miércoles, febrero 07, 2007

CLÍNIC DE MIKI VUKOVIC i NACHO RODILLA en La Florida

Vukovic i Rodilla van impartir la 4a sessió de les Jornades de Formació d'Entrenadors organitzades per PAMESA


Miki Vukovic i Nacho Rodilla van ser els encarregats d'impartir ahir dimarts la 4a sessió de les Jornades de Formació d'Entrenadors, nova iniciativa propulsada pel club taronja esta temporada. El lloc triat va ser el pavelló de La Florida de Catarroja, i la sessió va tractar sobre els aspectes de l'ensenyança de la tècnica individual en les categories de formació.


L'assistència, de més de 50 tècnics d'equips de formació de tota la Comunitat, i la xarrada van ser tot un èxit, i tant Vukovic com Rodilla van parlar, des del punt de vista teòric, i també des del pràctic, dels detalls a tindre en compte en l'ensenyança i aprenentatge per als jugadors jóvens dels fonaments tècnics, en especial, del passe, el bot i el tir. Ambdós tècnics van entrar també en qüestions com el contraatac, o els canvis defensius.


L'experiència dels dos conferenciants va quedar plasmada sobre la pista, resolent tots els dubtes i departint durant més de dos hores amb els assistents a l'acte.


El club vol agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Catarroja, del CD Berenguer Dalmau i del pavelló La Florida de Catarroja, per a poder dur a terme la sessió d'ahir.


La pròxima sessió se celebrarà el 20 de febrer i anirà a càrrec de Fernando Carrasco, president del comité tècnic arbitral de la Federació de Basquetbol de la Comunitat Valenciana. El lloc serà la sala de premsa de La Fonteta, i el tema estarà centrat en els diversos aspectes de l'arbitratge en les categories de formació.


Fuente: Web Pamesa








Els jugadors i els entrenadors del Berenguer participaren en el clínic
Els jugadors del Berenguer: Elias del senior A, Iván del Jovens, Quelo, Victor, Marcos, i Sento del equipo juniors, Abel, Sergio, Santi i Vicentico del cadet participaren activament en el clínic ja que van ser els que tingueren que realitzar els exercicis dictats tan per Miki Vukovic, com per Nacho Rodilla.


Els jugadors varen estar atents a les explicacions donades pels dos ponents i realitaren els exercicis amb gran disciplina i correcció. Cal nomenar també als jugadors de l’equip infantil Frank i Blas que estigueren com a reserves.


També assitiren al clínic en qualitat d’entrenadors Pere López, José Aracil, David Lucas, JJ Villanueva i JM Ballester (president del CD Berenguer Dalmau) tots ells entrenadors i delegats del club catarrogí. Així com gran quantitat de públic.






Enlace noticia en web Pamesa aquí

Enlace noticia en ACB.com aquí

Ver album de fotos aquí