOSOS CADETE E INFANTIL

En partit amistòs el cadet derrotà al Bàsquet Silla 38-59 i els infantils, en el seu primer partit de la temporada, caigueren estrepitosament en el POLIARENA contra el COLEGIO LARRODÉ per 23-74. Els equips de base, continuen la seua preparació, per entrar en la competició dels JDGV, a partir de l'ultima setmana d'octubre.

AMISTÓS CADET
BÀSQUET SILLA -38- CD BERENGUER DALMAU -59-

Segon partit de pretemporada dels Cadets del Berenguer, jugat al Pavelló Municipal de Silla, el partit ha sigut típic de pretemporada on els equips han acusat la falta de rodatge, encara que el Berenguer ha evidenciat una milloria respecte al partit de CB Sedaví.

PARCIALS: 7-10, 10-19, 14-14 i 7-16

BÀSQUET SILLA: 38 (0 triples, 14 de 2 i 10/18 en TL) 11 faltes personals, sense eliminats.
Jugaron: nº5 Roberto 4p, 1f, nº6 Carlos 13p, 3f, nº7 Guillermo 16p, 1f nº8 Alejandro 2p, 0f, nº9 Dani 0p, 0f, nº10 Alberto 0p, 2f, nº12 Pablo 0p 1f i nº15 Fausto 3p 3f.

CD BERENGUER DALMAU: 59 (0 triples, 28 de 2 i 3/10 en TL) 12 faltes personals sense eliminats
Jugaren: nº5 Sergi 5p,0f, nº6 Santy 12p 0f, nº8 Frank 2p, 3f nº9 Sergio 6p, 1f, nº11 Jorge 0p, 1f , nº12 Jordi 6p, 2f nº 13 Félix 18p, 1f, nº14 Àlex 4p, 4f i Tico 6p, 0f

El partit va ser de domini del Berenguer, encara que en moltes fases del partit va ser més igualat, el primer quart va ser igualat i de tanteig les defenses s’imposaven als atacs per acabar 7-10 a favor del Berenguer, en el segon quart el Berenguer aconseguix un parcial de 10-0 gràcies a la superioritat en rebot, bona defensa zonal del Berenguer que va anular l’atac dels de Silla, al descans 17-29 a favor del Berenguer. El tercer quart és mes igualat amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips on destaquen per la seua anotació el jugador nº7 local Guillermo amb 8 punts consecutius i els jugadors nº13 del Berenguer Félix i nº6 Santy amb 6 punts cadascun, el resultat del quart 14-14. En l’últim quart els primers cinc minuts són també d’equilibri de forces on el Berenguer manté la seua renda entre 12 i 14 punts. En els últims minuts un parcial de 8-0 del Berenguer fa que s’arribe al final del partit amb 21 punts d’avantatge per al Berenguer 38-59.

En resum el partit ha sigut prou bo, i típic de pretemporada, on hem provat les defenses tant individual, com les zones. En atac en buscat bones posicions, hem anat al rebot ofensiu i també hem tret el contratac en diverses ocasions, però encara ens falta treballar bastant els sistemes, sobre tot contra zona. També hem tingut un pobre balanç en els tirs lliures 3/10, que haurem de millorar.

No vingueren al partit per diversos motius Héctor, Ismael i Blas. Finalment agrair al Bàsquet Silla la disputa del partit en el seu pavelló.

De pié: Juanjo (entrenador) Félix, Àlex, Sergi Fuentes, Jordi y Frank
Agachados: Santy, Tiko, Sergio Navarro y Jorge