martes, abril 28, 2009

RESULTADOS JORNADA 26 de Abril 2009

CARA i CREU en la PENÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA

La lliga arriba al seu final, i les coses es van aclarint, esta jornada hem tingut de tot la pitjor cara, el descens de l'equip junior a categoria primera zonal, els juniors han donat la cara en este últim tram de la competició, guanyant partits i donant la cara contra equips com Godella i Almàssera, però no ha sigut bastant els nostres rivals (Mislata B, Alcàsser i Don Bosco B) també han jugat i no s'ha pogut evitar el descens a primera zonal. També els nostres alevins sofriren una desfeta important en Oliva, partit que per primera vegada en esta segon fase patirem el tancament de l'acta 68-17. Les bones notícies vingueren dels altres equips i algunes d'elles excel·lents. El senior A, confirmà ja definitivament la quarta plaça en Benicarló (79-89), els jovens també són ja matemàticament subcampions, aconseguiren la victòria en Borriana (69-91) i poden aconseguir el pròxim dissabte el títol si guanyen al CB Alcora. Els cadets també estan a un pas de la segona plaça que donarà pas a la ansiada, segon fase, el Silla va ser un bon rival, però al final va caure davant els nostres cadets (72-55) i finalment els infantils feren el millor partit de la temporada contra el Silla 67-44.

L'equip de la setmana és el JOVENS, per la seua victòria en Borriana, no va ser un partit brillant, però va significar la segona plaça i l'ascens (encara que este no es pot produir) i l'equip del mes d'Abril es per primera vegada en esta temporada el SENIOR A, per les seues tres victòries en el mes, i dos d'elles fóra de casa, la quart lloc és una excel·lent posició i impensable a l'inici de la temporada.

10:30
Molt bon partit dels nostres infantils davant el Bàsquet Silla, els nostres amb pocs efectius jugaren un gran partit en tots els aspectes, destacaren per la seua anotació, Guillem amb 24p i Miquel amb 20p, els altres també estigueren a gran altura. en resum el MILLOR PARTIT DE LA TEMPORADA, a seguir així.

SENIOR PREFERENT GRUP A
DPE BURRIANA –69- JOVENS BERENGUER DALMAU -91-
25/04/2009
20:00

El Jovens Berenguer Dalmau ha vençut al DPE Burriana, en partit disputat al Pavelló Sant Blai de la ciutat de la Plana, a les 20h del 25 d'abril. Amb esta victòria, la número 23 de la lliga, el Jovens s'assegura la segona posició i el subcampionat. Mentre que el DPE Burriana roman en la catorzena posició, ja descendit a primera zonal.

PARCIALS: 20-14, 20-21, 15-25 i 14-31

DPE BURRIANA: 69 (6 DE 3, 22 de 2 y 7/2 en TLL) 18 faltes personals. Eliminat jugador nº 16 V. Juárez.
Nº7 E, Calduch 8p, 4f, nº 8 M. Canadilla 22p, 2f, nº9 J. Rios 10p, 1f, nº10 R. Sanchordi 4p, 1f, nº11 J, Palomero 17p 8f i nº16 V. Juaréz 8p, 5 f.

JOVENS BERENGUER DALMAU: 91 (6 de 3, 32 de 2 y 9/24 en TLL) 18 faltes personals, una falta técnica a la banqueta, sense eliminats.
Nº4 M. Vizuete 0p, 1f, nº5 V. Pérez 4p, 3f, nº6 I. Andreu 10p, 1f, nº8 I. Serra 11p, 4f (1 falta técnica) nº12 M. Puchades 2p, 2f, nº13 M. Pérez 37p, 3f, nº14 E. Debón 12p, 1f, nº15 S. Martínez 11p, 2f i nº18 A. Monzó 4p, 0f.

Partit que començà amb domini del DPE Burriana que amb pocs efectius, va imposar el seu joc lent i parsimoniós, basat en els llançamets triples des de la llarga distància, fins a 4 vegades varen encertar des dels 6,25 en el primer quart. Això va fer que els borrianencs acabaren el quart dominant per 20-14, en el segons quart encara que el Berenguer s'apropà i fins i tot es va posar per davant en el marcador, 22-24, però un parcial de 12-0 a favor dels locals deixa en 34-24, i cares de preocupació a la banqueta. Afortunadament sabèrem reaccionar i defensarem millor, fins arribar al 40-35 amb què s'arribà al descans. El tercer quart va ser molt igualat amb intercanvi de cistelles, el marcador es va igualar fins al minut 10 del quart on el Berenguer amb ràpids contratacs va aconseguir obrir una escletxa important en el marcador de 7 punts, al final del quart 55-60. En l'últim quart el Berenguer va eixir ja decidit a resoldre el partit, els Borrianencs ja no tenien l'encert inicial, el cansanci i les faltes personals començaren a passar factura, amb un inici de 11-0, i 59-75 a falta de 5 minuts, se decidí ja el partit, els avantatges anaren augmentant més que tot també per les errades en els tirs lliures dels local 1/12 en l'últim quart, arribant-se al final del partit amb un tanteig de 69-91.

