miércoles, febrero 20, 2008

RESULTADOS JORNADA 17 de Febrero 2008

JA SOLS QUEDA INVICTE EL SENIOR A i EL JUNIOR TINGUÉ QUE AJORNAR UN PARTIT PER LA PLUJA

Efectivament amb la derrota l’equip infantil, ja sols queda invicte el senior A, que va aconseguir una grandiosa i espectacular victòria contra el CB Onda-Moidecar Burriana, el tercer classificat del grup, és un pas de gegant de cara a l’ascens i també cara al títol, amb permís de Escolapias B. L’altre equip que estava invicte era l’infantil que caigué d’una forma estrepitosa davant el Picanya Bàsquet que va agranar pràcticament als nostres de la pista, i que va desplegar un joc espectacular en tots els seus aspectes, ara els de Picanya són clars favorits per passar a la següent ronda. Pel que respecta als altres equips: el jovens vencé en Alaquàs en un partit molt igualat, el jovens mostrà una lleugera milloria i conserva eixa tercera plaça, que dóna dret a l’ascens. El senior B també vencé en La Florida al CB Natzaret “B” d’una manera prou còmoda, i que servix per superar als de Natzaret el average, encara que estos continuen per davant en la classificació. Els juniors caigueren, com era d’esperar contra el líder CB Don Bosco, per 27 punts que reflexa el que va ser el partit, els juniors en la seua ratxa de mal joc. El cadet guanyà sense dificultats al CB SUECA-TIFON, a pesar de les absències per malalties i sancions, tampoc podem dir que este equip estiga en el seu millor moment de joc, i si es vol aspirar almenys a repetir la classificació de la temporada passada, haurà de millorar bastant el seu joc. Els alevins començaren la segon fase amb victòria, per un sol punt, davant el Guadassuar, en un encontre trepidant que va necessitar de pròrroga.

Finalment fer constar que el partit que es devia de disputar el diumenge, entre el junior i Escuelas Pias “A” va tindre que ser ajornat per segona vegada, a causa de la pluja, es jugarà sinó ja impediment el proper 4 d’abril divendres a les 18h.

L’Equip de la setmana una vegada més és el senior A, per la seua espectacular i vibrant victòria en Burriana. No cal dir que hui en dia som més líders i que l’ascens ja està molt més a prop.

12:00

Partit corresponent a la jornada 13 dels Jocs Esportius de la Genralitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E.
PARCIALS: 11-9, 16-1, 10-12 i 18-4

CD BERENGUER DALMAU: 55 (1 triples, 21 de 2 , 10/22 en TLL) 11 faltes personals, sense eliminats.

CB ALGEMESÍ: 26 (0 triples, 11 de 2 i 4/9 en TLL) 14 faltes personals, eliminat jugador nº15 B. Martí.

El Berenguer ha vençut al CB Sueca-Tifón, en un partit on el joc no ha sigut massa bo, i on el Berenguer tenia importants absències. El primer quart ha sigut equilibrat amb el Sueca-Tifón fant valer la seua altura, i el Berenguer jugant de forma desordenada, en el segon quart és on el Berenguer ha jugat millor amb una bona defensa i al contraatac i amb bon joc interior, amb un parcial de 16-1, en el quart, 27-10 al descans. La segona part ha començat amb joc més igualat i el Sueca ha arribat a 36-22, retallant un poc la diferència. En l’ultim quart amb els pivots del Sueca carregats per personals el Berenguer ha tornat a donar un estiró en el marcador fins arribar al 55-26 definitiu.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
Nº4 Fernando 12, 1f nº5 Sergi 8p, 2f, nº6 Santy 16p, 1f, nº9 Sergio 13p, 2f, nº11 Jorge 0p, 1f, nº12 Jordi 3p, 0f nº14 Àlex 3p, 4f i nº15 Blas 0p, 0f.

Incidències: No jugaren per diversos motius Hector, Frank, Dani, Tiko i Félix. Molt bon debut de Fernando amb 12 punts i molts rebots en defensa. Es repetí la diferència del partit d’anada +29 per al Berenguer.

