miércoles, abril 22, 2009

RESULTADOS JORNADA 19 de abril 2009

QUATRE ESPECTACULARS PARTITS

Els quatre equips que han jugat esta setmana han aconseguit la victòria, són victòries valuossíssimes que ens poden donar guanys molt importants de cara a la classificació final de la lliga, a la qual sols li queden dues jornades.
En senior A va véncer sense moltes complicacions a l'Aquidos Arquitectes de Borriana, 97-82, l'equip està en unes condicions inmillorables per aconseguir la desitjada quarta plaça, ja que la cinquena està matemàticament aconseguida. El Jovens també va guanyar fàcilment al Segorbe, el partit va ser més fàcil del què s'esperava, i les aspiracions que quedar en les dos primeres posicions continuen intactes i la segona plaça es podria aconseguir el pròxim disabte. El senior B vencé a domicili al Comenius "B" i també s'aspira a la tercera plaça. Finalment els junior derrotaren al Pilar "A" a domicili per 40-59 i de moment continuen vius en la categoria, l'empresa no era gens fàcil ja què el Pilar ocupava la tercera posició, per la qual cosa el triumf té més mèrit.
Els equips dels JDGV, han tingut jornada de descans i reprendran la competició el pròxim cap de setmana.

Per a determinar l'equip de la setmana, degut a l'importancia del triumfs aconseguits i dels bons partits realitzats, fem una excepció a la norma i nomenem als QUATRE EQUIPS FEDERATS del CLUB.

16:30

Por JJ: Partido donde los ataques se han impuesto a las defensas, con primer tiempo muy igualado. El primer cuarto para el Berenguer y el segundo para el Burriana, al inicio de la segunda parte el Burriana se ha puesto por delante, por su acierto desde los 6,25, con 50-54, pero a partir de ese momento el Berenguer comenzó a mandar en el marcador aumentando cada vez mas la diferencia hasta llegar al 97-82 definitivo.

SENIOR PREFERENT GRUP A
JOVENS BERENGUER DALMAU - 86- BANCAJA ENPAL SEGORBE -51-
18:30

Partidazo el jugado hoy en el pabellon y penultimo de liga en casa.
Un primer cuarto muy bueno ha marcado el resto del partido con un 25 a 5 ( incluido un parcial de 19-0 desde el min. 4 ).
Hemos trabajado muy serios en defensa y en ataque hemos jugado buenas opciones con canasta espectaculares , como la desarrollada por los hermanos brown con un alley up a lo rudy-sergio que ha levantado al fervoroso publico de sus asientos.
Fenomenal tambien hoy la aportacion del banquillo y valga como ejemplo los 20 pts en 20 min. de kungfu-panda ( alias gitano ) que parecia que hubiese tomado doping.
Para el recuerdo tambien los libres lanzados por Lamar pachon despues de tecnica y asumiendo toda la responsabilidad ( y encima los ha metido el tio! )
Agradecer a los juniors que han venido despues de su partido y recordaros a todos que el ultimo partido de casa va a ser una gran fiesta y colofón a una excelente temporada, con partido de la escuela, regalos y despedidas, y beers and dinner of course... AND A WEE DRAM OF SCOT , ARE WE YOUNG?

JUNIOR PREFERENT GRUP B
EL PILAR "A" -40- C.D. BERENGUER DALMAU-59-
19/04/2009 -
10:00h

Partit on es jugavem novament el "ser o no ser", l'equip ha estat molt seriós i concentrat durant tot el partit, a excepció d'uns minuts de descocert al començar el tercer quart. Hem comptat amb la participació dels 9 jugardors inclosos els quatre cadets, i tots han fet un gran partit sense excepció. I per fi hem sabut rematar un últim quart, cosa que no ha passat en tota la temporada.

PARCIALS: 11-12, 10-14, 11-8 i 8-25

Des d'un principi s'ha vist que l'equip rival no partit de l'anada, ja que tenia alguna baixa important i la seua motivació no era la mateixa. Tot el contrari que el Berenguer i encara que no hem estat molt encertats en atac, hem defés amb intensitat, deixant al rival en sols 40 punts.
Han jugat: Fernando 14 p, 1f, Santy 10p, 1f, Héctor 2 p, 0f, Frank 0p, 0f, Sergio 16p, 0f, Jordi 0p, 3f, Félix 13 p, 3f, Àlex 4p, 0f i Sergi 0p, 0f.

El pròxim partit en Almàssera, diumenge 26 a les 19h. Amb eixa actitud és difícil que perdem la categoria, encara que els rivals també juguen, ENS QUEDEN DUES FINALS, un últim esforç.