En resum el Jovens Berenguer tingué que lluitar per emportar-se la victòria davant un Borriana que va lluitar fins el final i que va ser digne rival. Per diversos compromissos no vingueren al partit Pere, Iván “Gitano”, Jaume “Pachó” i Boby. Però comptàrem amb el reforç habitualde Víctor Pérez del senior B i del jugador de l'equip Junior Àlex Monzó “Plata”, que s'estrena amb un triple a taula espectacular. Per l'absència de l'entrenador titular dirigí el partit el segon entrenador JJ Villanueva. Al final mini-festeta al vestuari pel subcampionat, que ens garanteix l'assistència a la Petxina un any més i també per l'aniversari (encara que avançat) de Marcos, que amb 37 punts quasi va arribar als dos punts per any complit (20)
Ja al arribar a casa s'enteràrem de la derrota del Godella, que ens dóna la possibilitat de aconseguir el campionat si vencem el pròxim dissabte al CB Altura.

SENIOR SEGONA ZONAL GRUP B
C.B. MANISES "C" -46- C.D. BERENGUER DALMAU "B"-64-
26/04/2009
12:00

Parciales: 10-17, 11-12, 6-19, 19-16
Partido en el que de nuevo la defensa ha sido la clave de la victoria.
Tras un buen final de primer cuarto con un parcial a favor de 2-11, en el segundo cuarto parecia que nos despegabamos en el marcador 14-25 (minuto 8) pero el Manises ha logrado llegar al descanso con solo 8 puntos de desventaja (21-29) y con opciones de victoria.
La salida del tercer cuarto (siempre fundamental) con un 0-8 de parcial (y 6-19 en todo el cuarto) dejo ya sentenciado el partido. Ultimos 10 minutos de trámite en los que el Manises recortó ligeramente la desventaja.
Las claves: La superioridad en el juego interior y en el rebote (gran partido de Nano, Rober y David Lucas), gran dirección de Victor (como siempre un seguro de vida), y 23 puntos de un Jesus excelso y que cada año que pasa está en mejor forma.

JUNIOR PREFERENT GRUP B
JOVENS ALMASSERA 'A' -82- C.D. BERENGUER DALMAU-74-

26/04/2009
19:00

Parcials: 26-6, 19-20, 17-17 y 20-31
Llàstima del desastrós començament del partit, eixirem molt fluixos en defensa i en atac totalment descentrats, sense convenciment i errant incrïblement cistelles fàcils, amb 24-2 de parcial en els primers 9 minuts és per desmoralitzar a qualsevol equip, però en el segon quart ja eixire´m més convençuts que almenys hauriem de lluitar per no patir una desfeta històrica. El segon quart el dominàrem per 19-20. Al descans s'arribà amb 45-26, en el tercer quart, s'àproparem fins a 9 punts de diferencia 47-38, però de nou l'almàssera imposà el seu joc interior, al final del quart 62-43. L'últim quart continuà igual, encara que en els´últims 5 minuts retallarem les diferencies 73-79 en el minut 10, però una falta antiesportiva molt rigorosa a falta de 45 segons va acabar amb les escasses possibilitas.

Anotaren: Fernando 1p, Jordi 0p, Santy 7p, Sergio 21p, Héctor 5p, Frank 7p, Félix 24p, Àlex 9p i Sergi 0p. Jugarem amb la camiseta blanca per coincidència amb el Jovens Almàssera. Les victòries de Mislata i Don Bosco B, fan que el partit del pròxim dissabt siga ja intranscendent ja que la categoria està perduda matemàticament. UNA LLÀSTIMA.

SENIOR AUTONÒMICA GRUP A
CONSTRUCCIONES MALLONS -79- C.D. BERENGUER DALMAU "A -89-
26/04/2009
19:00

Por Rentzias:
UN BUEN SABOR DE BOCA
Victoria ante uno de los equipos locales más peligrosos de la temporada. EL equipo llegaba mermado de bajas y con el temor de enfrentarse al "mejor pívot de la liga". De nuevo, la defensa 3-2 fue clave para la victoria y también el hecho de que nuestros hombres grandes se dejaran las costillas intentando parar a sú número 11, que finalmente fue expulsado en el último cuarto. Después de sufrir un último cuarto de intercambio de mamporros, la gloria se la llevaron los aleros y el tándem Anguila-Kobe finiquitó la faena en el contraataque, y el juego rápido nos ayudó a darles el toque de gracia. Jorge sacó la ametralladora y Huertas quiso sumarse a la fiesta desde los 6.25.
Finalmente victoria por 10 puntos. Esc. Pías vuelve a perder y la semana que viene se enfrenta al Lliria. Si ganamos contra Alcora y ellos pierden, habrá sido una lástima no haber tenido el average.
El sábado hay que morir. Le gou!!

CADET NP1 GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU -72- E.M.E. C.B. SILLA -55-

27/04/2009
19:00

Victoria con sufrimiento, por el pésimo partido realizado sobre todo en el primer tiempo donde el Silla opuso una fuerte resistencia, y jugamos sin fe, sin espiritu defendiendo pésimamente y nafragando en ataque. En el segundo tiempo la decoración cambió por completo, puesto que empezamos a defender mucho mas fuerte, a salir al contataque y a dominar el rebote tanto ofensivo como defensivo, el juego interior tambien funcionó, y el Berenguer empezó a funcionar como un reloj, hasta que se obtuvo una cómoda ventaja de +28 puntos que al final fueron reducidos a +17. Si conseguimos la victoria el próximo domingo, en Xirivella ocuparemos la segunda plaza, con lo que jugaremos la segunda fase. Podria valer tambien la derrota siempre que Larrodé derrote al Torrent el pròximo sábado, en la pista del colegio Larrodé.