lunes, mayo 05, 2008

RESULTADOS JORNADA 4 de Mayo 2008

PUNT i FINAL A LA LLIGA 07-08

Ja vam dir que l’última jornada de lliga, anava a ser una jornada atípica i efectivament així ha sigut, nombroses baixes, a causa del pont del primer de maig, per la nostra part, però també per part dels nostres rivals, tots els equips hem sofert absències més o menys significatives. De tota manera tots els equips, excepte el senior B, hem tret amb nota els nostres compromisos. I hem consolidat les nostres bones classificacions. El senior A s’acomiada de la lliga amb victòria en Xirivella, 76-94, és una vertadera llàstima no haver aconseguit el campionat, amb 24 victòries, s’iguala el rècord de nombre de victòries del club (en possessió del senior B, temporada 03-04, i del junior temporada 04-05) almenys es conformem en la segona plaça, que dona lloc a l’ascens a autonòmica. El Jovens també va aconseguir una victòria en el difícil camp de l’Alcora, per 50-62. I consolida ja definitivament la tercera plaça, i l’ascens a preferent, l’equip també s’ha quedat a les portes del subcampionat. El senior B, perdé a casa, davant el Manises B, en el retorn al Poli-Arena, la sèptima plaça de la temporada passada estava al nostre abast, però finalment l’hem perdut, quedant en huitena posició. Així i tot, bona classificació, pels de Jaume que han anat de menys a més, i que han comptat sempre amb l’inestimable reforç dels juniors. Els juniors van fer un gran partit davant el quart classificat, el Morvedre, 76-47, va ser el resultat final que ens dona la sexta posició final, lloc en la meitat de la taula, meritori per a ser el primer any en la categoria preferent i tantes absències i desercions hagudes. Els cadets saldaren amb dues victòries el doble enfrontament contra el CSA Carcaixent que els permet repetir la tercera posició de la temporada passada.

La lliga s’ha acabat i es hora de fer balanços de cadascun dels equips, intentar començar a planificar la temporada pròxima, on el club té grans reptes. Amb els dos ascensos aconseguits, i consolidar els equips de les categories inferiors.

L’equip de la setmana és el JUNIOR, per la seua gran victòria front Morvedre, on van estar tots els jugadors a gran altura, malgrat les absències.

CADET NP1 GRUP E
C.D. BERENGUER DALMAU -51- C.S.A. CARCAIXENT -31-

-
30/04/2008
19:30

Partit corresponent a la jornada 22 i última dels Jocs Esportius de la Genralitat Valenciana, categoria CADET NP1, grup E, jugat el dimecres 30 d’abril en el Poliesportiu de Catarroja

PARCIALS: 10-5, 11-3, 14-11 i 16-12

CD BERENGUER DALMAU: 51 (0 triples, 23 de 2, 5/25 en TLL) 20 faltes personals, sense eliminats.

CSA CARCAIXENT: 31 (1 triples, 12 de 2 i 4/22 en TLL) 20 faltes personals, eliminat jugador nº11 C.Martín.

El Berenguer ha vençut al CSA Carcaixent, en partit avançat a l’última jornada de lliga, el partit ha estat condicionat pel fort vent de ponent que bufava al poliesportiu de Catarroja i que ha fet impossible aconseguir cistelles triples (sols una en tot el partit) i ha dificultat molt el llançaments de tirs lliures amb uns percentatge molt baix en els dos equips, així i tot els dos equips han lluitat per la victòria i la lluita baix els taulers ha sigut ben forta, entre dos equips que el seu fort és el joc interior.

La primera part ha sigut dolenta pels dos equips, ja que no trobaven el seu espai en el terreny de joc, es fallaven cistelles fàcils, a més la lluita en les dos zones era molt forta, el Berenguer ha pogut anar-se’n en el marcador a tres pilotes de tres pilotes tallades i que han acabat en cistelles fàcil de Santy, i també per l’encert de Félix, els visitants per la seua banda no han trobat la cistella i han anotat molt poc, sols 8 punts en tota la primera part. En la segona part la tònica ha continuat igual, però amb més encert per part dels dos equips, amb defenses fortes individual per part dels de Carcaixent i zonal pels de Catarroja. Al ser impossible els tirs de lluny, els dos equips han optat per les penetracions i el joc interior, i també s’ha propiciat algun contraatac que altre, sobre tot per part dels locals ben dirigits per Navarro. Gran segona part també dels pivots de Carcaixent en especial el jugador nº13 M. Vidal autor de 14 punts en la segona part.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
Nº4 Fernando 2, 4f nº5 Sergi 4p, 0f, nº6 Santy 14p, 2f, nº8 Frank 0p, 2f, nº9 Sergio 13p, 3f, nº11 Jorge 0p, 1f, nº12 Jordi 0p, 1f nº13 Félix 18p, 4f nº14 Àlex 0p, 3f.

