domingo, octubre 12, 2008

INAUGURACIÓ PAVELLÓ POLIESPORTIU

Ara que ja s'ha inaugurat el Pavelló
AQUESTA ES LA NOSTRA REIVINDICACIÓ





El dimarts, dia 7 d'octubre, a les 17h, es celebrà la inaguració del Pavelló Poliesportiu de Catarroja, situat en l'Avinguda de la Diputació, 7. Per a la celebració d'este acte s'organitza una jornada esportiva, el programa d'activitats de la mateixa va ser el següent:

17.00-17,30h Recepció del públic

17,30h-18,30h Presentació de les Escoles Esportives Municipals (ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET) per a xiquets de 6 a 13 anys

18,30h-19,30h Recepció d'autoritats, a continuació Acte inagural amb la presència del President de la Diputació de València, l'Excel·lentíssim Senyor Alfonso Rus Terol.

INAGURACIÓ DEL PAVELLÓ, discurs del Sr Alcalde de Catarroja Francisco Chirivella, amb la Presencia d'Alfonso Rus (President de la Diputació) Remedios Avia (Alcaldessa d'Alcàsser) Francisco Chardi (Concejal d'Esports) i els membres de les escoles esportives, del CD Berenguer Dalmau i del PAMESA (JUNIOR)

19,30h Servici d'honor, a continuació, partit de bàsquet entre:

PAMESA VALENCIA (JUNIOR)
vs
CD BERENGUER DALMAU



El partit entre un conjunt del Berenguer Dalmau format per jugadors dels equips junior i sèniors s'enfrontà amb el Pamesa Valencia Junior, amb un resultat clar per al Pamesa de 70-108.





21,00h: ENTREGA DE TROFEUS

PD: Durant la jornada es va fer la presentació de les activitats aeròbiques a la sala multiusos de la primera planta del pavelló poliesportiu.