martes, octubre 07, 2008

RESULTADOS JORNADA 5 de octubre 2008

NO BAIXÀREM LA CARA

No podem dir que em començat bé la lliga, les tres derrotes per sols la victòria de Jovens. Però també poden dir que en els quatre partits disputats, els equips del Berenguer donarem la cara, lluitarem fins al final, i en alguns casos el contrari va ser millor i en altres ens faltà la sort. L’unica victòria vingué de la mà del Jovens, que va fer un partit molt seriós en el seu debut en preferent, els de Pere agranaren al Godella en el primer quart i després jugant de forma intel·ligent aconseguiren conservar la renda obtinguda, 69-53 va ser el resultat final. Les derrotes vingueren del senior A contra el CIBO Llíria en el seu debut en autonòmica, els de David Lucas feren un molt bon partit, malgrat la derrota, que fa pensar en optimisme els pròxims compromisos. El senior B, acusà la falta de rodatge, ja que és l’únic equip que no havia jugat cap partit de pretemporada, els del Picken Claret dominaren el partit gràcies a la seua veterania, encara que els nostres jovens jugadors ho van intentar de totes les formes. Finalment els juniors caigueren per sols un punt en un partit molt igualat, després de dues pròrrogues davant el CD Calasanz. Els juniors també pagaren la seua inexperiència en este tipus de partit.

L’equip de la setmana, al ser l’únic que va aconseguir la victòria davant el L’Horta Godella “B” és el JOVENS



Confirmar que el dia 7 d’octubre, a les 19h s’inagurarà el Pavelló Poliesportiu de Catarroja, a les 19,30h un combinat de jugadors del nostre club disputarà el partit inagural contra el Pamesa-València (Junior) des del club sols podem expressar la satisfacció perquè per fi, podem dir que el nostre poble està a l’alçada dels altres pobles de la comarca en el món del bàsquet. Sols recordar, que el bàsquet a Catarroja té una història de 35 anys pràcticament ininterromputs, el nostre club hereu dels desapareguts CD Catarroja, primer equip masculí que pujà a preferent en el 78 o l’històric CP Catarroja, on l’equip femení estigué en segona divisió nacional, en la dècada dels huitanta. El CD BERENGUER DALMAU, des de la seua fundació en 1995 sempre ha reivindicat jugar en unes instal·lacions dignes, lluny de pluges, vents i freds. Per fí hem arribat al final del túnel, per la nostra part la responsabilitat també és gran, ja que després de molts anys d’èxits (lligues, ascensos, trofeus federació, finals a quatre etc) no hem parat de créixer, este any els nostres equips van a jugar en categories on mai havíem estat. Sols falta un xicotet detall esta setmana hem començat ja la competició lliguera i d’una manera molt precària, continuem la majoria dels equips del nostre club jugant i entrenant al descobert. Ara que ja tenim pavelló, esperem que es facen les gestions a la fi que el pavelló estiga operatiu, el més prompte possible, per poder gaudir d’ell. Creguem que després de tants anys almenys ens ho meresquem.


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU -69- C.D. CALASANZ-70-
-
04/10/2008
16:30


AUTONOMICA GRUP A
CIBO LLIRIA -75- C.D. BERENGUER DALMAU "A"-69-
-
04/10/2008
16:30
Lliria vs CDBD Senior A: derrota 75-69. Partido intenso desde el primer segundo, donde mostramos mejoría en conceptos defensivos (individual, zonas 2-1-2 y 3-2), salida contraataque y press, y mejor rotación del balon en estático. Me gustaría resaltar la concentración + "hambre" de todo el equipo, y la condición física que nos llevó a ganar el 3ª cuarto y estar corriendo contraataque en el último cuarto. Los apectos de mejora los comentamos ayer, y hay que trabajar mucho dada la exigencia de la categoría.

PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU -69- C.B. L'HORTA GODELLA "B"-53-
-
04/10/2008
18:30
Magnifico debut del jovens en preferente , ganando a los que iban de cocos ( vienen de autonomica, y muchas quinielas se han roto hoy )y jugando bastante bien. Muy bien en el primer cuarto donde nos despegamos y ya no pudieron remontar pese a sus presiones.
Agradecer a victor y gacela su excelente aportacion , supliendo las bajas que teniamos.^
Pacho quin partit t'has perdut!

SEGONA ZONAL GRUP B
C.D. BERENGUER DALMAU "B" -44- C.B. CLARET BENIMACLET "C" -52-
-
05/10/2008
16:30

Parciales 4-15, 13-9, 10-14, 17-14

Mal comienzo del Senior B en un partido lleno de imprecisiones en ataque y una mala defensa individual. Debutaron los juniors Sergio Navarro y Felix





EQUIP DE LA SETMANA
JOVENS