jueves, abril 16, 2009

MIQUEL EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA ALEVÍ

Del 4 al 8 d'abril es va celebrar a San Fernando (Cadis) el campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques alevins. Un membre del Club Esportiu Berenguer Dalmau, Miquel Alfonso Martínez era integrant de la selecció de la Comunitat Valenciana.
En el primer encontre celebrat el dia 4 pel matí, la selecció valenciana va derrotar a la selecció de les Illes Balears en un vibrant encontre per 74-70. Ja per la vespadra tòrnarem a jugar esta vegada davant la selecció de la Comunitat de Madrid, el cansanci del vibrant encontre de pel matí va fer mella en els jugadors valencians que perderen el matx per 71-57. El dia 5 el partit era contra la selecció del País Basc, els valencians no tingueren el seu dia i varen caure per 86-71, esta derrota ens deixava fora de les semifinals i el que es pitjor amb la necessitat de guanyar a Andalusia per a mantindre la categoria especial. El dilluns 6 es juga 'últim partit contra la potent selecció d'Andalusia amb jugadors de gran físic, la selecció valenciana va jugar un gran partit donant la cara durant tot el partit, arribant-se a l'ultim minut perdent de sols dos punts, al final la sort no estigué del nostre costat i es perdé per 84-73. El triple empat entre País Basc, Illes Balears i Comunitat Valenciana es resolgué amb el quint lloc del grup pels valencians, tenint que jugar el partit pels llocs 9 i 10 contra Galicia. Els gallecs no foren rivals i els nostres tancaren l'acta en 82-32.


De vertadera mala sort podem qualificar l'actuació valenciana, ja que van fer grans partits posant entre les cordes als campions (Andalusia) i en el torneig de Blanes a punt estigueren de derrotar a Catalunya (sub-campiona) on sols perderen en la pròrroga i guanyàren ampliament a Aragó 8é classificat. A més en un amistós guanyarem ampliament a Murcia (88-52) que en la pròxima edició estarà en el grup especial.

Miquel va jugar tots els partit i tingué una destacada actuació contra la selecció campiona Andalusia, que tenia pivots de molta més envergadura que ell.


DECLARACIONES de los seleccionadores y del coordinador de la FBCV
http://www.fbcv.es/noticias/noticia.aspx?indice=1737



La notícia recollida per el Periòdic de Catarroja (BIM de abril de 2009)


I a La Ciutat