lunes, febrero 26, 2007

RESULTADOS JORNADA 25 de febrero 2007

JUGAMOS 9 PARTIDOS, GANAMOS 8 y PERDIMOS 1

Buena jornada para el Berenguer, solo cayó derrotado el alevín en la pista del colegio Larrodé ante el CB Sedaví, que fue mucho mejor que nuestros niños.
Todos los otros partidos se saldaron con victorias algunas de ellas importantísimas como la de los cadetes ante el AD San José que nos permite seguir terceros y con alguna opción de clasificarse para las eliminatorias de NP1, los infantiles continuan su buena racha de partidos, los juniors jugaron y vencieron por partida doble y continuan en lo alto de la clasificación.
Jovens muy mermado por las lesiones venció con contundencia al Meliana "B" i el senior "B" consiguió también una meritoria victoria en la pista del Centauro.
Pero la victoria mas importante vino de la mano del senior A, ante un CB Yàtova-Buñol en el duelo en la cumbre con permiso de los Xé. Con esta corta pero trascendental victoria, nos permite tener dos partidos de ventaja a falta de solo seis partidos mas el aplazado de Bonrepós, sobre ellos es decir el asceso está a solo cinco victorias ya, siempre que Buñol gane todos sus partidos.

EL equipo de la semana y el equipo del mes es el SENIOR A por su triunfo ante el CB Yátova-Buñol y por su magnífica clasificación en la preferente grupo B.

EL PARTIDO FUE MUY CÓMODO
Los cadetes ganaron con facilidad al colista del grupo, en ningun momento se vio peligrar el partido y Antonio movió a todos sus hombres asiduidad las menos habituales tuvieron sus minutos y también anotaron que es importante. Buen partido de Santi y Félix en la anotación y todos en defensa.
Cabe destacar la buena actitud de todo el grupo y el buen juego por parte de todos. Tuvimos profundidad de banquillo con diez jugadores disponibles y eso siempre es importante.

SENIOR PREFERENTE GRUPO B
C.D. BERENGUER DALMAU "A" 73 CB REQUENA YATOVA-BUÑOL "A" 69

PABELLÓN "LA FLORIDA" C/ REI EN JAUME I, Nº 2 CATARROJA
Visi. -> Camiseta : NEGRA Pantalón : NEGRO
Hora: 16:30:00

CUENTA SALDADA
Llega un momento en la vida de un hombre, en el cual llevar a cabo la redacción de la crónica de un partido, se convierte en una obligación, ya sea por la importancia del encuentro disputado, ya sea porque a uno se le queda un buen sabor de boca después de haberse dejado las suelas de la botas en la cancha, obteniendo merecido premio.
Pues bien, éste resultó ser un partido de esa especie, un partido que merecía dejarse suelas, uñas y dientes.
Arrancamos con un buen comienzo, se palpaba la motivación y las ganas de querer tumbar a un equipo que nos arrebató la victoria en el último segundo en el partido de ida, se alternaban las ventajas de 8 puntos con las de 4, pero pese a nuestros fallos, el rival nunca tomó la ventaja.
En principio, las mermas de La Anguila, Jorge Sonkoo y Torulaya (“inútil, que eres un inútil”) se nos mostraban como un handicap que nos pasaba factura en el momento menos apropiado, pero ahí estaban Sparrow, Peresovic y Pao Ming para cubrir el vacío de nuestros titulares, con una actitud, dicho sea de paso, nada desdeñable.
Esta vez Peresovic (el hombre con mayor poder de convocatoria de masas de toda la historia) guardó la ametralladora en su funda e hizo las veces de segundo entrenador, dando el relevo a un Andreu, que jugó a Gulliver en el país de los “pin y pon” con las torres contrarias.
Fue Kobe quien nos volvió a demostrar que no sólo de “penetraciones hasta la cocina” vive el hombre y desenpolvó su Colt 45, enchufando acto seguido dos triples de bella factura. Además, Ginobili se enfundó el mono de currante y nos volvió a manifestar sus buenas maneras desde los 4 metros. Y los lituanos cada día más forjados (aunque lo de los pantys negros me preocupa en gran medida, en serio)
En el primer cuarto la ventaja llegó a ser de 14 puntos, pero Yátova-Buñol es un equipo contra el que no vale la relajación, y buena prueba de ello fue que en el final del tercer cuarto nos empataban a 58. Pese a esto, sus hombres grandes llegaron con la mochila cargada de personales en este último tiempo, lo cual, les limitaba a la hora de defender, y lo cual también supimos aprovechar inteligentemente para darles el golpe de gracia y obtener una valiosa ventaja de 10-11 puntos a 5 minutos del final.
Pero pasó lo de siempre: ellos no se rindieron y acortaron diferencias, poniéndose a 6 puntos, mientras, Antúnez, para nuestra desgracia, recuperaba el pulso y nos hacía sufrir errando el lanzamiento de dos tiros libres, Salva Chayanne (“doble o nada”) pedía explicaciones acompañadas de una media sonrisa a la colegiada, lo cual se tradujo en un ticket regalo de “vale por un tercer tiro libre” y Torulaya se desesperaba jugando al poste bajo en la segunda fila de la grada.
Destacar de nuevo, cómo no, la aportación de nuestro Doctor, que supo mantenerse en su lugar, esta vez planteando el partido activamente y saliendo a la arena a batirse con el coloso del dorsal nº 18 (això es defendre, crack, i lo demés son tonteries!!), además de poner las pilas al personal en los momentos de incertidumbre (¡¡hay que mejorar en defensa, cabrones!!). En definitiva, todo un símbolo de profesionalidad, sí señor
Al final: victoria por 4 puntos ante un formidable rival, celebración en el diván, y sobre todo, el firme propósito de no dormirse en los laureles de aquí al final de la liga. Autonómica y los AND1, habrá que ganárselo, dos estrellas están ya en el saco, el quid de la cuestión en este momento, estriba en saber si podremos bordar la tercera o no. En nuestras manos está. Le gou!!

