miércoles, junio 18, 2008

RESULTADOS PARTIDOS JORNADA 22 de junio 2008 (SEMIFINALES TROFEO FEDERACION)

ELS NOSTRES EQUIPS ESTARAN EN LES FINALS DEL PORT DE SAGUNT

De històrica podem catalogar la jornada viscuda el dissabte i el diumenge. Els tres equips del Berenguer (senior A, Jovens i Cadets) que disputen el Trofeu Federació, jugaren extraordinaris partits i van guanyar els sis partits disputats, passant amb tot mereixement a les finals del pròxim cap de setmana, en el Pavelló José Maria Veral del Por de Sagunt. Per ordre cronològic els primers en entrar en acció van ser els cadets, el CB Tavernes era el nostre rival, en la lliga regular ja ens havíem enfrontat a ells, i havíem aconseguit la victòria en els dos enfrontamens, però en partits molt igualats. S’esperava una eliminatòria equilibrada, com així varen ser. Casualment pràcticament repetirem els resultats de la lliga victòria per huit punts a casa 59-51 (en lliga va ser 58-50), i la tornada repetirem fins les xifres (56-57) com era de preveure l’eliminatòria va ser bastant ajustada, i sols es va decidir en el tercer quart del partit de Tavernes, que amb un parcial de 8-25 decidí el pas a la final. A pesar que Tavernes havia igualat i fins i tot posar-se per davant en la eliminatòria, al descans el Berenguer perdia 28-18, i els de la Valldigna ho tenien tot a favor.
Després el Jóvens també tingué que posar-se les piles, davant d’un Liexa-Aldaia, que va desplegar un gran joc en els dos partits, en Aldaia poguérem decidir l’eliminatòria ja que arribarem a dominar fins a 19 punts en l’últim quart. Però al final el resultat va ser de +8 al nostre favor, 81-89. A la Florida el Aldaia va eixir molt fort i va igualar l’eliminatòria ràpidament, però Jovens poc a poc va reaccionar i amb un partit molt dur i físic, va aconseguir novament la victòria per huit punts (81-73)
A continuació el senior A també va segellar el seu pas a la final, amb partits molt disputats davant un San José B, que no va tirar mai la tovalla, malgrat la seua inferioritat, en el partit d’anada gran partit de moltes alternatives i jugades espectaculars, com sempre ocorre quan juguem al col·lege de Jesuïtes, el resultat 79-92, 13 punts de renda pel partit de la Florida. La tornada que pareixia fàcil per l’avantatge obtingut, no va ser gens senzill, ja que com va ocórrer en el partit del Jovens, el rival va eixir molt concentrat i se’n va anar en el marcador igualant pràcticament l’eliminatòria en el primer quart. La reacció del Berenguer vingué en el segon quart i d’ací ja es van ampliar les diferències, la segona meitat va tindre la mateixa tònica, però ja amb domini còmode del Berenguer, i amb l’eliminatòria ja decidida, al final 82-63, i el senior A a la final per segon any consecutiu.

En resum magnífica la jornada i per primera vegada situem tres equips en les finals del Trofeu Federació, fins ara sols l’equip junior en les temporades 98-99 i 04-05, i el senior A en la temporada 06-07 havien accedit a la final. Lamentar també les lesions dels jugadors del Jovens Boby, Iván (gitano) i Pablo. I en l’equip cadet Frank.

Por el Presi:
Vibrante partido, bronco y copero. Si repasamos las estadísticas, uno cree haber visto otro partido. Me explico: nos pitaron 33 personales, y a ellos, 22. Los malos, los violentos, nosotros (el 13 era una hermanita de la caridad, se fue con una sola personal pitada). De tiros libres, ellos lanzaron 45 y nosotros 25. La pareja de turno estuvo más atentos a que los entrenadores no se salieran de la zona técnica de lo que realmente estaba ocurriendo en el partido.Se desprende de todo lo dicho que hay que estar calladitos, tanto en la pista como en el banquillo (yo el primero). Calladitos se entiende que para protestar. En las finales, los árbitros estarán muy pendientes de la cúpula de la Federación y del Colegio de árbitros, pues estarán todos por allí.
Ciñiéndonos al partido, los parciales fueron: 12-21; 21-12; 27-11 y 22-19. Los anotadores fueron: Andreu y Salva, 13 cada uno; Dani y Huertas, con 9; Marcos y Juan, 8; Baixens, 6; Kobe, 5; Jorge y Sergio, 4; Gino, 2 y David, 1.
Ahora, las Escolapias. Independientemente de todo lo pasado, hemos de reconocer que es un gran Club: basta ver la cantidad de sus equipos que están jugando semifinales.

