martes, junio 24, 2008

HAN ARRIBAT LES GRANS FINALS


Quan vam inscriure els tres equips en el Trofeu Federació, allà pel mes d’abril, ningú podia imaginar-se que faríem ple en les finals del pròxim diumenge, per molt optimistes que fórem. El senior A defen el títol aconseguit la temporada passada tan brillantment, però tant Jovens com cadets eren debutants en en esta competició. Però sorprenentment ací estem i encara que en les tres finals tenim rivals molt durs i que ixen en els tres casos com a lleugerament favorits, segur que els nostres lluitaran fins el final per poder donar la sorpresa i emportar-se un altre títol per a les vitrines club.

Obriran el foc els cadets davant el NB TORRENT, que ha eliminat en les semifinals al CB Alcàsser-Silla, que era el gran favorit pel títol. Els de la capital de l’Horta Sud en lliga aconseguiren el subcampionat i en la segon fase eliminaren al CB Oliva, i caigueren contra el Godella B, que després va guanyar la Final Four de NP1, per tant son un bon equip capaç de tot. Els cadets estan optimistes ja que no han perdut cap partit en esta competició i esperen fer un bon paper i emportar-se el primer Trofeu Federació d’un equip cadet en la història del Berenguer.

Ja per la vesprada es el torn del Jovens. El PRACTICAS és el seu rival, de nou rival dificilíssim ja que és el campió del grup A de la primera zonal i encara que el Jovens els derrotà en La Florida, en un gran partit, jugat al 100%, en el Col·lege Pràcticas, ells ens va derrotar amb certa comoditat. El Jovens compta amb nombroses baixes i també té gent tocada, que serà dubte fins l’ultim moment (Pablo, Iván, Víctor, Boby, Manu, Sergi, Marcos...) haurem d’estar atents a la convocatòria de Peresovic.

I per acabar la jornada el senior A front al CB ESCOLAPIAS B, tot un clàssic ple d’al·licients, si fa dos anys els del carrer del Palleter ens eliminaren, l’any passat va ser el Berenguer va guanyar el polze en la lligueta prèvia. El duel és presenta interesantíssim campió contra subcampió de lliga, i també campió de copa del 07, contra campìó de copa del 06. Màxima tensió i rivalitat a un sol partit.


FINALS TROFEU FEDERACIÓ
PAVELLÓ JOSÉ MARIA VERAL (PORT DE SAGUNT)




DISSABTE 28- 11,30h
CADET MASCULÍ PREFERENT
NB TORRENT - CD BERENGUER DALMAU


DISSABTE 28-16,30h
SENIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL
JOVENS BERENGUER DALMAU - PRÁCTICAS


DISSABTE 28-20,30h
SENIOR MASCULÍ PREFERENT
CD BERENGUER DALMAU "A"- CB ESCOLAPIAS "B"