jueves, octubre 30, 2008

RESULTADOS JORNADA 26 de Octubre 2008

SENIOR A i JOVENS RECURRÍREN A L’ÈPICA i ELS CADETS NO TINGUÈREN BON DEBUT

No podem dir que els joc desplegat pels nostres equips haja sigut d’allò més bo, en general hem jugat prou malament, i hem passat massa dificultats en partits que de normal s’haurien d’haver resolt amb més claredat. Senior A i Jovens tingueren que esforçar-se moltíssim per aconseguir remuntar partits que pràcticament tenien perduts al començament de l’últim quart. El Senior A en Meliana tingué que neutralitzar 16 punts de desavantatge i Jovens deu davant el Morvedre “B”. No tingué la mateixa sort el senior B, que malgrat remuntar també el partit en l’últim quart, derrotat pel CD Dominicos. Els juniors van vèncer als vells coneguts del NB Torrent i en este cas els que remuntaren varen ser els torrentins, però al final no va ser suficient i els nostres s’emportaren la segona victòria de la lliga. Per la seua part els cadets caigueren àmpliament davant el CB Aldaia, en el seu debut en la categoria. Els d’Aldaia passaren per damunt dels nostres jugadors que acusaren massa la seua falta de rodatge i la seua inexperiència. Finalment els infantils tingueren que ajornar el seu partit a causa del mal estat de la pista del poliesportiu amb molta humitat per les pluges.

L’Equip de la setmana és el JOVENS, no van jugar bé, però en l’últim quart amb les ganes de guanyar, amb la sort de cara amb els triples i la màgia del POLIARENA varen fer que la victòria es quedara a casa, són l’únic equip del Berenguer dels que han entrat en competició que continua imbatut, per això són l’equip de la setmana.

Cronica al periòdic digital La Ciutat de Catarroja Aquí

Victoria CDBD Senior A vs Meliana 75-81. Durante los dos primeros cuartos pudimos ver que si a un equipo NO inspirado, añadimos falta de concentración + espiritu de sacrificio, nos convertimos en un ¿equipo? ramplón, siendo un juguete en manos del rival... en el tercer cuarto y especialmente en el último, esa misma falta de acierto, fue suplida con creces: GANAS, TRABAJO, SACRIFICIO, MENTALIDAD GANADORA.... esta actitud debe acompañarnos SIEMPRE, del primer al último cuarto, en cada entrene... hasta el momento NO hemos hecho nada, y solo el trabajo y la constancia nos pueden ayudar a seguir aprendiendo.

Parciales: 10-19, 12-15, 14-12, 15-13

Repetimos errores de nuestro primer partido: mal inicio en el primer cuarto, falta de paciencia en ataque y floja defensa. En ataque desacertados y muy mal de nuevo en los tiros libres.
Aun así en el último cuarto tuvimos opciones 46-49 (a falta de tres minutos) y 49-53 al entrar en el último minuto.
Hay que mejorar muchos aspectos e intentar ir a entrenar.