Incidències: No jugaren per diversos motius Hector, Tiko i Blas. Molt de vent que dificultà el joc, bona assistència de públic entre els que es podia trobar molts integrants de l’equip junior, amb el seu entrenador José Aracil i l’entrenador de Jovens Pere López. I el dissabte pròxim podem dir partit de tornada, al jugar el partit corresponent a l’última jornada de la primera volta CSA Carcaixent-CD Berenguer Dalmau, que va ser ajornat en el seu dia.

C.S.A. CARCAIXENT -43- C.D. BERENGUER DALMAU -54-
-
03/05/2008
12:00

CSA CARCAIXENT: 43 (3 triples, 12 de 2, 10/20 TLL) 17 faltes personals, eliminats jugadors nº6 J.A. Ferrer, nº7 JB Climent.
CD BERENGUER DALMAU 54 (2 triples, 20 de 2, 8/15 TLL) 21 faltes personals, sense eliminats.

PARCIALS: 11-15, 8-14, 7-13 i 17-12.

El partit ha sigut molt paregut al que els dos equips jugaren el dimecres passat a Catarroja, amb lleuger domini del Berenguer, que ha aconseguit anar-se’n en el marcador de 10 punts en la primera part, i malgrat les diferències han anat augmentant fins a 23 punts 54-31, el Carcaixent ha retallat les diferències en els últims cinc minuts amb un parcial de 12-0.
El primer quart ha sigut molt igualat amb una lluita constant baix els taules, i que sols s’ha decantat amb dos triples de Sergio, 11-14 al final del quart. En el segon quart Carcaixent ha retallat diferències per posar-se a dos punts 19-21, però una molt bona reacció del Berenguer amb un parcial de 8-0, fa que s’acabe el quart i la mitja part amb 19-29. En la represa el Carcaixent torna a retallar diferències fins a 31-25, però de nou un parcial en este cas de 11-1, fa que pràcticament es decidisca el matx, ja que deixa per l’últim quart un desavantatge de 16 punts en contra pels locals, 26-42. En els primers minuts de l’últim quart de nou el Berenguer augmenta la diferència fins als ja comentats 23 punts 31-54. Però en els últims cinc minuts el Carcaixent ha estat mes encertat ha aconseguit un triple i 7/8 en tirs lliures, tot el contrari que el Berenguer que ja cregut guanyador ha baixat els braços en defensa i en atac ha fallat una i altra vegada per la imprecisió i l’individualisme.

Anotaren segons acta: Fernando 0p, 3p Sergi 9p 1p Santy 14p 2p, Héctor 3p, 3p, Frank 2p 1p Sergio 10p 2p Jorge 0p, 2p Jordi 0p 2p Félix 16, 3p i Àlex 0p, 2p.

Incidències: Assití al partit el president del CD Berenguer Dalmau, en qualitat de segon entrenador i més que tot per donar suport a l’equip. No jugaren per diverses causes: Blas i Tiko. Partit ajornat en el seu dia per la incomparecència de l’àrbitre i corresponent a la jornada 11 de la competició. Amb esta victòria la número 17 en la lliga i suposant que el Comité de Competició, ens donarà per guanyat el partit del Cullera (no es van presentar en el seu dia, i que nosaltres sàpiam no han presentat al·legacions) aconseguim el tercer lloc, el mateix que la temporada. En resum objectiu complit perquè tant Alginet A, com el CB Genovés han sigut millors equips i es mereixen la classificació per la fase d’ascens, des d’ací els desitgem sort en estes eliminatòries.

18:30

Partit corresponent a la jornada número 26 i última de la lliga categoria junior preferent grup A. Disputat en la pista del Poliesportiu de Catarroja, amb bon oratge i molt bona assistència de públic.

