lunes, febrero 04, 2008

RESULTADOS JORNADA 3 de febrero 2008

GRAN PARTIT DEL SENIOR A i FINAL DE LA PRIMERA FASE PER ALEVINS i INFANTILS

El senior A va aconseguir una important i contundent victòria davant d’uns dels rivals directes de la competició, el sempre difícil Picken-Claret, 54-82. anem pas a pas i l’ascens ja està més a prop. Les derrotes dels altres dos equips seniors són la nota negativa de la jornada, el jovens amb molt mala sort davant El Pilar “B”, després de dues pròrrogues, 77-74. El senior B no tingué opcions davant el CB Xirivella C, un dels líders de la categoria, 54-80. En les categories inferiors, resurgíren els juniors contra el CB Benicarló, 59-42. Els cadets no jugaren el seu partit per falta d’àrbitre i estar el pavelló de Carcaixent ocupat. Tant els infantils com els alevins acabaren la primera fase de la competició, i acabaren amb victòries contra el bàsquet Silla i el bàsquet Picanya. Els infantils han guanyat el 10 partits i estan a l’espera dels rivals de la segon fase, estaran en un dels grups capdavanters i hauran de quedar líders de grup per poder jugar la final-four. Els alevins han acabat en quint lloc i també començaran la segona fase el pròxim dia 16 de febrer.

L’Equip de la setmana, en este cas són dos, l’ALEVÍ per la seua gran victòria contra els sempre difícil Picanya-Bàsquet, 36-30. I el SENIOR A, per la seua extraordinària victòria davant el Picken-Claret, que es val per seguir comandant la classificació i seguir imbatuts una setmana més.

10:00
Gran partido del infantil contra el Silla maquillando el partido de la semana pasada. Un partido que nos fuimos desde el primer parcial y fuimos ampliando la distancia hasta culminar con una canasta en el ultimo segungo en 28-64 (2-16,8-18,12-18 y 6-12).Ahora somos CAMPEONES DE GRUPO, el nuevo objetivo es subir de categoria.

ALEVÍ NP2-VALENCIA GRUP A

C.D. BERENGUER DALMAU-EE.MM.DD -36- PICANYA BASQUET -30-

-
02/02/2008
11:00
ESTA MAÑANA, NUESTROS MAS PEQUEÑOS JUGADORES HAN OBTENIDO SU TERCERA VOCTORIA DE LA TEMPORADA ANTE EL PICANYA BASQUET CLUB POR 36 A 30. EL PARTIDO HA SIDO EMOCIONANTE, CON RESULTADO INCIERTO HASTA EL PITIDO FINAL. CASI TODOS HAN RAYADO A GRAN ALTURA. SE PRIDUJO EL DEBUT DE ALAIN, QUE TAMBIÉN CUAJÓ UN EXCELENTE TRABAJO, DENTRO DE SUS POSIBILIDADES. A DESTACAR TAMBIÉN, A UN BASE QUE CUANDO CREZCA Y APRENDA PUEDE SEGUIR LOS PASOS DE SERGIO, MARCOS, BOBY,... ME REFIERO A MARCOS LÓPEZ. LOS ENCESTADORES HAN SIDO: RAUL, 10; ALAIN, 6; JUAN HERMOGENES, 5; FERNANDO, 4; MARCOS, 4; ENRIQUE, 3 Y YERAI Y JOSEP, 2 CADA UNO. LES RECUERDO QUE EL MARTES A LAS 7 JUGAMOS EN MASSANASSA EL PARTIDO APLAZADO DE LA JORNADA 9ª.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP C

C.D. BERENGUER DALMAU "B" -54- C.B. XIRIVELLA "C" -80-
-
02/02/2008
16:30

Parciales: 11-21, 15-19, 20-25 y 8-15

No tuvimos opciones. Acusamos las ausencias de Jesus, Sento y Chicho y con varios jugadores tocados (Huertas y Kelo) no pudimos plantar cara al Xirivella.
A partir del minuto 7 del primer cuarto (11-12), los visitantes tomaron ventajas de 10-15 puntos y pese a una leve reacion en el 3º cuarto que nos puso 37-46, el final del partido fué comodamente controlado por el equipo visitante.

JUNIOR PREFERENT GRUP A

C.D. BERENGUER DALMAU -59- C.B. BENICARLÓ B GRUPO POBLET -42-
-
02/02/2008
18:30
PARCIALES: 14-4, 16-5, 10-18 y 19-15
Partido de claro deminio del Berenguer en la primera parte, basado en una gran defensa (30-9) al descanso, luego en el segundo tiempo, nos relajamos un poco y el Benicarló poco a poco fue recuperandose en el marcador, llegandose hasta un preocupante 44-36 al principio del último cuarto, pero una nueva reacción del Berenguer 53-38, deja el partido definitivamente decantado hacia el Berenguer. En resumen buena primera parte y mal juego con precipitación en la segunda parte, sobre todo en el tercer cuarto.
Anotadores: Miguel 0p, Oliveira 6p, Juanma 0p, Abel 12p, Victor 13p, Sento 8p, Santy 6p, José 0p y José F. 14p