martes, febrero 26, 2008

RESULTADOS JORNADA 24 de Febrero 2008

LA CARA: SENIOR A, JOVENS i INFANTIL.
LA CREU: SENIOR B, JUNIOR, CADET i ALEVÍ

Una jornada més i pràcticament està última és calcada a la passada, victòries dels equips que estan en forma com el senior A, que continua imparable cap a la categoria autonòmica. Els infantils, en la lliga de campions, contra el bàsquet Meliana, esta victòria els vindrà molt bé als nostres jovens després de la pallissa rebuda la passada jornada front el Picanya Bàsquet. El jovens passà moltes més dificultats davant el Meliana B, un equip que sols ha guanyat tres partits, però que va lluitar fins el final. Però al final el xoc es va decantar a favor del Jovens que continua conservant eixa tercera plaça.

Les decepcions vingueren dels alevins en Xàtiva en un partit molt ajustat i on va passar de tot. El senior B en Rocafort contra el Cambridge House, l’equip local es mostra intractable a casa, 14 punts va ser la diferència, i continua invicte al seu camp. Els cadets en Alginet, on una vegada més caiguérem donant una pobra imatge, i es mostraren totes les carències de l’equip, amb esta derrota pràcticament diguem adéu a les remotes aspiracions que teníem de jugar la fase final. L’absència de Fèlix i Sergi es va notar, encara que no són escuses pel pobre jóc demostrat. I altre equip que està en crisi de resultats i joc és el junior, en Borriana van donar una imatge molt fluixa i varen ser clarament apallissat per un equip al qual en la primera volta derrotaren per 20 punts. Esperem que els problemes se solucionen i els juniors tornen a ser aquell equip tan competitiu i aguerrit que començà la temporada.

L’equip de la setmana és l’INFANTIL al ser l’únic que guanyà a domicili, restablint-se del dur correctiu de la setmana passada. L’equip del mes FEBRER és un mes més el SENIOR A, és l’únic equip del Berenguer que ha vençut tots els seus partits disputats en el mes de febrer.

12:00

CB ALGINET B: 61 (4 triples, 18 de 2, 13/31 TLL) 25 faltes personals, eliminats jugadors nº4 C.Guardiola i nº5 J.Sanchez.

CD BERENGUER DALMAU 53 (2 triples, 19 de 2, 9/31 TLL) 27 faltes personals, una falta tècnica al jugador nº9 S. Navarro, eliminats jugadors nº4 F. Ntutumu i nº12 J. Alfonso

PARCIALS: 23-10, 16-13, 12-8 i 10-22

Pràcticament i com la temporada passada hem enterrat totes les opcions per a la classificació a la següent fase, en Alginet. L’Alginet B jugà un bon partit, va aprofitar tots els nostres defectes i carències i en definitiva va ser un equip més compacte que nosaltres. El primer quart va ser decisiu gràcies al magnífic encert dels de la Ribera, quatre triples (de quatre jugadors diferents) en tres minuts ens varen destrossar, a més de la nostra fluixa defensa teníem que sumar les nostres errades en atac, parcial de 16-2 en el minut 6 del primer quart decidí pràcticament el partit, al final del quart 23-10. En el segon quart reaccionarem apropant-nos fins a 6 punts 27-21, però un nou parcial de 12-2, amb un pèssim joc fa que anem al descans amb 39-23. En el tercer quart defensem molt millor amb més agressivitat, però en atac continuem fallant molt, sols anotem dos cistelles i la línia de tirs lliures és la nostra creu. Al final del quart el desavantatge és de 20 punts 51-31. En l’últim quart eixim amb molta més garra i amb molt de més encert, anem retallant distàncies fins a apropar-nos a 8 punts a falta de 3 minuts, a pesar d’haver fallat 7 tirs lliures en el quart. A partir d’ací Alginet reacciona bé, falta tècnica a Sergio i entrem amb 60-47 en l’últim minut que retallem fins al 61-53 final.

En resum lamentable primer quart en defensa, i partit prou roí en atac. I tremenda llacuna en atac en el tercer quart. En els altres tres quarts defensarem prou bé i en alguns moments excel·lentment. Però en atac vam estar molt desencertats, sobre tot en els tirs lliures. Fallant 22 tirs lliures és pràcticament impossible guanyar. Ademés de millorar en actitud i companyerisme.

Anotaren segons acta: Fernando 14, Santy 20p Hèctor 2p Frank 0p Sergio 11p Jorge 0p Jordi 2p i Àlex 4p

Incidències: No jugaren per diverses causes: Sergi, Félix, Blas i Tiko. Molt bon partit de Fernando, a pesar de ser el seu segon partit oficial que disputava. Sergio i Santy marxaren en seguida a Borriana a jugar amb el junior.