miércoles, mayo 28, 2008

PARTIDOS JORNADA 1 de junio 2008 (4ª JORNADA TROFEO FEDERACION)

COMENÇA LA SEGONA VOLTA DE LA LLIGUETA DEL TROFEU FEDERACIÓ

Si senyor comença esta segona volta, amb els tres equips del Berenguer que disputen el Trofeu Federació, en el primer lloc de la lligueta i amb sèries opcions de classificació per a les semifinals.
I comença amb partits importants i decisius, sobre tot pels Jovens i els Cadets. Ja que s’enfronten davant rivals directes. El Jovens té un partit complicat front l’Esportiu Xé d’Alaquás, sembla que van a ser estos els dos equips que passen a les semifinals, però sempre resulta importat quedar primer de grup, per tindre un rival més assequible i el factor canxa a favor. El Jovens porta una exigua renda de quatre punts, per tant el partit es presenta molt igualat. Els cadets per la seua part juguen davant l’Alginet B, en el que serà el quart enfrontament està temporada, en lliga vencé el Berenguer per sols dos punts. Una victòria del Berenguer deixaria pràcticament sentenciat el pas a les semifinals, però una derrota complicaria la lligueta fent-la més igualada i fins i tot Escolapias B tindria opcions.
El senior A, finalment tancarà la jornada front el CB Quart de Poblet en partit vespertí i dominical, els nostres són favorits encara que el pas a la següent ronda es decidirà la pròxima setmana davant el potent CB Meliana Ché.



TF08 CADET PREFERENT GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU - GUILLEN C.B. ALGINET "B"

Campo: CATARROJA - POLIDEPORTIVO MUNICIPAL. CTRA. DE LES CORREGUDES, S/N (Catarroja)
31/05/2008
12:30



TF08 SENIOR PRIMERA GRUPO A
EXKAVALIKANT S.L. SPORTIU XE - JOVENS BERENGUER DALMAU
Campo: ALAQUAS - PABELLON MUNICIPAL. C/ JAIME I, S/N (Alaquàs)
31/05/2008
18:00



TF08 SENIOR PREFERENT, GRUPO B
C.B. QUART DE POBLET - C.D. BERENGUER DALMAU

Campo: QUART POBLET - PABELLON MUNICIPAL. C/ ANTIGUO REINO DE VALENCIA, S/N (Quart de Poblet)
01/06/2008
17:00