12:00

CB ESCOLAPIAS B: 41 (3 triples, 13 de 2, 6/13 TLL) 19 faltes personals, eliminat jugador nº11 A. Dana

CD BERENGUER DALMAU 51 (1 triple, 20 de 2, 8/13 TLL) 19 faltes personals, sense eliminats.

PARCIALS: 12-18, 11-9, 3-10 i 15-14

El Berenguer ha vençut al ESCOLAPIAS B, per 41-51, en partit jugat al Col·lege Escolapias de València. El partit llevat del trepidant primer quart, 12-18 pel Berenguer ha sigut de to defensiu, extranyament pel que podia suposar-se abans del partit. El Berenguer ha defés molt be, i la defensa zonal s’ha estavellat el Escolapias que no han pogut respondre amb el tir de mitja distància. Els locals també han defés bastant bé amb la típica defensa pressionant-individual típica dels equips d’Escolapias. Ja ho hem dit el primer quart ha sigut el millor del partit amb encert per part dels dos equips i amb un começament fulgurant del Berenguer amb un parcial de 7-0. Els locals s’han pogut refer gràcies als triples per arribar al final del quart amb 12-18 a favor del Berenguer. En el segon quart Escolapias ha apretat com era d’esperar i han aconseguit posar-se a sols un punt 23-24a falta de menys de dos minuts pel descans, però l’encert en els tirs lliures en ha portat al final de la mitja part amb quatre punts per dalt 23-27. En el tercer quart Escolapias sols ha fet una cistella i un tir lliure, mentre que el Berenguer ha aconseguit cinc cistelles, per la qual cosa ha tret la renda que després ha sigut definitiva, molt bona defensa per les dues parts, especialment pel Berenguer. En l’últim quart amb ja decidit perquè s’hem dedicat a mantindre i augmentar fins a tretze punts, 29-42, minut 3, 32-45 minut 6, 38-51 minut 9. En l’últim minut Escolapias ha retallat un poc fins el 41-51 definitiu.

Jugaren: Fernando 6p, 3f Santy 4p, 4f Hector 2p, 3f, Frank 0p, 2f, Sergio 11p, 1f, Ferran 0p, 1f, Jordi 0p, 1f Félix 22p, 1f Àlex 0p, 1f, Borja 0p, 1f, Sergi 6p, 1f i Manu 0p, 0f.

Incidències: Partit jugat el diumenge pel matí, a petició de l’equip local, assistí en qualitat de segon entrenador, el president del CD Berenguer Dalmau JM Ballester, bona assistència de l’afició del Berenguer.