miércoles, octubre 22, 2008

RESULTADOS JORNADA 19 de octubre 2008


MILLOR IMPOSSIBLE

Així podem catalogar l’actuació dels equips del Berenguer els quatre aconseguiren la victòria, cosa molt meritòria, amb quatre partits diferents però de gran nivell els quatre dins de les nostres possibilitats, el senior A, va vèncer al Bàsquet Beniparrell en el derbi, el resultat 93-75, la primera victòria en esta lliga autonòmica, l’equip continua amb un nivell elevat, ara ens esperen tres eixides consecutives que donaran ja fins on pot arribar l’equip. El Jovens també va aconseguir una treballada victòria front el sempre incòmode Bàsquet Silla, jovens ha guanyat els seus dos partits, de moment van primers en la clasificació, encara que açò no ha fet més que començar. L'equip està jugant a un bon nivell malgrat les absències. El senior B es va resarcir de la derrota de la primera jornada i va guanyar contundentment als Vikingos de Torrent, 50-77 va ser el resultat. Finalment el junior amb un final propi dels millors partits de l’ACB o l'NBA, guanyà d’una forma èpica front al Don Bosco B per 76-77.

L’equip de la setmana, encara que s’ho mereixen els quatre equips és el SENIOR A, pel triple valor de la seua victòria, per ser la primera oficial en esta temporada, per ser precísament contra l’equip veí en el derbi de rivalitat comarcal i contra uns dels rivals que a priori van a estar en el nostre nivell.



AUTONOMICA GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" -93- C.B. ALCASSER-BENIPARRELL-ALBAL -75-

-
18/10/2008
16:30

CDBD Senior A vs Beniparrell: 93-75. Justa victoria en un partido que supimos dominar desde la defensa. Un primer cuarto muy irregular de los dos equipos (15-15), dio paso a un segundo cuarto donde empezamos a marcar diferencias; las defensas zonales de ajuste 2-1-2 y 3-2, nos permitieron controlar mejor el rebote, y correr el contraataque. El tercer cuarto vino marcado por una injustificada relajación en defensa, que supieron aprovechar especialmente sus exteriores, para igualar el encuentro. El último cuarto fueron diez minutos de intensidad, concentración, "hambre", por parte del EQUIPO que supo rematar el trabajo de todo el encuentro.
Agradecer la colaboración de todos los jugadores que nos reforzaron.

La crónica del partido en el periodico La Ciutat de Catarroja

y aquí unas fotos del partido. Videos disponibles en el canal de youtube





SEGONA ZONAL GRUP B
GENTVIKINGA BASKET -50- C.D. BERENGUER DALMAU "B" -77-

-
19/10/2008
10:00

Parciales: 14-19, 12-16, 11-23, 13-19

Buen partido de todo el equipo, con una notable mejoria en defensa y más finos en ataque. Aun así hay que mejorar en defensa individual, tiros libres y las pérdidas.
Agradecer su presencia especialmente a David Lucas (con lo que pudimos paliar la ausencia de Nano) y a Sergio Navarro (junior)


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.B. DON BOSCO VALENCIA "B" -76- C.D. BERENGUER DALMAU-77-
-
19/10/2008
12:00


SENIOR PREFERENT GRUP A
BASQUET SILLA "A" -73- JOVENS BERENGUER DALMAU -81-
-
19/10/2008
17:30



EQUIP DE LA SETMANA
SENIOR A