EL NOSTRE ATAC FUNCIONÀ A LA PERFECCIÓ
BÀSQUET PATERNA “B”: 61 (3 triples, 22 de 2, 8/15 TLL) 28 faltes personals, eliminat jugador nº 9 N. Sanjuan.
CD BERENGUER DALMAU 95 (8 triples, 25 de 2, 22/35 TLL) 16 faltes personals, sense eliminats.
PARCIALS: 9-24, 18-24, 16-35 i 18-12.

El partit ha sigut de domini clar del Berenguer en els tres primers quarts, en l’últim s’hem deixat anar a causa de la gran diferència assolida en el marcador, el Paterna “B” malgrat no haver guanyat cap partit ha lluitat de valent, i no ha baixat mai els braços. En el Berenguer tingueren els seus minuts importants els cadets Abel, Santi i Sergio (que va aconseguir estrenar-se amb els juniors) a pesar d’haver jugat pel matí el seu partit amb els cadets.
El primer quart comença amb un joc ràpid i trepidant liderat per Marcos, molt encertat des de la línia de 6,25 (quatre triples en el quart) al final 9-24 a favor del Berenguer.
En el segon quart la tònica continua igual en este cas el contratac i l’encert en el tir, els cadets han sigut els protagonistes del quart amb 8 punts de Santi i 5 d’Abel encara que hem descuidat un poc la defensa i el quart a acabat 18-24, al descans 27-48, en la represa de nou Marcos (17 punts amb 2 triples més) i Sento (14 punts, molt bé hui en els tirs lliures) s’han encarregat de augmentar les diferències i el parcial del tercer quart ha sigut aclaridor 16-35, en l’últim quart hem baixat els braços i el Paterna ens ha dominat, sols Abel ha estat a l’altura amb 9 punts dels 12 que hem realitzat.
En resum hem fet un bon partit malgrat la nostra feblesa en defensa però hem estat prou encertats en atac, ja que hem aconseguit la nostra segona puntuació més alta en tota la lliga.

Anotaren segons acta: Marcos 33p 3f, Sento 25p, 3f, Abel 14p, 2f, Santi 9p, 3f, Quelo 4p, 3f, Victor 4p, 1f, J.Félix 3p, 1f, C.Oliveira 2p, 0f, i Sergio 2p, 0f.

