miércoles, junio 18, 2008

NOTÍCIES BERENGUER

· El passat cap de setmana es va disputar el trofeu Torre de Silla, dins dels “dies de mini” que organitza la FBCV, els nostres alevins van participar i encara que no van tindre molta sort, ja que caigueren dos jugadors lesionats i no pogueren acabar el torneig. Els podem vore en la web de la FBCV, en la crónica del torneig: http://www.fbcv.es/noticias/noticia.asp?indice=1154

· El pròxim dissabte dia 21 tindrà lloc l’Assemblea General de la FBCV, a la qual assitirà en representació del nostre club, el president J.M. Ballester, en ella es debatrà la nova estructura de les categories senior, per la pròxima temporada, que tan ens afecta. http://www.fbcv.es/noticias/noticia.asp?indice=1155

· El jugador de l’equip JUNIOR Abel Rodríguez es va classificar en primer lloc de la fase autonómica del TRIBASKET, competició organitzada per la FEB, el què li dona dret a participar en la final nacional que es disputarà en Madrid la pròxima setmana.

· Finalment el torneig 3x3 que organitzava la Concejalia de Joventut i Esports del MI Ajuntament, per a la nit del divendres 13, coneguda per "Nits d'altre planeta" va ser suspesa per falta de participants. Una llàstima, vorem si l'any que ve hi ha més sort.