lunes, junio 16, 2008

RESULTADOS PARTIDOS JORNADA 15 de junio 2008 (6ª JORNADA TROFEO FEDERACION)

ELS CADETS GUANYAREN A ESCOLAPIAS "B"

Esta jornada sols va jugar l'equip cadet al tindre jornada de descans els equips seniors. Els cadets en l'últim partit de la lligueta classificatòria jugaren contra el CB Escolapias "B" i van guanyar 49-32, en un partit sense història. El Berenguer acaba líder del grup amb el sis partits guanyats, encara que amb algun dubte sobre el seu joc. La setmana próxima tindrem les semifinals, el sorteig de les quals es farà el dilluns 16 a les 12h en els locals de la FBCV. Les semifinals es jugaran el dissabte 21 i la tornada el diumenge 22. Vorem que es depara la sort.

TF08 CADET PREFERENT GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU -49- C.B. ESCOLAPIAS "B"-32-

-
14/06/2008
12:30
Partit corresponent a la jornada sexta jornada de la lligueta prèvia del Trofeu Federació, categoria cadet preferent, grup C, disputat al Poliesportiu de Catarroja.

PARCIALS: 15-6, 16-16, 11-4 i 7-6

CD BERENGUER DALMAU: 49 (2 triples, 21 de 2 i 1/17 en TLL) 8 faltes personals, sense eliminats.

C.B. ESCOLAPIAS "B": 32 (0 triples, 16 de 2 i 0/6 en TLL) 16 faltes personals, sense eliminats

No podem dir que ha sigut un bon partit, ja que s’han errat molts balons clar i també hem caigut novament amb els nervis i les provocacions, fet totalment incomprensible quan es va guanyant de bastant i també quan el partit és intranscendent ja que la classificació estava ja aconseguida des de feia dies. Hem fet un lamentable percentatge en tirs lliures 1/17 possiblement el pitjor en molts anys d’un equip del Berenguer. Si volem fer almenys una bona semifinal s’hauran de corregir estos errors en la setmana que ens queda.
El partit ha començat amb domini absolut del Berenguer, bona defensa i encara que un poc espessos en atac, 15-6 de parcial en el primer quart, en el segon quart bon joc en l’inici i 23-6, màxima diferencia que es manté en el minut 7 del quart 29-12. Però l’excés de confiança, la mala selecció de tir i la fluixa defensa fan que Escolapias, amb un parcial de 2-10 retalle diferències fins al 31-22 amb que s’arriba al descans. En la represa parcial de 11-4, amb bona defensa i errades clamoroses per part dels dos equips, una i altra vegada en els tirs lliures errats. En l’últim quart amb el partit ja decidit ha seguit la mateixa tònica, de falta de concentració. Arribant-se al final amb 49-32 a favor del Berenguer. En resum una primera part acceptable i una fluixa segona.

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
Nº6 Santy 4p, 2f, nº7 Hector 7p, 0f, nº8 Frank 0p, 0f, nº9 Sergio 11p, 1f, nº12 Jordi 4p, 1p nº13 Félix 12p, 1f, nº14 Àlex 4p, 0f i nº17 Sergi 7p, 3f.

Incidències: Bon oratge amb temperatura elevada, no vingueren per diversos motius els infantils Ferran, Boja i Manu. No juga per lesió i és dubte pels partits de les semifinals, Fernando, encara que estigué al partit. Pròxim dilluns serà el sorteig de les semifinal els equips que ens poden tocar són el NB Torrent, el CB Alcàsser-Silla o els vells coneguts del CB Tavernes. Tots són bons equips i qualsevol dels tres ens ho van a posar molt difícil. Els partits de les semifinals seran dissabte 21 i diumenge 22 i els horaris encara s’han de concretar. Si volem passar a la final haurem d’estar molt concentrats i jugar al 100% durant els dos partits.