Por David Lucas
Victoria en semis Senior A vs San José: con dos partidos muy diferentes, supimos sacar la eliminatoria de forma notable.
El partido en su casa fue más equilibrado por nuestra parte; a partir de una defensa ferrea supimos construir buenos contraataques, y situaciones en estático buscando las mejores opciones.
En casa fue otro cantar..empezamos con precipitación (¿¿¿la desventaja era suya??? ¡¡13 puntos!!); si unimos una agresividad en su defensa rayando los límites de la legalidad..a pesar de ello, conseguimos una vez recuperada la intensidad en nuestra defensa, salir de nuevo rápido y matar al contraataque.Enhorabuena a Jovens y Cadetes por hacer más grande a este club y al baloncesto, a mis compañeros del Senior A y los dos "craks" Elías y Marcos. Próximo sabado a por todas, hay que aprovechar estas finales que con tanto esfuerzo (y pocos medios) se han alcanzado. Amunt!!

TF08 SENIOR PRIMERA
LIEXA ALDAIA -81- JOVENS BERENGUER DALMAU-89-
-
21/06/2008
16:00
En un partido vibrante, como toca en la semi de copa, nos hemos llevado un partido de los denominados muy trabajados. Dos cuartos para cada equipo. Perdemos por el camino por lesion a Bobi (esperemos que no sea nada grave), pero espero ver a Abel y Gacela, que por diferentes motivos no acudieron a Aldaia.La vuelta se prevee muy dura, ya que el rival por algo lleva estos años jugando varias finales de copa

JOVENS BERENGUER DALMAU -81- LIEXA ALDAIA-73-
-
22/06/2008
16:15
SOM jovens ?Pues sí, aunque dos de sus jugadores lleven hijas a los partidos Queso 37 y Peresovic 35. Partido vibrante y de muchas alternativas, ante un rival muy duro que al acabar la eliminatoria nos felicito y nos deseo suerte para la finalísima contra el Prácticas.
Hoy, otra vez, lamentar la lesion de Gitano, que se une a la de ayer de Bobi y a la de Pao (mas las bajas de Victor y Manu, ya seguras para el sábado. El jueves haremos convocatoria, en la que podria entrar alguien nuevo)
Durante la semana a preparar la final y a por todas.
Gracias a la aficion que vino, teniendo encuenta que jugabamos a las 16.15.

TF08 CADET PREFERENT
C.D. BERENGUER DALMAU -59- C.B. TAVERNES -51-
-
21/06/2008
12:30

Partit corresponent a l’anada de les semifinals del Trofeu Federació, categoria cadet preferent, disputat a la pista del poliesportiu de Catarroja, a les 12,30h amb moltíssima calor, més de 30º de temperatura.

PARCIALS: 16-13, 13-8, 10-13 i 20-17.

CD BERENGUER DALMAU: 59 (0 triples, 24 de 2, 11/31 en TLL) 20 faltes personals, sense eliminats.
CB TAVERNES: 51 (1 triples, 20 de 2 i 8/21 en TLL) 25 faltes personals, eliminat jugador nº11 S. Galera

Partit molt semblant al que jugaren els dos equips en la lliga i que s’ha decidit en els últims 5 minuts del mateix. En general domini sempre del Berenguer però amb curtes diferències, primera part molt igualada amb lleuger avantatge del Berenguer, amb bona defensa encara que en atac poc fluid, 29-21 al descans. En la represa el Berenguer assolix només començar la màxima diferència 34-2, però a partir d’ací el Berenguer no troba el lloc en la pista, mals atacs que propicien els contratacs fàcils del Tavernes parcial de 2-13 amb tècnica inclosa, i els de la Valldigna es posen a sols dos punts 36-34, minut les locals per tranquilitzar els ànims i a l’últim quart s’arriba 39-34, i tot per decidir. En l’ultim quart de nou el Berenguer obri una escletxa important en el marcador, 48-36, però de nou el Tavernes retalla les diferències amb tècnica inclosa 48-46 a falta de 5 minuts, però un parcial de 8-0 del Berenguer deixa 59-48, en l’últim minut Tavernes deixa el resultat en 59-51 definitiu, la classificació passa per fer un bon partit en Tavernes.

