lunes, febrero 11, 2008

RESULTADOS JORNADA 10 de Febrero 2008

MES DERROTES QUE VICTÒRIES

Feia molt de temps que en el recompte total de la jornada, les derrotes superaven a les victòries, això és el que ha passat esta setmana, als equips del Berenguer. Tres derrotes per sols dos victòries. Les derrotes són molt significatives, ja que frenen moltes de les nostres aspiracions. El Jovens perdé la seua imbatibilitat en La Florida davant un seriós Segorbe-veteranos que aprofità la seua experiència davant la falta d’encert del Jovens al final sols un punt de diferència 56-57, que complica les coses al Jovens de cara a l’ascens a preferent. El Junior també caigué derrotat en Castelló front al CS Grau en un partit prou disputat i que es va decidir en el tercer quart. El cadet caigué estrepitosament en Alginet, el lider del grup va implacable i ens va agranar de la pista amb una diferència de 57 punts (93-36)

Les victòries vingueren de la part del senior A, que com era d’esperar va apallissar al cuer CB Sedaví, 111-58, i marxa ferm cap a l’ascens a autonòmica. I en partit matinal el senior B derrotà al CB Aldaia “C” en un bon partit dels nostres en atac.

Els infantils i els alevins tingueren jornada de descans, en espera del començament de la segona fase, on els infantils es jugaran el passe a la final-four de NP2.

L’equip de la setmana és el SENIOR B, per la seua tercera victòria a domicili de la temporada.

El partit s'ha decidit en el pésim tercer quart
ANOTADORS: Miguel 0, Oliveira 11, Juanma 0, Sergio 3, Abel 1, Victor 15, Sento 0, Santy 9 i Jose.F 12

SENIOR PRIMERA GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -56- FINCAS DOMENS SEGORBE VETERANOS-57-

-
09/02/2008
16:30
Altra vegada derrota in extremis dels Jóvens
Anotadors segons acta: Gitano 22p, Coquito 14p, Búfalo 8p, Brown 6p, Manu 4p i Sergi 2p.
13/20 en tirs lliures (65%) 5 triples 24 personals
Segon tanteig més baix que hem fet aquesta temporada (el més baix el 43-33 contra el Pilar la primera jornada).
I vinga tios a recuperar-se!!
Perdimos la imbatibilidad en casa ante un equipo que se mete en la pomada otra vez, y nosotros nos alejamos del lider.
Sin duda, el peor partido jugado en casa, con multitud de perdidas de balon no forzadas y malas selecciones de tiro.
Nosotros sabiamos que teniamos que correr para ganar y ellos hacer todo lo contrario. Esa batalla la perdimos, porque ellos tuvieron el partido que les convenia, ritmo lento y juego interior, con gran acierto de tiros libres ( que les dio la victoria ).
PARA MEJORAR NO QUEDA OTRO CAMINO QUE ENTRENAR,en la reunion nos comprometimos a sacar esto adelante y equipo hay, depende de nosotros.
Buen debut del bufalo, que el proximo sabado en la CENA se pagara ( junto a manu y queso) los clasicos chupitos del debutante.

SENIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -111- GISO-SEDAVI "B"-58-
-
09/02/2008
18:30
Victoria Senior A vs Sedaví(111-58): partido que nos sirvió para mejorar el nivel de intensidad durante todo el partido, buena circulación y juego en equipo. En el debe: TIROS LIBRES; deberemos reforzar este aspecto.
Próxima semana partido importante contra Onda-Moidecar. Entrenamiento: martes, miercoles y viernes 19:30h.
Lesionados: Sergio (aun le quedan 15 dias), Andreu (4 dias).

CADET NP1 GRUP E
GUILLEN ALGINET "A" -93- C.D. BERENGUER DALMAU -36-
-
10/02/2008
10:00
CB ALGUNET: 93 (8 triples, 30 de 2, 9/23 TLL) 17 faltes personals, una tècnica a la banqueta, sense eliminats.

CD BERENGUER DALMAU 36 (2 triple, 11 de 2, 8/24 TLL) 16 faltes personals, desqualificat jugador nº13 F.Anaya

PARCIALS: 18-12, 21-10, 22-9 i 28-5

Sabiem que l'empresa era pràcticament impossible, així i tot, aguantàrem 15 minuts al líder indiscutible del grup, i haguerem pogut fer un poquet més per a que la diferència no haguera sigut tan gran. Però en la segona part hem jugat molt malament i l’Alginet ens agranat de la pista amb tot mereixement. El partit començà amb 9-0 a favor dels locals però poc a poc el Berenguer començà a entrar en el partit i sols sis punts d’avantatge al final del quart 18-12, al començament del segon quart és quan millor hem jugat fins apropar-nos a tres punts 22-19. A partir d’ací l’Alginet ha començat a desplegar el seu joc, amb contratacs, dominant el rebot i dos triples que han fet que la nostra defensa fera aigües, al descans 39-22. En la segona part les diferències han anat augmentat ràpidament, i la falta desqualificant de Félix, ha acabat amb la ja poca resistència nostra, 63-31. I de l’últim quart més val no parlar 28-5 de parcial on l’Alginet s’ha exhibit i ens ha humiliat, tant en defensa, com en atac, a més de posar al descobert totes les nostres carències com a equip i individuals.

Anotaren segons acta: Sergi 2p, Santy 15p Héctor 3p Frank 0p Sergio 7p Jorge 0p Jordi 2p Félix 7p Àlex 0p i Blas 0p

Incidències: En la primera part ha deixat de funcionar el marcador electrònic, per la qual cosa s’ha tingut que seguir el cronometratge manualment. Falta desqualificant a Félix, que tindrem que estar atents al Comité de Competició esta setmana.

SENIOR SEGONA GRUP C
ALDAIA 'C' -71- C.D. BERENGUER DALMAU "B" -79-

-
10/02/2008
12:00
Parciales: 20-14, 11-21, 8-21 y 32-23El gran acierto del rival (un equipo muy joven) en el triple durante el primer cuarto (5 triples) lo intentamos contrarrestar con una defensa individual que nos permitió tomar la delantera en el marcador ya al final del 2º cuarto (31-32) y sobre todo en el 3º (con un parcial de 0-13 a favor). Buen balance ofensivo buscando balones interiores a los pivots.Con 19 puntos arriba cierta relajación final y tres triples seguidos del Aldaia (para un total de 10) apretaron el marcador al final.
Buen sacrificio del equipo en la defensa al hombre y algunas precipitaciones en ataque que debemos controlar.