sábado, abril 18, 2009

40 ANIVERSARI DE L'IES BERENGUER DALMAU

Per JJ Villanueva
Encara que este és un space de BÀSQUET, no podiem passar per alt el 40 aniversari del nostre institut. Començà com INEM de Catarroja, allà per 1969, i actualment la seua denominació oficial és IES Berenguer Dalmau. El nostre club nasqué precísament allí en 1994 quan uns alumnes entusiastes del nostre esport i uns pares emprendedors decidiren fundar el club esportiu Berenguer Dalmau, a la fi que els seus fills pogueren disputar partits oficials. L'actual president del club José Manuel Ballester va ser mestre de l'institut en l'últim curs abans de la seua jubilació, els nostres entrenadors JJ Villanueva, David Lucas, Pere López, Jaume Hervás i Antonio Martín estudiaren allí. La majoria dels jugadors del club han passat per les sues aules i també en les seues pistes començarem a fer els primers tirets sobre la cistella, i com no recordar els tornejos interns allí celebrats i les famoses 12 hores, hui desaparegudes. El nostre reconeixement perquè allí passàrem part de "els notres meravellos anys", com en la famosa sèrie de TV dels 90. I allí tenim records, anècdotes, alegries i decepcions. Hui en dia encara molts dels nostres juniors, cadets i infantils acudixen a les seues aules. Així que FELIÇ ANIVERSARI.


A continuació transcrivim l'anunci dels actes del 40 aniversari que hem trobat a la pròpia web de l'IES BERENGUER DALMAU, ens diuen que la web s'actualitzarà de tant en tant, quan s'aprope la data de l'aniversari ho tornarem a recordar:

El curs 1969/1970 l'IES de Catarroja començava la seua història de formació de moltes generacions de ciutadans de Catarroja, Albal i Massanassa. Enguany en complir-se 40 anys d'aquella data cal fer-ne memòria per tot allò que hem viscut en aquestes aules i entre tants i tants companys.
Des d'aquesta plataforma us animem perquè participeu i estigueu en contacte per coneixer les novetats de tot allò s'organitze tant des de la direcció, com des del claustre, o des de la iniciativa de tots aquells que us hi sentiu lligats.
Ara per ara demanem a tots els exprofessors i exalumnes i també a tots aquells que sentiu aquest centre que, participeu en les idees que us proposem i que n'aporteu d'altres recordant que, a banda d'aportar la idea, heu d'aportar la vostra implicació en l'organització.

12 de juny de 2009
VETLLADA COMMEMORATIVA

als patis del centre
Jornada de portes obertes-exposició-acte institucional-sopar fred-fi de festa
Els tiquets per assistir-hi es podran adquirir, al preu de 20 euros, entre el 21 d'abril i el 31 de maig a la consergeria del centre o bé fent un ingrés al compte de l'IES Berenguer Dalmau a CAIXA POPULAR núm. 3159.0005.07.1662664323
i enviant el resguard o la notificació a 40@bdalmau.com