Incidències: No vingueren Jorge malalt, i els ja habituals Roberto, C. Gamón i Rafa per diversos motius. Jugarem amb la camiseta blanca. Marcos amb 6 triples va batre el seu rècord personal des dels 6,25. Sento ha fet 12/16 en TLL rècord personal també també.

EL SENIOR B GUANYÀ AL CENTAURO
Guanyarem a un rival de la zona baixa de la tabla (on estem nosaltres) que a Catarroja ens havía guanyat per 12.
Destacar al sis jugadors (6) que acudiren diumenge matí al Barri del Cristo per a disputar el partit i les grans actuacions en atac del duo Huertas-Xema i fenomenal també Rober en punts i rebots.

JUGAREM SENSE TENSIÓ

El Berenguer s’ha imposat al CB QUART, en partit ajornat en el seu dia per la pluja, i que s’ha jugat a la pista del poliesportiu de Catarroja.

PARCIALS: 24-17, 16-8, 13-16 i 23-19

CD BERENGUER DALMAU: 76 (2 triples, 32 de 2 y 6/12 en TLL) 14 faltes personals sense eliminats.
CB QUART: 60 (3 triples, 23 de 2 i 5/12 en TLL) 14 faltes personals, sense eliminats

El partit des d’abans del començament ja es veia que no anava a ser bo per part del Berenguer, van fer un escalfament molt suau, sense prestar suficient concentració, ni ganes. A més el CB Quart sols va presentar cinc jugadors, per la qual cosa la relaxació per la nostra part va ser encara mes gran. Altre inconvenient és que als jugadors cadets Abel, Santi i Sergio era el quart partit que jugaven en el cap de setmana i per a Marcos i Víctor el tercer (ja que havien contribuït a la victòria del Jovens davant el Meliana, pel matí) a més altres jugadors arrossegaven molèsties com J.Félix, Quelo i Sento. A penes hem defés i hem fet molt poques faltes personals.
El CB Quart amb sols cinc jugadors va aguantar durant tot el partit i va fer 60 punts al poli-arena cosa que sols havia fet fins ara el Picken-Claret.
El començament del partit ha sigut el millor del Berenguer amb una bona defensa i eixint al contratac hem posat un parcial de 13-2 en el minut quatre però poc a poc el CB Quart s’ha anat refent fins apropar-se a 16-11 fins el 24-17 que reflectia el marcador al final del quart.
Al començament del segon quart, els visitants s’han arribat a posar a 2 punts 24-22 però una gran reacció del Berenguer de les mans de Marcos i Sento una vegada més fan que l’avantatge puge fins el 13 punts 36-23. Fins arribar al descans amb 40-25.
En la segona part és quan ha vingut la relaxació en defensa el pivots del Quart han començat a dominar el rebot i a fer punts en el joc interior malgrat la feblesa hui dels nostres pivots. A més en atac s’hem dedicat a fer el més difícil, a buscar el passe complicat, el triple fàcil o a fallar una i altra vegada cistelles fàcils, sols Abel ha respost amb 6 punts dels 13 que hem fet en el quart. En l’ultim quart, amb el CB Quart molt cansat i algun home amb problemes de faltes, s’hem dedicat a correr sense trellat, i fer jugades individuals, a protestar a l’àrbitre, així i tot hem controlat el partit amb avantatges entre 12 i 15 punts, gràcies a la nostra qualitat individual hem aconseguit anotar i mantindre la renda aconseguida en la primera part.
Al final 76-60 pel Berenguer, que ens permet aconseguir nostra dihuitena victòria, i ja encapçalar, en solitari la classificació, a l’espera dels pròxims partits.

Anotaren segons acta: Marcos 27p, 2f, Sento 18p, 0f, J.Félix 11p, 1f, Abel 8p, 2f, Santi 4p, 0f, Victor 4p, 2f, C. Oliveira 2p, 1f Jorge 2p, 1f, Quelo 0p, 1f, Sergio 0p, 0f.

Incidències: No jugaren C.Gamón, Rafa i Roberto per diversos motius. En el tercer va començar a ploure per la qual cosa el partit va estar suspés, reanudant-se minuts després una vegada la pista seca. Santi va arribar al descans, jugà Jorge però mermat de facultats a causa de la febre que li va impedir jugar ahir en Paterna.