jueves, octubre 16, 2008

PARTIDOS JORNADA 19 de octubre 2008

EL DERBY D’AUTONÒMICA C.D. BERENGUER DALMAU "A" - C.B. ALCASSER-BENIPARRELL-ALBAL

Després del parèntesi del pont i la festa de la inauguració del nou Pavelló Municipal, reprenem la competició lliguera, amb un duel que feia molts anys que no es produïa en lliga concretament des de la temporada 2001-02, aleshores quan els dos equips militaven en primera zonal. Ni més ni menys que un C.D. BERENGUER DALMAU "A" – BÀSQUET BENIPARRELL, els dos equips s’han enfrontat en nombrosos amistosos i en la lligueta prèvia del Trofeu Federació, en la temporada 05-06, per fi després de sis temporades El Pavelló de La Florida es posarà de gala per rebre un partit que “a priori” es presenta molt interessant.
Els dos clubs han crescut bastant des d’aleshores, encara que els de Beniparrell s’hagen tingut que vincular amb el CB Alcàsser i a la veïna població d’Albal per a poder jugar en la nova autonòmica. La cita és el dissabte 18 a les 16,30h en el debut del sènior “A” com a local.

Dels altres partits direm que es juguen tots diumenge, el sènior B obrirà el foc, a les 10h en Torrent davant el Gentvikinga, els júniors en partit matinal també visiten la sempre difícil canxa del CB Don Bosco “B”, partit a les 12h i que posarà a prova a l’equip júnior després de la derrota en la primera jornada davant el CD Calasanz. Finalment tancarà la jornada el Jovens en Silla, en partit vespertí, a les 17,30h el Jovens començà molt bé la lliga i s’espera fer un bon partit en el pavelló on l’any passat s’aconseguí l’ascens a preferent.



AUTONOMICA GRUP A
C.D. BERENGUER DALMAU "A" - C.B. ALCASSER-BENIPARRELL-ALBAL
Campo: CATARROJA - PABELLON LA FLORIDA. C/ REI EN JAUME I, Nº 2 (Catarroja)
18/10/2008
16:30


SEGONA ZONAL GRUP B
GENTVIKINGA BASKET - C.D. BERENGUER DALMAU "B"
Campo: TORRENT - PABELLÓN "EL VEDAT". C/ DEL SOL, ESQ. AVDA. PAIS VALENCIA (Torrent)
19/10/2008
10:00


JUNIOR PREFERENT GRUP B
C.B. DON BOSCO VALENCIA "B" - C.D. BERENGUER DALMAU

Campo: VALENCIA - COLEGIO SALESIANOS DON BOSCO. AVDA DE LA PLATA 10 (Valencia)
19/10/2008
12:00


SENIOR PREFERENT GRUP A
BASQUET SILLA "A" - JOVENS BERENGUER DALMAU
Campo: SILLA - PABELLON MUNICIPAL. AV. GANDÍA S/N (Silla)
19/10/2008
17:30

PREVIA de la JORNADA al periòdic digital La Ciutat

.