SENIOR PREFERENT GRUP A
C.B. ONDA - MOIDECAR BURRIANA -62- C.D. BERENGUER DALMAU "A" -94-

-
16/02/2008
16:00
Onda-Moidecar vs Senior A (62-94): importantísima victoria ante un gran rival que supo ponernos las cosas muy difíciles, enhorabuena por su partido.
Empezamos con una defensa individual, con la que buscamos imponer una defensa intensa desde el principio; su velocidad en la transición nos obligó a emplearnos al máximo, y estuvimos por debajo en el primer cuarto. En el segundo cuarto se igualaron las cosas, debido a una defensa mejor ajustada, y un contraataque rápido.
El tercer cuarto lo iniciamos con defensa zonal de ajuste, y pronto vimos resultados: anulamos su juego interior, existía buena presión sobre líneas de pase, sus tiradores no tenían posiciones fáciles... y el contraataque fue una vez más determinante. En estático se movió bien el balón, y se encontraron buenas opciones en ataque. El nivel lo mantuvimos hasta el final del partido, manifestando una gran motivación y concentración.
A seguir trabajando, (no hace falta que os diga que APARTADO del juego fue muy flojo), y a mejorar. Enhorabuena a todos: ¡EQUIPO!.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -72- C.D. NAZARET "B" -44-

-
16/02/2008
16:30
Parciales: 17-15, 11-8, 21-12, 23-9.
Gran partido el disputado por nuestro Senior B el sábado.
El partido se presentaba a priori muy complicado, ante un buen equipo que nos ganó de 20 en la ida y que se encuentra por delante en la clasificación. Además teníamos las bajas de Nano, Chicho y Kelo que fueron bien cubiertas por los habituales Victor, Sento y Noviski y el refuerzo de última hora de Abel.
El partido se inició con las primeras ventajas de nuestro equipo en el marcador 15-7 (minuto 8 del 1º cuarto) que fueron recortadas por el acierto en el triple del base rival que nos endosó casi el solito un parcial de 2-11(minuto 2 2º cuarto ). Tiempo muerto y cambio a defensa individual que nos permitió remontar y llegar al descanso con ventaja de 5 puntos 28-23.
El tercer cuarto fue igualado hasta el minuto 6 (36-33), a partir de ahi una defensa intensisima (de lo mejor de la temporada) anuló el ataque del Nazaret y un parcial a favor de 17-2 (con un gran Huertas en ataque), nos permitía pensar en recuperar el average en contra (53-35 minuto 2, 4º cuarto). De ahí al final supimos mantener la intensidad defensiva con nuestra zona lo que unido al acierto en ataque (23 puntos en el último cuarto) hizo posible superar la desventaja del partido de ida hasta la diferencia final de 28 puntos (72-44).
Muy importante haber recuperado el average ante un rival directo, hecho que nos permite aspirar a mejorar la clasificación final.
Gran partido de todo el equipo en ataque y sobre todo en defensa.

Agradecer, una vez más, a los Juniors su esfuerzo (todos brillaron a gran altura) y pedir disculpas a Jose "Lladre" por el retraso en la incorporación de los juniors al calentamiento de su equipo.

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A
EXKAVALIKANT S.L. SPORTIU-XE -57- JOVENS BERENGUER DALMAU-63-
-
16/02/2008
18:00
Hemos ganado 57 a 63
Min. 3 del segundo cuarto Sportiu Xe 26 Jovens 8... Con final apretado ( otra vez ) hoy se ganó. Esfuerzo de todos para remontar un partido que se nos ponia todo en contra, personales, arbitraje (otra vez) y MAL JUEGO nuestro (otra vez)
Pero estos partidos hay que ganarlos y cuando mas feo estaba, hemos sacado fuerzas para defender mejor e intentar dar el balon al mejor situado. El Alaquás planteó todo el partido una defensa muy agresiva (tenian que parar a nuestros pivots a toda costa) que solo, rompimos en la segunda parte, pero repito todo partió de una mejora en la defensa para meternos en el partido y luego ganarlo.

JUNIOR PREFERENT GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU -36- C.B. DON BOSCO -63-

-
16/02/2008
18:30
Aguantamos durante el primer cuarto que dominamos con un gran juego en defensa y estuvimos muy acertados en ataque, en el segundo cuarto el Don Bosco recuperó al diferencia, con su defensa presionante y saliendo al contraataque, las diferencias fueron aumentando, en la segunda parte siguió la misma tónica pero el rival con mucha mas fuerza. Son mejores y lo demuestra la clasificación, por eso permanecen imbatidos. Nosotros tendremos que recuperar nuestro nivel de juego de la primera vuelta, si queremos al menos estar entre los puestos de arriba de la clasificación.

C.D. BERENGUER DALMAU - ESCUELAS PIAS "A"