Gran partit del Berenguer sobre tot en la primera meitat on pràcticament ha esborrat de la pista al rival, que venia amb una ratxa impressionant de huit victòries consecutives, i ja instal·lat còmodament en la quarta plaça de la classificació. Els dos equips s’han presentat amb sols set jugadors, i en el cas del Berenguer amb tres jugadors cadets, Santy, Félix i Sergio. El primer quart ha sigut bastant igualat encara que amb lleuger domini del Berenguer, ja que el Morvedre no trobava el lloc en la pista i els pivots dels Berenguer dominaven la pintura de les dos zones. Al final del quart 16-9 pels locals. En el segon quart és quan el Berenguer ha desplegat un joc impressionant, per part de tots els jugadors. El joc del Berenguer ha funcionat a la perfecció i tant Félix (13 punts) tota una exhibició de joc interior en este quart, com Abel que en defensa ha sigut “l’amo” dels rebots, fet que ha propiciat contraatacs de Santy, ben secundats per Victor i Sento en el tir de mitja distància. Parcial de 31-9 que ho diu pràcticament tot, per un marcador al descans de 47-18. En la segona part el Morvedre ha eixit més mentalitzat i ha retallat les diferències 49-29, els seus jugadors han defés millor i han anotat amb més facilitat, també per la relaxació en defensa dels jugadors del Berenguer. Però dos triples quasi seguits de Sento han avortat la xicoteta reacció dels de Sagunt. Al final del quart 66-38. L’últim quart ha estat també igualat però molt més fluix en anotació possiblement pel cansament i la falta d’encert dels dos equips, el parcial de 10-9, és aclaridor. Al final del partit 76-47, pel Berenguer.

Anotaren segons planilla: Cristian Oliveira 1p, Sergio Navarro 2p, Félix Anaya 23p, Abel Rodríguez 14p, Victor Pérez 10p, Sento Cases 20p i Santy Gastaldo 6p.

Esta victòria ens assegura el sext lloc en la classificació final. No vingueren ni el capità Novisky, ni Juanma, per la qual cosa va exercir la Capitania Victor Pérez, el dia del seu comiat de l’equip. Assistiren al partit el President del CD Berenguer Dalmau JM Ballester, que una vegada més ha volgut donar suport a l’equip junior. L’Entrenador del senior B, Jaume Hervás, el delegat del senior A, Chiqui. També estigueren animant els jugadors del Jovens Marcus, Gitano i Calson, encara que arribaren passada la segona part, de la torrada organitzada pels Jovens, amb motiu del seu ascens a preferent, molts pares, novies i amics dels jugadors. També estigué el jugador José, lesionat desde fa algunes jornades.
Encara que ja ho diguerem la temporada passada, este possiblement és l’ultim partit oficial que jugue l’equip junior en el POLI-ARENA, ja que esperem comptar per a la pròxima temporada amb el nou Pavelló Municipal. S’acomiadaren per raons d’edat de l’equip els jugadors Cristian, Sento i Victor, estos dos últims després de tres anys en l’equip junior, que van retre l’homenatge i les felicitacions una vegada acabat el partit.

SENIOR PREFERENT GRUP A

C.B. XIRIVELLA "B" -76- C.D. BERENGUER DALMAU "A"-94-

-
04/05/2008
17:00
Por David Lucas:
Victoria Senior A vs Xirivella B: partido del que fuimos dueños desde el principio; se buscó con cierta facilidad la canasta contraria, tanto en contraataque como en estático. Tras una semana sin entrene hicimos un buen partido; evidentemente volvimos a tener clamorosos fallos defensivos, y ciertos problemillas en ataque, que intentaremos mejorar durante los entrenamientos semanales.

Por Kobe:
Partit molt dinàmic el d´ahir. crec que sabérem acabar bé la lliga, encara que defensivament fallàrem significativament en el marcatge d´algún jugador perillós, esperem millorar-ho. Jugàrem còmodes i amb velocitat.

SENIOR PRIMERA ZONAL GRUP A

CONFIAL L´ALCORA B.C -50- JOVENS BERENGUER DALMAU-62-

-
04/05/2008
18:30

Salida muy dificil la que teniamos en Alcora, donde solo un equipo (el Bàsquet Silla y de un punto) habia ganado.Despues de la resaca de la torrá, algunos pensaron que la liga habia terminado, mas la desgraciada lesión de ayer de Queso (esperemos que no sea nada) nos daba un prepartido con una sensacion extraña.El inicio de los nuestros fue desastroso, mala defensa y fallones en ataque, el resultado era que el Alcora se nos iba de 10 pts. Se tuvo que retocar la defensa y mover el banquillo para esperar una reacción de los nuestros, que nos permitia recortar distancias y colocarnos solo 3 puntos por debajo.
En la reanudación con una defensa presionante desde su campo, un mejor rebote defensivo y jugando buenas bolas, remontamos el partido dandole la vuelta al marcador y escapándonos nosotros de mas de 10 pts.
El ultimo cuarto lo encarabamos con ventaja, pero los locales no dieron nunca el partido por perdido y con una defensa muy agresiva (demasiado, que les costó hasta una antideportiva) el partido estuvo vivo hasta el final. Victoria 50 a 62 y vuelta al equipo de Victor Pérez (que fue capitán) que es un talisman para Jovens.
Agradecer a JJ su presencia y a los que se desplazaron en un domingo de puente.