martes, junio 03, 2008

RESULTADOS PARTIDOS JORNADA 1 de junio 2008 (4ª JORNADA TROFEO FEDERACION)

EL JOVENS CLASSIFICATS i EL SENIOR "A" SE COMPLICA LA VIDA

Jovens aconseguí el dissabte la classificació matemàtica per a les semifinals de la Copa Federació, i ho va fer d’una manera agònica i “in extremis” 67-69 va ser el resultat, dos punts que valen el seu pes en or, val la classificació com a primer de grup, que ens permet ser cap de sèrie i tindre el factor canxa al nostre favor en les semifinals. Vists els resultats sembla ser que el nostre rival potser, el CB Aldaia. Les semifinals seran el cap de setmana del 21 i 22 de juny. El que va donar un pas en fals va ser el senior A, que va caure sorprenentment contra el CB Quart de Poblet, en un partit que dominarem en el marcador fins a falta de cinc minuts pel final, on els local capgiraren el partit, 63-59 al final. Els nostres tingueren un excés de confiança i ho pagaren molt car. La cosa encara no està perduda, ja que una victòria el dissabte davant el Meliana Che ens donaria la classificació, en cas de derrota encara podríem aspirar a entrar com a millor tercer, però hauríem d’esperar fins l’última jornada, en la qual nosaltres descansem, i dependríem d’almenys dos equips dels altres grup.
L’últim partit de la setmana va ser el del cadet, també va ser un partit molt igualat i ple de tensió, els nostres s’emportaren la victòria per un sols punt, 54-53, davant un CB Alginet que lluità fins l’últim segon. Els cadets encapçalen la classificació i necessiten una victòria en els dos partits que queden per a certificar el pas a les semifinals.

L’equip de la setmana es el JOVENS, que encara que no jugaren bé són els primers que aconseguixen el pas a les semifinals.

TF08 CADET PREFERENT GRUP C
C.D. BERENGUER DALMAU -54- GUILLEN C.B. ALGINET "B"-53-

-
31/05/2008
12:30
Partit molt disputat, el celebrat a la pista nº1 del poliesportiu de Catarroja, amb amenaça de pluja, corresponent a la lligueta preliminar del Trofeu Federació, categoria cadet preferent.

Parcials: 10-12, 15-8, 15-13 i 14-20
CD BERENGUER DALMAU: 54 (1 Triple, 19 de 2 i 13/29 en TLL) 20 faltes personals, eliminat jugador nº4 F. Ntutumu
C B ALGINET “B”: 53 (5 Triples, 17 de 2 4/16 en TLL) 24 faltes personals, eliminats jugadors nº6 J.Sanchez, i nº10 G. Paulikas.

Tots sabíem que el partit anava a ser molt igualat, ja que era el quart enfrontament entre els dos equips esta temporada, i els partits sempre havien sigut molt intensos i igulats. Els dos equips es coneixen bé i han sabut explotar les seues armes, els triples els d'Alginet i el joc interior i el contratac els del Berenguer. L’Alginet necessitava almenys guanyar el partit per continuar viu en la lligueta, de ahí la seua eixida fulgurant, amb un bon encert en atac i bona defensa, el Berenguer per contra a eixit molt relaxat, i sense estar en el partit, els visitants dominaven per 3-10 en el minut 7 del primer quart, però la reacció del Berenguer ha vingut, este ha aconseguit empatar el matx 10-10, al final del quart s’arriba amb un ajustat 10-12 pels visitants. En el segon quart el Berenguer ha dominat el partit amb bon encert i poc a poc ha anat augmentant les diferències, donant la volta al marcador, amb 25-20 s’arriba al descans. El tercer quart comença amb dos cistelles del Berenguer que marca la màxima diferència del partit 29-20, però l’Alginet retalla les diferències en pràcticament dos minuts 29-27. Nova alternativa i el Berenguer aconseguix una nova escletxa en el marcador 40-33 al final del quart.
Al començament de l’últim quart s’acurten les diferències 40-39, i a partir d’ací intercanvis de cistelles i molt lleuger avantatge del Berenguer, minut 5, 44-39, minut 7, 48-45 , a l’últim minut s’arriba amb 50-45, però les diferències encara s’estreten més amb un triple del jugador nº5 visitant 50-48, falta personal 51-48, cistella dels d’Alginet 51-50, de nou tirs lliures, Àlex falla el primer i anota el segon 52-50, temps mort, recuperació del Berenguer, contratac i cistella de Sergio 54-50, últim segon triple, novament del jugador nº5, des de 8 metres que entra i final del partit 54-53, i victòria pel Berenguer.

Anotaren segons l’acta:nº4 Fernando 10p, 5f (eliminat) nº6 Santy 14p, 4f nº7 Héctor 0p,0f, nº8 Frank 0p, 2f nº9 S.Navarro 18p, 3f nº11 Ferran 0p, 0f nº12 Jordi 0p, 2f nº13 Félix 9p 2f nº14 Àlex 1p, 0f, nº17 Sergi 2p, 2f.

INCIDÈNCIES: No vingueren els infantils Borxa i Manu, lesió en l’últim quart del base Sergio, encara que se reincorporà per jugar els últims segons del partit. Molts nervis tant a la grada, com dins la pista. Pas molt important per la classificació per a les semifinals, resten dos jornades i portem dos partits d’avantatge al segon classificat.

TF08 SENIOR PRIMERA GRUPO A
EXKAVALIKANT S.L. SPORTIU XE -67- JOVENS BERENGUER DALMAU-69-

-
31/05/2008
18:00
TRES CUARTOS HORRIBLES donde se perdia de hasta 16 pts y un ultimo cuarto jugado con criterio y donde un jugador se ha matriculado con nota: Victor "Prigioni" (todo lo hace bien y facil), que con su triple y los libres finales nos ha dado una victoria que nos asegura quedar primeros, pase lo que pase en los otros partidos. 67 a 69.
Ahora toca entrenar fuerte , que ya estamos en semifinales!!

TF08 SENIOR PREFERENT, GRUPO B
C.B. QUART DE POBLET -63- C.D. BERENGUER DALMAU-59-
-
01/06/2008
17:00

Derrota vs Quart: mal partido frente a un equipo que nos ganó con muy poco (más bien mucho) "GANAS". Nos dejamos llevar a lo largo de todo el partido, con nuestra preocupante ley del mínimo esfuerzo (soy tan bueno o tan malo como el rival que tengo enfrente, no pongo ese plus en todos los partidos que hace a un equipo GANADOR). Ante los errores no deben verse caras bajas, sino más ganas, más ánimo (el banquillo tambien, no solo 1 o 2 jugadores). Está en nuestra mano demostrar lo que queremos ser, así que ánimo, y a por Meliana.