martes, mayo 13, 2008

RESULTADOS JORNADA 11 de mayo 2008 (1ª JORNADA TROFEO FEDERACION)

COMENÇÀREM LA COPA FEDERACIÓ AMB BON PEU i ELS ALEVINS NO POGUEREN JUGAR PER LA PLUJA

El Trofeu Federació ha començat amb victòries pels equips del Berenguer, ja sabem que la classificació per a les semifinals, no va a ser fàcil per a cap dels tres equips, però sempre és important començar guanyant i més quan es juga a casa.
Els Jovens venceren amb moltíssimes dificultats al Esportiu Xe d’Alaquàs, 79-75, que va jugar un bon partit, Jovens amb notables absències en esta nova competició, comptarà amb els reforços dels júniors Víctor, Sento i Abel. El sènior A guanyà amb facilitat al CB Quart, 81-67, amb un partit regular dels de D. Lucas, que es va decidir en el primer quart on es va traure un important avantatge, l’equip tindrà la baixa d’Andreu per aquesta competició, que serà suplida per Sergio Huertas. Els cadets tenien un compromís complicat en Alginet front a l’equip local, el partit va ser molt intens i amb alternatives, encara que els nostres dominaren la major part del partit, i al final no sense moltes dificultats s’emportaren el partit per un 73-82.

Els alevins no pogueren jugar a causa de la pluja, una vegada més es tingué que ajornar un partit que de moment no té data de celebració, els xiquets de Picassent es desplaçaren inutilment perquè la canxa de Puluzié estava impracticable. La veritat ningú de nosaltres podíem pensar que fa justament un any, el 10 de maig de 2007, quan el MI Ajuntament ens convidà a visitar el Pavelló Municipal, que un any després sorprenentment este estaria encara sense inagurar, i estaríem suspenent entrenaments i partits a causa de la pluja. Sabem per la premsa que l’obra va ser rebuda pel MI Ajuntament el passat 18 d’abril, i que faltaven uns remats de menys de 50000 euros que els ha de realitzar un altra empresa. Per part de l’Ajuntament es pensa que podria estar en servici per a la pròxima temporada (LEVANTE 18-4-08) i que amb l'entrevista amb el sr Concejal celebrada el mes passat, el club tindrà assignades hores per als entrenaments i els partits. No estaria de més que el MI Ajuntament realitzara un esforç i el pavelló estiguera per al juny, i almenys jugar algun partit del Trofeu Federació allí.

L’equip de la setmana és el CADET, per la seua gran victòria en Alginet una canxa on no haviem guanyat ni esta, ni la passada temporada. I on havíem tingut greus derrotes, per fi s’ha trencat el malefici i ha tingut que ser en la primera jornada del Trofeu Federació 08.

TF08 CADET MASC PREFERENT GRUP C
GUILLEN C.B. ALGINET "B" -73- C.D. BERENGUER DALMAU-82-

-
10/05/2008
10:00

Partit corresponent a la primera jornada del Trofeu Federació categoria cadet preferent.

CB ALGINET B: 73 (7 triples, 18 de 2, 16/26 TLL) 25 faltes personals, eliminats jugadors nº5 C.Guardiola.

CD BERENGUER DALMAU 82 (1 triples, 34 de 2, 11/36 TLL) 21 faltes personals, sense eliminats.

PARCIALS: 21-22, 15-14, 16-28 i 21-18

Era important començar amb bon peu la competició, i eixí ha sigut el partit no ha sigut gens fàcil perquè l’Alginet B ha lluitat fins a l’últim segon del partit, i ens ha remuntat dues vegades al llarg del partit, el primer quart ha sigut molt igualat per part dels dos equips jugats sense complexos i on els atacs s’han imposat clarament a les defenses. El segon quart ha començat amb domini del Berenguer gràcies a la seua superioritat en el rebot ofensiu i al encert en els tirs lliures al minut 7 el marcador estava en 27-33, però una primera reacció de l’Alginet amb una parcial de 9-0 fa que els locals es posen per davant per primera i única vegada en el partit 36-33, però el Berenguer empata el partit 36-36 amb el que es va al descans. En la represa eixida molt forta del Berenguer de la mà de Sergi molt mentalitzat i posat en el partit parcial de 3-12, 43-55, a favor del Berenguer, al final del quart l’Alginet retalla diferències gràcies a dos triples 52-64. L’últim quart comença amb més avantatges del Berenguer fins als 15 punts 53-68 a falta de 8 minuts pel final, però novament l’Alginet reacciona d’una forma espectacular amb pressió en tot el camp i amb encert en els triples, aconseguix un parcial de 13-0 en a penes tres minuts, a falta de cinc minuts pel final 66-68 a favor del Berenguer i situació complicada, ja que els locals estan crescuts i el públic anima molt. El Berenguer erra una i altra vegada en els tirs lliures, però tampoc l’Alginet aconseguix posar-se per davant, 68-72 a falta de tres minuts i mig. Però el Berenguer defensa molt bé i aconseguix anar-se’n en l’electrònic 68-79 que decidix el partit pràcticament, a falta de minut i mig. Al final 73-82 final.

Anotaren segons acta: Fernando 13, Sergi 11, Santy 24p Hèctor 2p Frank 0p Sergio 6p, Ferran 0p, Jordi 1p, Fèlix 24p i Àlex 1p

Incidències: Primer partit del trofeu Federació. Debutà l’infantil Ferran encara que no va disposar de molts minuts però va complir, no vingueren els infantils Manu i Borja. Bona assistència de l’afició del Berenguer. Pròxim partit en el Poliesportiu de Catarroja, dissabte 17 de maig a les 12,30h.