En resum partit típic de copa dur i jugat de poder a poder com els que ja ens van delectar els dos equips en la lliga. Molts nervis per les dues parts, especialment pel Berenguer que sense les dues tècniques hauria pogut traure més avantatge pel partit de tornada. La final està a 40 minuts, com diu la paraula de moda “PODEM”

Pel Berenguer jugaren i anotaren:
Nº4 Fernando 3p, 4f nº6 Santy 3p, 2f, nº7 Héctor 0p, 3f, nº9 Sergio 12p, 4f, nº12 Jordi 0p, 2f nº13 Félix 33p, 0f, nº14 Àlex 4p 2f, nº17 Sergi 4p, 3f i nº18 Manu 0p, 0f.

Incidències: No jugaren Frank lesionat en un dit, i per motius tècnics Borja i Ferran, encara que estigueren tots a la banqueta animant. Degut al intens sol tinguérem que posar a la taula un para-sol, per a protegir als membres de la taula, molt bon ambient al poliesportiu amb nodrida presència de la gent del Berenguer, també nombrosa presència de aficionats de l’equip visitant. Últim partit oficial està temporada al POLI-ARENA. Disposarem ja per a la pròxima temporada del nou pavelló?

C.B. TAVERNES -56- C.D. BERENGUER DALMAU-57-
-
22/06/2008
11:00
Partit corresponent al partit de tornada de les semifinals del Trofeu Federació, categoria cadet preferent. Jugat al pavelló de Tavernes de la Valldigna.

CB TAVERNES: 56 (3 triples, 19 de 2, 9/20 TLL) 25 faltes personals, eliminats jugadors nº11 S.Galera i nº18 Escrihuela.
CD BERENGUER DALMAU 57 (5 triples, 17 de 2, 8/32 TLL) 20 faltes personals, eliminat jugador nº13 F. Harillo.

PARCIALS: 13-8, 15-10, 8-25 i 20-14

El partit ha començat amb molts nervis per part dels dos equips, amb errades de cistelles fàcils. El primer quart domini lleuger del Tavernes que de la mà del seu jugador nº7 JE Company al final del quart 13-8, en el segon quart el Tavernes continua manant en el marcador i poc a poc va augmentant la diferència fins aconseguir empatar la eliminatòria 24-16 i fins i tot avançar-se en l’últim segon de la primera part 28-18. La situació era complicada ja que no estàvem jugant bé i no tampoc tinguérem suficient sort en el tir. Però amb una gran eixida després del descans. Tinguérem l’encert que ens falta en la primera part amb els triples i traguérem el contratac, la qüestió és que donàrem la volta a la eliminatòria 32-31 al minut 5, i 36-43 al final del quart, i l’eliminatòria estava pràcticament encarrilada, encara aconseguirem augmentar la diferència en l’últim quart fins a 37-47. Però el Tavernes no es dona per vençut i retalla les diferències per les errades en els tirs lliures i també per les personals i el cansanci dels jugadors Tavernes empata el partit 55-55 en l’últim minut però un robo de balò de Navarro decidix el partit, fins arribar al 56-57 definitiu.

Anotaren segons acta: Fernando 11p, 4f Santy 10p, 3f, Héctor 3p, 0f, Sergio 18p, 3f, Jordi 0p 1f Félix 14p, 5f. Àlex 1p, 4f i Sergi 0p, 0f.

Incidències: Partit matinal, disputat al magnífic poliesportiu de Tavernes de la Valldigna, jugant amb molta tensió, estigué en la banqueta encara que no jugà Manu i a penes pogué jugar Sergi amb maldecap. Jugarem de blanc i per oblit tinguérem que improvisar el dorsal a Héctor. Hem repetit el mateix resultat que en la lliga 56-57. La final serà el proper dissabte 28 a les 11,30h en el Pavelló José Marial Veral del Port de Sagunt.