Local -> Camiseta : ROJA Pantalón : ROJO
Visi. -> Camiseta : AZUL Pantalón : AZUL

POLIDEPORTIVO MUNICIPAL PDA DE LES CORREGUDES, S/Nº CATARROJA
Visi. -> Camiseta : NEGRA Pantalón : AMARILLO
Día :16/02/2007
Hora: 19:30:00

Gran partido y muy completo de todos los jugadores y grandisima segunda parte (recordar que este rival es el unico que le gano al Comares)

JORNADA 19
MUCHAS BAJAS EN CASI TODOS LOS EQUIPOS
La jornada se saldó con un balance de cinco victorias por dos derrotas, a las que hay que sumar las victorias del infantil y del alevín en sus partidos aplazados. Tambien la bajas y ausencias de jugadores en los equipos federados, si a ello unimos la coincidencia horaria, practicamenten los partidos del sábado por la tarde, lo que hizo imposible el refuerzo de los equipos inferiores a los de superior categoria, hubo partidos en los que prácticament estuvimos en cuadro.

Las derrotas vinieron por parte del Jovens ante el Morvedre "B" con lo que se pone fin a la racha de victorias del equipo y del senior B ante el CB Alcàsser "C" en La Florida.
Las victorias fueron para los equipos de las categorias inferiores: alevín, infantil, cadete y junior. Y para el senior A que consiguió una apurada victoria en Xirivella, en espera del transcendental partido contra el CB Yátova-Buñol del sábado en La Florida.

El equipo de la semana es el INFANTIL, por sus dos contundentes victorias en apenas 12h, el viernes contra el Bàsquet Silla y el sábado contra el CB Sedaví, lo que le permite continuar encabezando la clasificación del NP1 grupo C.

BUEN PARTIDO DE LOS CADETES
El equipo cadete consiguió su octavo triunfo en la liga a costa de un CB Sedaví que a penas causó dificultad a los nuestros, a pesar del mal primer cuarto donde reinó la apatia y las perdidas de balón, en el segundo cuarto ya empezó a funcionar la máquina de la mano de un Santi muy inspirado en ataque (20 puntos en el partido) y una buena defensa por parte de todos, en especial los hombres altos Felix y Abel que dominaron el rebote defensivo, en general todos pusieron muchas ganas para resarcirse de la derrota de la pasada semana.
El partido se jugó en la pista exterior del polideportivo de Sedaví, al encontrarse ocupado el pabellón, no vino Sergio "Forner"

GANAMOS CON COMODIDAD
El sabado en la jornada matinal visitabamos al Sedavi y empezamos el partido fatal, con muchas perdidas y numerosos errores bajo los aros, el tanteo era 12 a 2 a favor de los azules.
En el segundo cuarto mejorando las perdidas e imprimiendo mas velocidad supimos reconducir el partido hacia donde nos conviene: transiciones rapidas y movilidad de balón.
A partir de ahí, unido a nuestra mayor profundidad de banquillo, el partido fue nuestro.

EL SEGON QUART VA SER EL DECISIU
El Berenguer ha aconseguit la seua victòria número 15 davant d’un Aldaia del qual s’esperava molt més, pel gran partit que feren en Aldaia, a més ha sigut de moment és l’únic equip que ha derrotat al Berenguer-junior en la lliga.

PARCIALS: 15-9, 23-2, 10-16 i 13-9

CD BERENGUER DALMAU: 61 (3 triples, 22 de 2, 8/18 en TLL) 14 faltes personals, sense eliminats.
CB ALDAIA: 36 (1 triple, 13 de 2 y 7/13 en TLL) 16 faltes personals, eliminats: jugador nº7 F. Gonzalez

El Berenguer malgrat les absències ha aconseguit una nova victòria, esta vegada molt més amplia del que s’esperava. El CB Aldaia no ha sigut a penes rival, els 10 triples del partit d’anada s’han convertit en un sols hui.
Després un primer quart de tanteig i on hem eixit prou relaxats, al minut 5 dominava el CB Aldaia per 5-6 s’hem centrat sobre tot en defensa i hem acabat el quart amb avantatge 15-9.
En el segon quart, el CB Aldaia s’ha enfonsat per complet, hem tret el contratac per part de Marcos, els nostres pivots Abel i Jorge han dominat el rebot ofensiu i defensiu, Víctor ha dirigit l’equip a la perfecció, ben secundat per Sento malgrat el seu problema de faltes i de no trobar-se al 100% físicament.
En resum hem encertat una i altra vegada amb la cistella contraria, i això que hui no hem estat molt fins des de la línia de tirs lliures, hem defès fort i a més a penes hem fet faltes personals, el parcial de 23-2, ho diu tot, i el partit pràcticament sentenciat, al descans 38-11.
En la segona part com era d’esperar s’hem relaxat un poc, ha eixit Santi per Sento i el CB Aldaia ha reaccionat, ha dominat el quart per 10-16, i ha arribat a apropar-se fins a 20 punts, 46-26. L’últim quart ha descansat Marcos (reservant-lo pel partit de Jovens) i ha tornat a eixir Sento, en els últims minuts ha debutat el base de l’equip cadet Sergio Navarro, sent substituït Víctor que ha tingut que suportar el pes de la direcció de l’equip durant tot el partit.

Anotaren segons acta: Jorge 11p, 2f, Santi 0p, 2f, Sento 11p, 3f, Sergio 0p,0f Abel 2p, 2f Víctor 5p, 1f, Marcos 20p, 1f i J.Félix 12p, 3f.

Incidències: No jugaren C. Gamón lesionat, C.Oliveira malalt, Rafa, Roberto i Quelo per diversos motius. Debutà el jugador cadet Sergio Navarro, els jugadors cadets Abel, Sergio i Santi havien jugat pel matí partit amb el seu equip. Marcos i Víctor marxaren ràpidament per a reforçar al Jovens en Sagunto. B
ona assistència de públic i molts seguidors del CB Aldaia, que eren majoria al poli-arena.

SENIOR PREFERENTE GRUPO B
C.B. XIRIVELLA "B" 52 C.D. BERENGUER DALMAU "A" 56

POLIDEPORTIVO MUNICIPAL C/ HUERTA, S/Nº XIRIVELLA
Hora: 18:00:00

PARTIT DIFÍCIL I LLEIG
Partit difícil i lleig, on el rival imposà el seu tempo i ritme de joc. Ens costà traure diferència al marcador amb un tanteig molt baix i unes circumstàncies gens afavoridores per al nostre joc (baló massa unflat i llis, anelles dures i arbitratge roïn). Així, el joc va ser lent en uns moments o rápid i desencertat en altres.
A l´últim quart perderem el treballat avantatge, ja que, en realitat, eren tres cistelles d´avantatge i ells encertaren amb el llançament exterior. Ens va salvar el seu desencert als tirs lliures i, com sempre, el traure els collons a la pista quan més falta ens feia.
Està clar que saben jugar amb el sol de cara i traure partits apretats, ara bé "tanto va el cántaro a la fuente..."
No cal dir que un joc tan especulatiu suposaria una derrota segura als pròxims partits, contra rivals molt potents. segur que canviem el xip, perque podem jugar intens tot el partit.
Se juguem la temporada a casa i no podem fallar, a per la lliga!!!